DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
i skoro sam siguran da sve žene vole crnce ili ako ih ne vole, maštaju o njima...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ode sad ti u neku filozofijuTo što me privlače više od belaca u mom slučaju nema psihoilošku pozadinu. Mada moram priznati da mi se dopada ta njihova pomalo sirova energija, kad kažem sirova ne mislim na vulgarnost već na na ritam, snagu, energiju. A možda ih pak samo idealizujem.
Momci ne očahjavajte nije sve u veličini![]()

Ode sad ti u neku filozofijuTo što me privlače više od belaca u mom slučaju nema psihoilošku pozadinu. Mada moram priznati da mi se dopada ta njihova pomalo sirova energija, kad kažem sirova ne mislim na vulgarnost već na na ritam, snagu, energiju. A možda ih pak samo idealizujem.

Misljenja sam da su oni generalno ok ljudi. Jedino sto me malo iritira kod njih je da previse forsiraju proslost i cinjenicu da su nekad bili ugnjetavani.
U prevodu, uveren sam da u danasnje vreme crnci u americi zajjebavaju belce.
Vracaju im stari dug.
- - - - - - - - - -
Razumem ih. Porobi ti neko kontinent i narod, kako da ga voliš? Dopada mi njihova žilavost, želja za opsatnkom. Čitala sam negde da će oko 2100 Afrika činiti 1/3 svetske populacije.
ja sam ljubomoran na crnce :/
zbog kite naravno i uopšte muževnije izgledaju
Razumem ih. Porobi ti neko kontinent i narod, kako da ga voliš? Dopada mi njihova žilavost, želja za opsatnkom. Čitala sam negde da će oko 2100 Afrika činiti 1/3 svetske populacije.
Pa i mi se lozimo na Azijatkinje i to nervira neke devojke u Srbiji.![]()
Ja imam veliku kitu, ali ne znam sta ce mi.
- - - - - - - - - -
To su gluposti. Ti porobljeni Crnci su ustvari spaseni. Tamo zive ko jad i beda.
Pa skoro svaka žen. Znam po mojim drugaricama. Drugo je pitanje zbog čegane probaju. Strah od osude okoline, nemogućnost da ih ovde ndju ili nešto treće? Znam da je na Zapadu sve više mešovitih parova špto korespendira sa emancipacijom žena.

Induskinje su bas dobre.japanke može, ovo ostalo bljak
pa dobro, ima i toga...imaš veliki al ga ne koristiš
i to je loše al svakako bolje od moje priče - imam mali i ne koristim ga (osim za pišanje naravno)
eto ako ti za utehu

Induskinje su bas dobre.
Nije da ga ne koristim...![]()
Pa da. Ako bih morala da biram izmedju vitkog crnca i debelog redneck-a logično je koga bih pre izabrala. I nema tu ljutnje. Biologija. Lepota i privlačnost su itekako objektivni. Lep i zgodan crnac lepši je od lepog i zgodnog belca. I uopšte za daleko manji broj crnaca mogu reći da su ružni, dok god belaca ružnih muškaraca ima u daleko većem broju.
Pozdrav svimaZovem se Lara, imam 19 godina i dolazim iz jednog manjeg mesta u Srbiji. Još kao klinka primetila sam da me crnci opasno lože, privlačniji su mi od drugih muškaraca. Želela bih upoznati nekog crnca i započeti romansu sa njim. Zanima me ima li ovde devojaka koje su (bile) u vezi sa crncima? Volela bih da čujem vaša iskustva
![]()
Pa da. Ako bih morala da biram izmedju vitkog crnca i debelog redneck-a logično je koga bih pre izabrala. I nema tu ljutnje. Biologija. Lepota i privlačnost su itekako objektivni. Lep i zgodan crnac lepši je od lepog i zgodnog belca. I uopšte za daleko manji broj crnaca mogu reći da su ružni, dok god belaca ružnih muškaraca ima u daleko većem broju.
Pozdrav svimaZovem se Lara, imam 19 godina i dolazim iz jednog manjeg mesta u Srbiji. Još kao klinka primetila sam da me crnci opasno lože, privlačniji su mi od drugih muškaraca. Želela bih upoznati nekog crnca i započeti romansu sa njim. Zanima me ima li ovde devojaka koje su (bile) u vezi sa crncima? Volela bih da čujem vaša iskustva
![]()
![]()

Istini za volju pomalo sam zaražena filmićima za odrasle![]()
diki shto se nervirash