Privlače me crnci

Koga boli dupe ko se s kim mrci,kakva paranoja.Medjurasno se mnogo podstice preko medija a samo majmuni u 21 veku ne znaju ko kontrolise medije.Smeta mi sto se to podstice nista drugo,kao i migracionalna medjurasna politika,jer sam protivnik globalizma i neoliberalizma.Niti mrzim crnce,niti sam nesto ljubomoran na njih.

Protiv medjunacionalnog mesanja nemam nista,ali medjurasno.. to nosi velike opasnosti za potomstvo,mutacije,bolesti..

Kakav rasisticki komentar. Em rasizam, em pogresno 100% bioloski i genetski gledano.

Uopste ne znas o cemu pricas, kakve crne opasnosti za potomstvo, mutacije i bolesti... Zaista si rekao tako pogresnu i glupu stvar, jer je zapravo sve obrnuto. Ako shvatimo zasto je bioloski gledano, incest los, shvaticemo da je ovo najdalja tacka od incesta. Dakle, dva izuzetno razlicita DNK lanca sa najmanjom mogucnoscu da se pogode isti mutirani geni na oba lanca, te da dete nuzno mora da nasledi. Dakle, ovakvo dete ce biti najzdravije.
Ne treba covek da bude geneticar da bi to zakljucio, samo treba da ne bude ogranicen kao lift ili terasa.

Medjurasna mesanja su najbolja za sto manje mutacija DNK lanca, potomstvo ce biti najzdravije i sa najmanje mutacija, zato sto ce njegov DNK lanac biti kombinacija dva, uzuzetno razlicita DNK lanca. Dok je sve van medjurasnog mesanja blize incest formi, a sam incest je mesanje 2 veoma slicna DNK lanca sa mnogo istim mutacijama gena na istim mestima u lancu, te takav plod nuzno mora da nasledi neku tesku mutaciju gena.

Kako coveku latentna mrznja i ksenofobija, rasizam moze da ponuti um da lupi i ostane ziv, tako jednu pogresnu stvar, a toliko ociglednu...

Kakav rasisticki komentar. Em rasizam, em pogresno 100% bioloski i genetski gledano.

Uopste ne znas o cemu pricas, kakve crne opasnosti za potomstvo, mutacije i bolesti... Zaista si rekao tako pogresnu i glupu stvar, jer je zapravo sve obrnuto. Ako shvatimo zasto je bioloski gledano, incest los, shvaticemo da je ovo najdalja tacka od incesta. Dakle, dva izuzetno razlicita DNK lanca sa najmanjom mogucnoscu da se pogode isti mutirani geni na oba lanca, te da dete nuzno mora da nasledi. Dakle, ovakvo dete ce biti najzdravije.
Ne treba covek da bude geneticar da bi to zakljucio, samo treba da ne bude ogranicen kao lift ili terasa.

Medjurasna mesanja su najbolja za sto manje mutacija DNK lanca, potomstvo ce biti najzdravije i sa najmanje mutacija, zato sto ce njegov DNK lanac biti kombinacija dva, uzuzetno razlicita DNK lanca. Dok je sve van medjurasnog mesanja blize incest formi, a sam incest je mesanje 2 veoma slicna DNK lanca sa mnogo istim mutacijama gena na istim mestima u lancu, te takav plod nuzno mora da nasledi neku tesku mutaciju gena.

Kako coveku latentna mrznja i ksenofobija, rasizam moze da ponuti um da lupi i ostane ziv, tako jednu pogresnu stvar, a toliko ociglednu...

Pre će biti miris kože.

Nema opasnosti kada se pomesaju razni podrasni tipovi bele rase,nordid i mediteranac,alpid i dinarac..itd. Takvo mesanje pospesuje gene,a ne medjurasno.Mutacije se ne javljaju u prvom potomstvu nego malo kasije mislim na medjurasno mesanje.Necu da citam te meoliberalne bljuvotine.Pisite vi da sam rasista,samo zato sto sam ponosan sto sam belac!

A zbog čega je ta sklonost nakazna? Ne da nije nakazna, već je sasvim prirodna i sa aspekta biologije razumljiva. Njihov DNK je u osnovi kvalitetniji priznali mi to ili ne.

Postoje cak studije da su oni dosta manje inteligentni od belaca.;)
Ali to nije bitno, niti je bitna verodostojnost tih studija.

Ono sto je bitno je da je glupo je reci tako nesto - mozda samo zelis njih da nerviras, ali sustina je da stvarno nema smisla da njih uzdizes, a pljujes nas belce.;)

Bolje svoju energiju da preusmerite na lepe stvari, ljubljenje sa nekom lepom devojkom. Da, ljubila sam se sa jednim tamnoputim dečkom na maturskoj u Rimu. I to je svakako uticalo da me oni još više privlače. Zvuči freaky ali poslednja dva meseca sam ko luda za slikama medjurasnih parova na netu (crn momak, bela devojka).

i kad Srbin kaže da voli više neke strankinje, Srpkinje ga momentalno napadaju i hoće oči da mu kopaju, to je kao neki plemenski refleks i kod muškaraca i kod žena da "ne daju" drugima pripadnike suprotnog pola iz istog naroda

U manjoj meri. Meni ne smeta, neka svako bude sa onim ko mu je srcu i očima drag :)
A to da naši momci, ne svi, lude kad čuju da je neka srpskinja sa strancem to je druga tema. Neka s ezapitaju što nas je sve više sa strancima.
Ubih s eobjašnjavajuć, izmedju atletsk gradjenog, po mogućstvu obdarenog, crna koji zna da pleše, obrazovan je i ima manire i nekog našeg lika debelog, s pola kose na gglavi, koji ne izbija iz kladonice biram ovog prvog. Šta tu ima nejasno?

i kad Srbin kaže da voli više neke strankinje, Srpkinje ga momentalno napadaju i hoće oči da mu kopaju, to je kao neki plemenski refleks i kod muškaraca i kod žena da "ne daju" drugima pripadnike suprotnog pola iz istog naroda

Istina je da je svako ko je malo putovao po svetu,Evropi,susednim zemljama provalio da su strankinje melem za dobar deo srpskih zena.Cast manjem delu,u boljem slucaju polovini.Ali i muskarci su ogledlao zena tako da.. niko nije cvecka.

Ok malo sam se i ja zanela,
To je ono što kažem da su svi ljudi jednaki. Ipak s adruge strane neke stvari su nam privlačnije, a privlačnost nije samo subjektivna već objektivna. Izuzetno lep muškarac, nezavisno od rase, i ista takva žena većini ljudi su lepi, privlačni, sad u kojoj meri to je druga stvar. Ja sam žena, i ne mogu reći za izuzetno lepu ženu da je ružna.

- - - - - - - - - -

Kojim mojim argumentima nisi zadovoljna? Ovo je za Anči.

tako reaguju tipovi sa politke pdf ...... ja sam se zezao...

a ovo o cemu ti ovde mastas , o velikoj crnoj kiti ..... to je klasicna mladalacko zenska opsesija koja prolazi :)

Ma ukapirala sma ne brini :)

Ja s enadam da nije ospesija, jer bi u tom slučaju bilo površno. Volela bih i da se udam za nekog Afrikanca pa da nam sviraju bubnjevi na svadbi, kao onoj devojci izi Bosnie pire piar goidna.

6c97bcc0cb9d529bb8a9deb3aba5714e.jpg

KAd neko kaže da se loži na crnca ja pomislim na ovog

mladalacke zenske opsesije su uglavnom crnacki ****** i dobar ritam da udara ... tipicno je to , klasika da ne kazem , kao mocart i shubert i ekipa ......

ono sto je problem tu je zasto se belci plase velikog crnog opasnog kurrrca :hahaha:

Back