Privilegije koje su date Srbima iz Republike Srpske

A jes coce bogomi, imam jednoga druga, Srbijanca bas pravog ono iz Krusevca. A veli on "siptari ovo siptari ono" ja ga pitam o kojim ti to albancima? Veli ne to su ti oni Srbi sa Kosova, a Albanac je Albanac. Ali ovi su siptari.
U gradovima poput Kraljeva i Nisa, pa verovatno i u Krusevcu, to neko vreme posle 99-e su Srbe sa Kosova zvali Siptarima.

ko sto rekoh... nastavak tirade koju je emihs davno zapoceo sa srbima iz srbije koji su kukavice i slabici kakih nema, dok su srbi iz bosne ljudine i hrabri gorostasi kakih nema na planeti :lol:
To sam samo cula ovde na forumu i to sam od vas nekolicine koji mrzite "bracu".
Uzivo,nikad nisam cula da neko tako razmislja ili bar ne vecina.
I,zasto mi ne odgovoris na pitanja?

Bas si mnogo pametan!
Svi pametni narodi se drze zajedno.
Tu se mnogo moze nauciti npr.od Turaka.Oni se drze zajedno,pomazu jedni druge,cuvaju svoj jezik,vjeru i obicaje,imaju dosta djece...
Ima ih...ne znam koliko miliona...
A nas Srba,saka jada i opet se dijelimo medjusobno,da li regionalno,da li po gradovima,selima,a cesto i u kuci brat sa bratom ne prica.
Posle nam je djavo kriv!
Dovoljno je da dodje neki neprijatelj Srba,tipa ovaj guslar,baci kosku...i mi se svadjamo,a on se nasladjuje.
Vidim da mu je moderator obrisao govor mrznje i nacisticku izjavu kojom Hercegovce uporedjuje sa psima,ali nazalost se dozvoljava da uopste takve osobe koriste ovaj medijski prostor,uglavnom bez sankcija.
U turskoj kulturi, bukvalno je jedan od glavnih motiva svadja brace, i svadja sina i oca.

Te kolektivisticke fore, u svim mogucim sferama, u sistemima koje su nastali odozgo-nadole su ne samo prevazidjeni, nego i provaljeni, i sluze jedino za foliranje, kada Sluzba i Drzava treba da vam proda neku kolekticisticku pricu, i uzme vam pare, ili vam napravi neko vece sranje.

Pa jedino sto je tacno da vi iz Bosne imate tu kolektivisticku mantru malo vecu; ne mogu sada da kazem za kukanje, jer u mom delu Srbiji ima isto puno kukanja, ali te tolike megalomanije ne.
njihov najveci problem je sto nikad nisu imali osobinu a zove se licemerje koje se cak ni kod ne kalupi lako i izgleda smesno, ali kad se zalepi na njih to je urnebes salata :rotf:

U turskoj kulturi, bukvalno je jedan od glavnih motiva svadja brace, i svadja sina i oca.

Te kolektivisticke fore, u svim mogucim sferama, u sistemima koje su nastali odozgo-nadole su ne samo prevazidjeni, nego i provaljeni, i sluze jedino za foliranje, kada Sluzba i Drzava treba da vam proda neku kolekticisticku pricu, i uzme vam pare, ili vam napravi neko vece sranje.
Da li ste vi svi na forumu politika kao pokvarene ploce? 😂
Ovaj jedan stalno ponavlja o Titu i 44-oj,ti stalno o nekoj sluzbi...Imate li vi svoj mozak,svoje misljanje,svoje rijeci?
Samo neke floskule,puno price,a malo sustine,plus agresivnost kao u ringu i nekolicina podmuklih provokatora.
Evo,ja sam sad ubijedjena da ovog guslara placa licno administrator foruma da ovde provocira i dize rejting.😂😂😂
Nema drugog objasnjenja zasto se ovakvi likovi drze na forumu.

Da li ste vi svi na forumu politika kao pokvarene ploce? 😂
Ovaj jedan stalno ponavlja o Titu i 44-oj,ti stalno o nekoj sluzbi...Imate li vi svoj mozak,svoje misljanje,svoje rijeci?
Samo neke floskule,puno price,a malo sustine,plus agresivnost kao u ringu i nekolicina podmuklih provokatora.
Evo,ja sam sad ubijedjena da ovog guslara placa licno administrator foruma da ovde provocira i dize rejting.😂😂😂
Nema drugog objasnjenja zasto se ovakvi likovi drze na forumu.
Ma jok, to se tako sve 'spontano' desava, to 'dogadjanje naroda', nikakve Sluzbe i to, to ne postoji. :vnaocare:

Sta ti onda predlazes?Da se ukinu narodi,da ne postoje drzave...Sta? :)
Drzave jesu skupine nasilne i nesposobne bande.

Da li ti u naslednom pravu, testamentu, ili u tako nekom ugovoru, imas neku izjavu volje: 'E, ja bih sve ovo da ostavim mojoj 'braci' u Srbiji, posto smo mi 'braca' ? Zamisli da zivot funkcionise na tim principima, pa sva tvoja 'braca' u Srbiji imaju zajednicki centralni nervni sistem, pa koristis zamenice u jednini i mnozini u prvom licu za tu 'bracu', pa isto nije samo jezicka fora, nego realna bioloska stvarnost, kako ti o njoj mislis?

Drzave jesu skupine nasilne i nesposobne bande.

Da li ti u naslednom pravu, testamentu, ili u tako nekom ugovoru, imas neku izjavu volje: 'E, ja bih sve ovo da ostavim mojoj 'braci' u Srbiji, posto smo mi 'braca' ? Zamisli da zivot funkcionise na tim principima, pa sva tvoja 'braca' u Srbiji imaju zajednicki centralni nervni sistem, pa koristis zamenice u jednini i mnozini u prvom licu za tu 'bracu', pa isto nije samo jezicka fora, nego realna bioloska stvarnost, kako ti o njoj mislis?
Ne razumijem bas sta si htio reci.
Meni jesu svi Srbi braca,ma kako ti to zelio da banalizujes.
Nisu mi Hrvati braca,nisu mi Siptari braca,nisu mi Francuzi braca ili bilo ko drugi...iz razloga sto ja nista zajednicko s njima nemam.
A sa Srbima imam.
Nisam jedinka,pala sa Marsa,nego sam se rodila i zivim i pripadam tom narodu.
Sta je sad tu nerealno?

Ne razumijem bas sta si htio reci.
Meni jesu svi Srbi braca,ma kako ti to zelio da banalizujes.
Nisu mi Hrvati braca,nisu mi Siptari braca,nisu mi Francuzi braca ili bilo ko drugi...iz razloga sto ja nista zajednicko s njima nemam.
A sa Srbima imam.
Nisam jedinka,pala sa Marsa,nego sam se rodila i zivim i pripadam tom narodu.
Sta je sad tu nerealno?
Mogu samo još da ti popuše...

Back