Forma_Ideale
Aktivan član
- Poruka
- 1.451
A koliko si ispita položio na državnoj stomatologiji za te tri godine? Jesi li uspeo da upišeš drugu godinu?
Nije mi samo jasno kako si upisao državni stomatološki fakultet sa tako slabim uspehom iz srednje? Jesi li bio samofinansirajući?
Iskreno, čitajući tvoje postove na ovoj i ostalim temama, ne deluješ mi kao neko ko je završio gimnaziju, naročito pančevačku koja ima glas dobre gimnazije. Tvoja (ne)kultura izražavanja i loša gramatika ne odaju utisak jednog gimnazijalca.
Dakle, pošto si '82 godište, fakultet si upisao 2001 godine, ispisao se 2004 i tada upisao na taj tvoj "fakultet". Pošto je sada 2008 godina, sada bi trebalo da si četvrta godina? Još ako su ti priznali neke ispite sa državne stomatologije, trebalo bi da si na konju. Koja si sada godina na tom vašem "fakultetu"?
Ubi Boga u sirotom Aci. Iskreno, na kapiram čemu to?
I taj GLAS gimnazije koji spominješ mi je vrlo bezvezan kriterijum kvaliteta... Jer, znam recimo mnogo ljudi koji su u NS završili Jovinu gimnaziju (koja ima taj, što ti kažeš, glas) i neke druge gimnazije i srednje škole, pa su u toj Jovinoj deca naučila 10 puta manje od ovih drugih. Manje je traženo... profesore na korak od penzije (koji su tada činili većinu kadra) mrzelo je da traže više... "Glas" i slični razlozi mi vuku na snobizam. A on mi je uvek antipatičan. Državne fakultete vrednujem više od privatnih, ali ih ne smatram boljim zbog glasa niti kakvog srodnog razloga, već zbog toga što je činjenica da su (aktuelno) bolji... Kakvi će biti kroz 10 godina, i gde će tada biti privatni, pokazaće vreme.
Ne slažem se sa Acinom logikom (očito ni većina drugih na ovoj temi), ali ne mislim da je potrebno da ga neslaganjima "sistematski uništavamo".
Poslednja izmena: