andjelijaa
Elita
- Poruka
- 16.038
cekaj da padne mrak,tad opustim rukuАха, значи уводимо и трећу страну...настави, слушам

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cekaj da padne mrak,tad opustim rukuАха, значи уводимо и трећу страну...настави, слушам
ja sam polu udata!Ili napravi kategoriju udate?Evo i anđa može sa mnom
![]()
ne zameraj joj,zauzeta je![]()
eee kad ne pratisБога ми то је велики пропус’! Али на даљину ништа не замерамо, толеранција влада..![]()
eee kad ne pratis![]()
informer je jos veca tragedijaНишта. Ваљда ћу преживети девијацију носа.
п.с. Буди хумана и удри Информером. Немо’ Политиком ко бога те молим!
informer je jos veca tragedija![]()
sad je tu problem..u koju potkategoriju udate ulaze..raspolozive ili ne?Ili napravi kategoriju udate?Evo i anđa može sa mnom
![]()
ili udjiЗа нос ‘вала није. Што би Лепа Брена рекла.. Удри слободно..
a sta mislis?sad je tu problem..u koju potkategoriju udate ulaze..raspolozive ili ne?![]()
Kako glasi poslednja poruka koju ste dobili na pp?![]()
Aj tebi cu poslati pa Jos nekomOk, tebi pretposljednja kako glasi![]()
Последња приватна порука ми је била "Срећан рођендан" за мој рођендан.Kako glasi poslednja poruka koju ste dobili na pp?![]()
U pokojne. Što pitaš?sad je tu problem..u koju potkategoriju udate ulaze..raspolozive ili ne?![]()
Andjo zašto ti nisi odgovorila ni na jednu moju pp?
te ti spadaju u kategoriju NAJraspoložive, naročito posle 5 godina braka....sad je tu problem..u koju potkategoriju udate ulaze..raspolozive ili ne?![]()
Gola sam, koji si se Q opet na motoru vozikaš.Kako glasi poslednja poruka koju ste dobili na pp?![]()
juhu pesma se zove udji slodno,ne zastranjujИијууУ.. А где то да коракнем?![]()
juhu pesma se zove udji slodno,ne zastranjuj![]()
imamo vise kljucevaВи сте заузети а ми смо из поштене куће и не бавимо се обијањем.
imamo vise kljuceva![]()
Da, to je bilo nekada.Ma neka te to ne brine, zapravo ovde niko nikom i ne piše, to je samo urbana legenda.![]()
ispravio si slova?!Овај форум ће ме начисто упропастити, видим ја.