andjelijaa
Iskusan
- Poruka
- 5.573
cekaj da padne mrak,tad opustim rukuАха, значи уводимо и трећу страну...настави, слушам
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cekaj da padne mrak,tad opustim rukuАха, значи уводимо и трећу страну...настави, слушам
ja sam polu udata!Ili napravi kategoriju udate? Evo i anđa može sa mnom
ne zameraj joj,zauzeta je
eee kad ne pratisБога ми то је велики пропус’! Али на даљину ништа не замерамо, толеранција влада..
eee kad ne pratis
informer je jos veca tragedijaНишта. Ваљда ћу преживети девијацију носа.
п.с. Буди хумана и удри Информером. Немо’ Политиком ко бога те молим!
informer je jos veca tragedija
sad je tu problem..u koju potkategoriju udate ulaze..raspolozive ili ne?Ili napravi kategoriju udate? Evo i anđa može sa mnom
ili udjiЗа нос ‘вала није. Што би Лепа Брена рекла.. Удри слободно..
a sta mislis?sad je tu problem..u koju potkategoriju udate ulaze..raspolozive ili ne?
Kako glasi poslednja poruka koju ste dobili na pp?
Aj tebi cu poslati pa Jos nekomOk, tebi pretposljednja kako glasi
Последња приватна порука ми је била "Срећан рођендан" за мој рођендан.Kako glasi poslednja poruka koju ste dobili na pp?
U pokojne. Što pitaš?sad je tu problem..u koju potkategoriju udate ulaze..raspolozive ili ne?
Andjo zašto ti nisi odgovorila ni na jednu moju pp?
te ti spadaju u kategoriju NAJraspoložive, naročito posle 5 godina braka....sad je tu problem..u koju potkategoriju udate ulaze..raspolozive ili ne?
Gola sam, koji si se Q opet na motoru vozikaš.Kako glasi poslednja poruka koju ste dobili na pp?
ili udji
juhu pesma se zove udji slodno,ne zastranjujИијууУ.. А где то да коракнем?
juhu pesma se zove udji slodno,ne zastranjuj
imamo vise kljucevaВи сте заузети а ми смо из поштене куће и не бавимо се обијањем.
imamo vise kljuceva
Da, to je bilo nekada.Ma neka te to ne brine, zapravo ovde niko nikom i ne piše, to je samo urbana legenda.
ispravio si slova?!Овај форум ће ме начисто упропастити, видим ја.