andjelijaa
Iskusan
- Poruka
- 5.573
e,to nije za javnostjel za temu?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e,to nije za javnostjel za temu?
A kao niko ne ode na download slike nego je kao čuva u inboxu?htela je da kaze..neces moci da obrises
MOOOOOLIMM?!A kao niko ne ode na download slike nego je kao čuva u inboxu?
Šta molim? Takav ti je protokol, prvo download pa save as i ide u određenu kategorijuMOOOOOLIMM?!
kategorjeŠta molim? Takav ti je protokol, prvo download pa save as i ide u određenu kategoriju
Šta molim? Takav ti je protokol, prvo download pa save as i ide u određenu kategoriju
Kod mene su malo drugačijekategorje
obavezno
moze da prodje
sta znam
ne nikako
podeli sa namaKod mene su malo drugačije
Već sam editovala, stvarno moraš biti malo bržipodeli sa nama
cak sam i pogodioVeć sam editovala, stvarno moraš biti malo brži
Sigurno je bilo jako teško pogoditicak sam i pogodio
Vidjela sam, tipično muško. Mora povećati centimetre pa bilo o čijem se radilo.editovao sam ga i ja
Sad kad počne da mi gori pp sa pitanjem u kojoj sam kategorijiznaci obozavam te
Jeste, treba me pokriti zemljom i posaditi tulipane.ti si van kategorije jer si udata
ne zameraj joj,zauzeta jeНека тамо ми написала..диван си. А ја на кауч или угаону гарнитуру уопште не личим!
Да, па се погубила и не зна шта прича, зато што је заузетаne zameraj joj,zauzeta je
ma ne, to je od alkoholaДа, па се погубила и не зна шта прича, зато што је заузета
Шалим се мало, не замери
Аха, значи уводимо и трећу страну...настави, слушамma ne, to je od alkohola
Ili napravi kategoriju udate? Evo i anđa može sa mnomti si van kategorije jer si udata