andjelijaa
Elita
- Poruka
- 18.291
e,to nije za javnostjel za temu?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e,to nije za javnostjel za temu?![]()

A kao niko ne ode na download slike nego je kao čuva u inboxu?htela je da kaze..neces moci da obrises![]()

MOOOOOLIMM?!A kao niko ne ode na download slike nego je kao čuva u inboxu?![]()
Šta molim? Takav ti je protokol, prvo download pa save as i ide u određenu kategorijuMOOOOOLIMM?!
kategorjeŠta molim? Takav ti je protokol, prvo download pa save as i ide u određenu kategoriju

Šta molim? Takav ti je protokol, prvo download pa save as i ide u određenu kategoriju

Kod mene su malo drugačijekategorje
obavezno
moze da prodje
sta znam
ne nikako![]()
podeli sa namaKod mene su malo drugačije

Već sam editovala, stvarno moraš biti malo bržipodeli sa nama![]()
cak sam i pogodioVeć sam editovala, stvarno moraš biti malo brži

Sigurno je bilo jako teško pogoditicak sam i pogodio![]()

Vidjela sam, tipično muško. Mora povećati centimetre pa bilo o čijem seeditovao sam ga i ja![]()
znaci obozavam te 
Sad kad počne da mi gori pp sa pitanjem u kojoj sam kategorijiznaci obozavam te
![]()

Jeste, treba me pokriti zemljom i posaditi tulipane.ti si van kategorije jer si udata![]()

ne zameraj joj,zauzeta jeНека тамо ми написала..диван си. А ја на кауч или угаону гарнитуру уопште не личим!![]()

Да, па се погубила и не зна шта прича, зато што је заузетаne zameraj joj,zauzeta je![]()
ma ne, to je od alkoholaДа, па се погубила и не зна шта прича, зато што је заузета
Шалим се мало, не замери

Аха, значи уводимо и трећу страну...настави, слушамma ne, to je od alkohola![]()
Ili napravi kategoriju udate?ti si van kategorije jer si udata![]()