- Poruka
- 69.768
Vodi računa, Bejbe, kažu da je edit u pp-u samo jedan minutić.I ti hoćeš gole slike? Pa ima da se prehladim dok otvoriš?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vodi računa, Bejbe, kažu da je edit u pp-u samo jedan minutić.I ti hoćeš gole slike? Pa ima da se prehladim dok otvoriš?
Ja nekog da navučem Odakle ti to božetimenesačuvajhoces da me navuces da kazem da neke otvaram po prioritetu..e neces to cuti od mene
Ma samo nek mi edituje kakvo ćebe dok čekamVodi računa, Bejbe, kažu da je edit u pp-u samo jedan minutić.
ko kazeVodi računa, Bejbe, kažu da je edit u pp-u samo jedan minutić.
Ti.ko kaze
znas kako kazu,dok kucka ne mahne repom ni pas ne napadaАјд што она мрда репом, него куд си ти потрчао?
Kazna moderatoraKako glasi poslednja poruka koju ste dobili na pp?
Ајд што она мрда репом, него куд си ти потрчао?
znas kako kazu,dok kucka ne mahne repom ni pas ne napada
dokazNeću više ništa reći bez prisustva svog odvjetnika
Bavim se atletikom, a prozivate
znas kako kazu,dok kucka ne mahne repom ni pas ne napada
pazi ove..opet menja avatar..Ајд што она мрда репом, него куд си ти потрчао?
htela je da kaze..neces moci da obrisesMa samo nek mi edituje kakvo ćebe dok čekam
Наравно, изрека коју су смислили мушкарци да умање своју кривицуznas kako kazu,dok kucka ne mahne repom ni pas ne napada
ne brini,mi njih kaznjavamo i danas danas za sve sto su smisliliНаравно, изрека коју су смислили мушкарци да умање своју кривицу
Један од разлога што се никад нисам тетовирала....јбт, ко ће кожу да мењаpazi ove..opet menja avatar..
Мало јеne brini,mi njih kaznjavamo i danas danas za sve sto su smislili
jel imas podrum,imam idejuМало је
Чуј подрум...имам и столицу и радијаторjel imas podrum,imam ideju
da ponesem lisice ?Чуј подрум...имам и столицу и радијатор
jel za temu?jel imas podrum,imam ideju