sve sve al ovo je jedan od onih bisera za golden edition krstarica's finest

sanovnik, ti si shou
Vidis, ovo je, eto forum... svako iznosi svoje misljenje. U nekoliko postova gore sam izneo svoje misljenje i ipak dao kakve takve argumente za to moje misljenje.
Od tebe sam dobio karakteristiku, šta sam ja.
šhou.. u kom kontekst, pitam se ja? A ne sta misliš o temi , niti o onome što sam napisao... Dakle, ja sam
šhou. Mada nije jasno dal to
šhou ima pretenziju da me pokaze kao glupog coveka... ili kao malo ludog coveka, ili kao ordinarnu budalu. Mozd bude pokusaj vredjanja, moz da bude pokusaj diskreditacija, a moze da bude i izraz blage simpatije. U svakom slucaju, bolje je biti malo lud, nego malo glup. Zar ne. Mada zapravo nije ni jedno od toga, obzirom da dolazi od tebe. A ti si izdrzavano lice, domacica , alapaca, svadjalica, koja voli da se prepucava. i i jos nekoliko stvari....No to ne menja cinjenicu da je mozak u muskarca prilicno primitivan i da cesto ne moze intelektom da nadgradi primitivne porive , koji se grade u mracnim predprostorijma alter ega, dok im je građa vizualni dozivljaj, koji je cesto vazniji , mocniji i postojaniji nego sva nauka sveta i bilo koji mejn strim.
A sam mejn strim je nakazan u vecem delu 20 veka, pa i u celom dosadasnjem trajananju u 21 veka.
To je zato sto se mejn strim, koji se inace gradi planski i vestacki, odavno kreira ud najgoreg ljudskog soja na planeti.... Od strane nesrecnih ljudi i losih novinara. Pa sad... ko kako voli. Neko ce da rizikuje zarad romanteicne predstave, ili zbog potrebe lose vaspitanih zena da umesto svojeg JA izgradjuju zajednicko naše MI...( što je put bez povratka u 100% situacija), u koliko su ljudi zdravi u opste, a neko ce se setiti da su se genracije rodile bez prisustva oca, koji su i te kako bili i fantasticni muzevi i odlični očevei ako nisu prisustvovali porodjaju.... Izbor je tu sliobodan. Ko i izbor strejt ili gej.. U ostalom... muzevi stoje kod glave, ne mazu se posteljicom po grudima.... A to je još jedan maleni glas za... Izvini za duze recenice. Ipak sam ovo mrao da napisem onako kako sie izražavam. Nije svaki novitet obavezno i napredak.