Prison Break

Upravo sam odgledala 4. epizodu, svidja mi se ceo cetvrti serijal, jedina zamerka mi je sto se sve dogadja tako brzo, nema one tenzije kao u prvom i delimicno drugom serijalu... Ali, u svakom slucaju, serija je jako dobra...
Spoiler ko nije gledao 4. epizodu
Jako mi se svidelo kad su Majkl, Linkoln i Mahone obukli one policijske uniforme i usetali na ceremoniju... :mrgreen:

Četvrta epizoda mi nije bila toliko uzbudljiva kao prethodne, više deluje kao uvod u narednu.
(potencijalni Wyatt-Mahone obračun?!!):D
Ono što me najviše interesuje je Xing: ko je to uopšte?
Deluje kao uvođenje još jedne suprotstavljene strane Kompaniji koja je takođe u potrazi za Scyllom...:think:

E ljudi a sta se desava sa Michael-om ?! Zasto stalno ima te glavobolje i krvari mu iz nosa ?

očigledno postoji zdravstveni problem...:eek:
Q: we know that by ep 8 linc has found out abt the nosebleeds, what episode does he discover michael's been having them, cos in ep 2 michael doesnt tell him? also if u can how he discovers it?

A: michael had them when he was a kid..lincoln already knows about them

Q. In ep 10 when Michael gets the bad news abt his health, are sara and lincoln there as well?
A. Sara is with him at the hospital to get a test done, but when the doctor calls to give the results sara is the one who answers the phone and has to tell Michael. linc is there but not next to them.

očigledno postoji zdravstveni problem...:eek:
Q: we know that by ep 8 linc has found out abt the nosebleeds, what episode does he discover michael's been having them, cos in ep 2 michael doesnt tell him? also if u can how he discovers it?

A: michael had them when he was a kid..lincoln already knows about them

Q. In ep 10 when Michael gets the bad news abt his health, are sara and lincoln there as well?
A. Sara is with him at the hospital to get a test done, but when the doctor calls to give the results sara is the one who answers the phone and has to tell Michael. linc is there but not next to them.

pa ja sam pri kraju prve sezone. u zatvoru ima jedna doktorica zasto ne ode kod nje posto ima zdravstveni problem???:?: :?: :?: :?:

mogu da se kladim da ce sad t-bag da se dokopa scuylle... nije on glup uopste... a onaj crnja ce preko sare da nadje ostale... swidja mi se sara sto je ostala jaka i nije popila ono pice.. ipak ima karakter...

Ovo se odnosi na četvrtu sezonu.
Samo ti nastavi da gledaš, pa će ti eventualno postati jasnije :)
Eventualno :D

Evo morao sam i ja da pogledam par epizoda ove nove sezone...
Iako sam mislio da od 3. ne moze gore, prevario sam se. Ovo je takvo sr*** da nemam reci, prosto je fascinantno koliko je serija glupa i dosadna postala.
Radnja vise nema nikakvog smisla, a zapleti su toliko usiljeni da je mucno gledati ih!
Ovo vise nema nikakve veze sa originalnom postavom serije u zatvoru, ne znam zasto se i dalje zove isto.
( dobro znam, da bi donela pare)
Oni su sad kao neki vladini agenti i bore se protiv kompanije, ahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!

Poslednja izmena:
Radnja je vec vidjana stotinama puta, i besmisleno nategnuta.... scene se prebrzo smenjuju... klasicni americki non-sense... Ni traga od sarma i originalnosti iz prve i jedine dobre sezone... Jako, jako, do krajnjih granica losa gluma.... Pogotovu Linkoln... Strasno. Hemija izmedju Majkla i Sare je jednaka negativnoj nuli. Serija je postala blagi ocaj... Ali svi stari fanovi je gledaju... Moramo... Navukli su nas... I izneverili...

[OFF] Fringe (ovo novo J.J. Abramsovo) mi je ekstra... Otvoricu temu kad se malo nakupe epizode... Jeste Lost & Dosije X - rip, ali dobro je odradjen... barem pilot... [/OFF]

prison-break-season-finale.jpg
;) :klap: :klap: ;)

Back