Prison Break

Bila dok nisu snimili trecu sezonu.

Zanima me kako ce da objasne Sarin povratak.

Mislim da je owo najlogicnije resenje, CITIRAM : Ne vidim šta je toliko čudno i neverovatno u vezi Sarinog povratka? "Kompanija" je suviše inteligentna da bi je smakla tek tako, iza toga stoji dobar plan Po mojim procenama, plan im je da uvuku Majkla unutra - jer on je upravo čovek koji "Kompaniji" treba: i više nego inteligentan i snalažljiv. Sara "is the weak link", kako Mahone reče pred kraj 3. sezone... Njena glava u kutiji, koju je Link video - mogla je biti od plastike recimo... Ne znam. Znam samo da je priča između Majkla i Sare tek početak jedne ljubavne priče i jako bi glupo bilo da se desi: Sara je mrtva, Majkl se zbog toga sveti, čiča miča i gotova priča.

Mislim da je owo najlogicnije resenje, CITIRAM : Ne vidim šta je toliko čudno i neverovatno u vezi Sarinog povratka? "Kompanija" je suviše inteligentna da bi je smakla tek tako, iza toga stoji dobar plan Po mojim procenama, plan im je da uvuku Majkla unutra - jer on je upravo čovek koji "Kompaniji" treba: i više nego inteligentan i snalažljiv. Sara "is the weak link", kako Mahone reče pred kraj 3. sezone... Njena glava u kutiji, koju je Link video - mogla je biti od plastike recimo... Ne znam. Znam samo da je priča između Majkla i Sare tek početak jedne ljubavne priče i jako bi glupo bilo da se desi: Sara je mrtva, Majkl se zbog toga sveti, čiča miča i gotova priča.

Pazi Majkl koliko god bio pametan nije pametniji od cele kompanije. A to sa plasticnom glavom ne pije vodu. Jednostavno Sara je morala tad da se povuce, valjda je bila trudna i zato su je ubili. Sad ce da je vrate jer njima nije vazno koliko ce da upropaste seriju dok dobro zaradjuju. I ne bih voleo da se vrati u Sonu po Sukrea.

Pazi Majkl koliko god bio pametan nije pametniji od cele kompanije. A to sa plasticnom glavom ne pije vodu. Jednostavno Sara je morala tad da se povuce, valjda je bila trudna i zato su je ubili. Sad ce da je vrate jer njima nije vazno koliko ce da upropaste seriju dok dobro zaradjuju. I ne bih voleo da se vrati u Sonu po Sukrea.

Ko kaže da je glava plastična? Mogla je biti od nekoga ko liči na nju, Link nije zagledao u kutiju.
Da li je Sara morala da se povuče ili ne, nije preterano bitno. Ustvari, nije bitno uopšte :) I nema to nikakve veze sa scenariom.
Vidiš, kad se snima serija ne snima se jedna po jedna epizoda :mrgreen: Prvo se npr. snime sve scene u Soni, pa zatim sve scene na plaži, pa onda sve scene na ulici i tako dalje, e onda se to montira itd. Tako da, u slučaju da misliš kako je scenario izmenjen zbog Sare, varaš se ;)
U 3. sezoni, i da je ostala "živa", trebala je da se pojavi samo u poslednjoj epizodi, kad Majkl i Link uzimaju LJ-a od Suzan... Zašto misliš da to nisu mogli snimiti ranije, da su hteli da se Sara pojavi?

I sada, Sara se ne vraća zato što su morali da je ubiju, zato što je glumica zatrudnela, već naprosto zato što je takav scenario!

Po tvojoj logici, cela 4. sezona je inspirisana Sarinom trudnoćom :D Da ne zatrudne Sara, ne bi bilo 4. sezone, jer je otprilike cela 4. sezona zasnovana na osveti zbog Sare i njenim odnosima sa Majklom :rotf: Ajte ljudi, nemojte se zavaravati ;)

Ko kaže da je glava plastična? Mogla je biti od nekoga ko liči na nju, Link nije zagledao u kutiju.
Da li je Sara morala da se povuče ili ne, nije preterano bitno. Ustvari, nije bitno uopšte :) I nema to nikakve veze sa scenariom.
Vidiš, kad se snima serija ne snima se jedna po jedna epizoda :mrgreen: Prvo se npr. snime sve scene u Soni, pa zatim sve scene na plaži, pa onda sve scene na ulici i tako dalje, e onda se to montira itd. Tako da, u slučaju da misliš kako je scenario izmenjen zbog Sare, varaš se ;)
U 3. sezoni, i da je ostala "živa", trebala je da se pojavi samo u poslednjoj epizodi, kad Majkl i Link uzimaju LJ-a od Suzan... Zašto misliš da to nisu mogli snimiti ranije, da su hteli da se Sara pojavi?

I sada, Sara se ne vraća zato što su morali da je ubiju, zato što je glumica zatrudnela, već naprosto zato što je takav scenario!

Po tvojoj logici, cela 4. sezona je inspirisana Sarinom trudnoćom :D Da ne zatrudne Sara, ne bi bilo 4. sezone, jer je otprilike cela 4. sezona zasnovana na osveti zbog Sare i njenim odnosima sa Majklom :rotf: Ajte ljudi, nemojte se zavaravati ;)

Plasticnu glavu je spomenuo Nicol@. Hvala sto si me prosvetlila kako se snima serija ili film nisam znao.
Ne znam da li znas ali orginalni plan je bio da serija ima dve sezone. Od tog se odustalo posto je serija donela brdo love i izmenjene su valjda poslednje dve epizode. Sara bi glumila u trecoj sezoni ali je zatrudnela i morali su da menjaju scenariju. Glupi strajk ih je primorao da ponovo menjaju scenariju i to je sve. Saru se vraca zato sto su "fanovi"(mala deca od 10 godina) stalno slali mailove i molili za njen povratak. A i to sto ti kazes da Link nije pogledao nije logicno objasnjenje po meni, kao ni da je neka zena koja mnogo lici na nju. Nadam se da ce dati neko dobro objasnjenje za njen povratak.

@ctuagent007

"Plastičnu glavu" kao i ostatak teksta sam pomenula ja, ne Nikola, samo me on nije citirao kako treba.

Za ostatak tvog mišljenja, moje mišljenje je da nisi u pravu :) To je sve :)

Kad bi se serije/filmovi snimali tek tako i kad bi se tek tako scenario menjao, to ne bi ličilo ni na šta :)

Tako da verujem onome što sam napisala u prethodnom postu.

Btw -klonirali su Saru i klonu su odsekli glavu. Da li je to objašnjenje ok? ;)

scenario je definitivno promenjen kad je doshao shtrajk
a sara je verovatno josh tokom snimanja prve sezone (eventualno pochetkom druge) njih obavestila da planira decu, tako da su od pochetka pisanja scenarija za 3. saru eliminisali

@Jasica

Scenario za serije se I TE KAKO menja u toku snimanja, jer ceo taj posao produkcije tih komercijalnih copy-paste serija zavisi iskljucivo od GLEDANOSTI, komentara i (ne)zadovoljstva gledaoca. Scenaristi i te kako osluskuju misljenja fanova o seriji i i te kako posecuju fan-forume o serijama. Naravno, u toku snimanja cesto moze doci i do nepredvidjenih kolnosti (iznenadni odlazak glumca, strajk scenarista i sl.) pa imaju last-minute izmenu scenarija. Takodje, scenarista ima jako puno, kao i producenata, koji rade na istoj seriji. Sam kreator serije uglavnom pise samo premijeru (pilot), season premiere i season finale. Iz svih ovih razloga, lako moze doci do neusaglasenosti prica koje serija prati, i tada se javljaju tzv. RETCON-i (plot-fix). najbolji primer je, recimo, iz serije Alias: u prvoj sezoni Sidney je tek upoznala Sloana kada se zaposlila u njegovoj "firmi" SD-6, a kasnije, da bi objasnili njen kompleksan odnos sa njim, u negde trecoj,cetvrtoj sezoni su opusteno krenuli sa pricom da je Sidney kao mala odrasla sa Sloanom... i razocarali fanove serije. :(
Slicno ce biti i sa Sarom, samo u mnogo blazoj varijanti. Glumica je iz nekog razloga morala da odustane od serije, pa su je "ubili". Sad su je nekeko ubedili da se vrati, prateci razocarenje fanova Sarinom smrcu, pa ce "oziveti" i lika koga ona tumaci.

@ tema

Slazem se u potpunosti da je serija trebalo da se zavrsi sa drugom sezonom. Ne kazem da treca nije bila kvalitetna, i ne sumnjam da ce i cetvrta biti, ali jednostavno, postaje isuvise ocigledno da se scenario pise iskljucivo zbog para i popularnosti stecenim na prva dva serijala. A kada to krene da se primecuje, serija postaje nesto poput "spanske (latinoamercke)" - nema nista novo da ponudi.

uuu kako mi ne lezi ova serija....naterala me sestra da pogledam prve tri epizode i crkla sam od dosade....ima bre ona serija "Zenski zatvor" mnogo realisticnije i zanimljivije uradjena..a opet na isti kalup je sve to

@Vucko987

Ok, ubedio si me da se serija (scenario) može menjati u toku snimanja, ali što se konkretno Sarine smrti tiče, deluje previše glupo da je originalan scenario bio da je ubiju :) Ne ide to tako u serijama... Originalan scenario je bio da je živa i tako će i da ostane.

Back