Prison Break

To za Saru niko nije "provalio". vec je to zvanicno saopsteno od strane Fox televizije, producenata i same glumice.
Pitanje je ko je "provalio" ovo sto ti pises? Dajte ljudi, kad prenosite neke vesti navedite koji vam je uzvor. U suprotnom informacija nije relevantna i najcesce predstavlja samo fikciju fanova.
Objavljivanje takvih vesti nema smisla, samo siri paniku medju hard core fanovima serije kojih je ovde dosta.
Sto se mene tice, kao sto rekoh i ranije, seriju je trebalo zavrsiti drugom sezonom. Sve ostalo predstavlja glupost, a vracanje Sare je slag na torti te gluposti.
Serije se najcesce ne planiraju nekoloko sezona unapred, vec samo sezonu po sezonu.
(Lost je jedan od izuzetaka)
Tako se do skoro nije znalo ni da li ce biti 4. sezone, a vi vec pomuinjete 6... :D

Ja pominjem tu 6 sestu sezonu. Idi malo na google pa da kazemo guglaj o prison break-u i dobices sve informacije.Ili ajde ovak ako ti je lakse Odes na njihov sajt nadjes forum i lepo nadjes komentare fanova a i samih glumaca i producenata serije.Pa nek sam ja onda lud.

Poslednja izmena:
Ja pominjem tu 6 sestu sezonu. Idi malo na google pa da kazemo guglaj o prison break-u i dobices sve informacije.Ili ajde ovak ako ti je lakse Odes na njihov sajt nadjes forum i lepo nadjes komentare fanova a i samih glumaca i producenata serije.Pa nek sam ja onda lud.
Ti pominjes 6. sezonu, ko ti je izvor, daj link?
Evo ja pominjem 16. sezonu, i sta to znaci, nista?
Cinjenica je da se do skoro nije znalo hoce li biti i 4. sezone!
Upravo o tome ti pricam, to su komentari i zelje fanova, nista vise.
Koliko znam, glumci i producenti nikad ne komentarisu po forumima.
Zvanicna vest je nesto sasvim drugo, a zvanicno je za sad da ce biti 4. sezone, i da se Sara vraca (koliko god meni to glupo zvucalo).

Covek je verovatno procitao da su glavni glumci iz serije potpisali ugovor ''da su u foxovom vlasnistvu'' do seste sezone, ali niko nije najavio ni petu. Ja znam za tu informaciju sa foxovog sajta. I nema sanse da se Sara ne vrati, vec je najavljena, a i vidjena na snimanju. Nije mi jasno zasto nekima nije jasno kako se Sara vraca. Jednostavno ono nije bila njena glava, pa joj zato nece nista ''prisivati''. Zvanicno je BILO planirano da je ubiju ali su scenaristi i ostala kompanija pali u svima-dobro-poznate probleme pa nisu ni uspeli da zavrse sezonu, a i Sarah Wayne Callies je bila odustala od serije. Sada svi odgovorni tvrde da su oni odavno planirali da se sve ovako desi.. :roll:

Tako je.
4. sezona počinje 1. septembra, imaće 20 i nešto epizoda (to nadoknađuju pošto su 3. sezonu završili sa samo 13 epizoda zbog nekih štrajkova i gluposti), i DA - Sara je živa i vraća se :p

Ne vidim šta je toliko čudno i neverovatno u vezi Sarinog povratka? "Kompanija" je suviše inteligentna da bi je smakla tek tako, iza toga stoji dobar plan ;) Po mojim procenama, plan im je da uvuku Majkla unutra - jer on je upravo čovek koji "Kompaniji" treba: i više nego inteligentan i snalažljiv. Sara "is the weak link", kako Mahone reče pred kraj 3. sezone... Njena glava u kutiji, koju je Link video - mogla je biti od plastike recimo... Ne znam. Znam samo da je priča između Majkla i Sare tek početak jedne ljubavne priče i jako bi glupo bilo da se desi: Sara je mrtva, Majkl se zbog toga sveti, čiča miča i gotova priča.
Nakon svega što je uradio za druge ljude, žrtvovao se i prošao pakao - najmanje što može da dobije je živa Sara. Majkl kompaniji treba i Sara je jedina veza, jedino što imaju.

Sara Wayne Cales (Sara), je potvrdila da se vraća:

http://forums.buddytv.com/prison-break-spoiler-discussion/70844-new-swc-interview.html

Je l' zna neko koja je ono epizoda(i serial) bila sinoc?Mrzi me da cekam svake nedelje,skinucu sa torenta ostale epizode.

Koliko ja znam, sada je u toku 2. sezona. Ceo onaj deo u pustinji počinje od epizode "Bolshoi Booze", to je dakle 11. epizoda 2. sezone ;) Ili kreni da skidaš od te epizode, ili od naredne, 12 : "Disconnect". Mislim da je RTS tačno tu stao :):bye:

4 sezone ce biti zato sto su postavili slike sa snimanja :D
I malo retardirano da se 3 sezona zavrsi kako michael ode da ubije susan a lincoln se nije smuvao sa sofijom i sukre je u zatvoru.Tako da ce biti nastavka.

4 sezone ce biti zato sto su postavili slike sa snimanja :D
I malo retardirano da se 3 sezona zavrsi kako michael ode da ubije susan a lincoln se nije smuvao sa sofijom i sukre je u zatvoru.Tako da ce biti nastavka.

Pa naravno da će biti :) Premijera prve epizode je 1. septembra.
Niko nije ni sumnjao da li će biti 4. sezone.:dontunderstand:

Gledala sam 3. serijal,u pocetku mi se cinilo dosadno,ali na kraju je ispalo fantastichno!!!!
Koliko ja znam,Sara je bila trudna u privatnom zivotu,pa nije mogla da snima,ali se vraca....
Sad kako ce da je vrate,kad su joj odfikarili glawu....

pa nisu joj otfikarili glavu

Isporuchili njenu glawu Linku na kucnu adresu,i owaj odlepio kad je video,pa nije stigao da uradi DNK analizu krwi,a da je uradio mozda bi i video da to nije bila ona...
I vraca se Sara u seriju,objashnjenje:"To nije bila moja glawa,prewarili su te,ali ja sam morala da pobegnem,vratila bih se kod tebe,Michael,ali su me ucenili da ako te kontaktiram da cu da te ubiju,i to nisam sebi mogla da dozwolim,bla,bla,bla...".
Mogu da pisem scenario za seriju...;)

Back