- Poruka
- 1.718
Ja tvrdim 100% da se sara nece vratiti u seriju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To za Saru niko nije "provalio". vec je to zvanicno saopsteno od strane Fox televizije, producenata i same glumice.
Pitanje je ko je "provalio" ovo sto ti pises? Dajte ljudi, kad prenosite neke vesti navedite koji vam je uzvor. U suprotnom informacija nije relevantna i najcesce predstavlja samo fikciju fanova.
Objavljivanje takvih vesti nema smisla, samo siri paniku medju hard core fanovima serije kojih je ovde dosta.
Sto se mene tice, kao sto rekoh i ranije, seriju je trebalo zavrsiti drugom sezonom. Sve ostalo predstavlja glupost, a vracanje Sare je slag na torti te gluposti.
Serije se najcesce ne planiraju nekoloko sezona unapred, vec samo sezonu po sezonu.
(Lost je jedan od izuzetaka)
Tako se do skoro nije znalo ni da li ce biti 4. sezone, a vi vec pomuinjete 6...![]()
Ti pominjes 6. sezonu, ko ti je izvor, daj link?Ja pominjem tu 6 sestu sezonu. Idi malo na google pa da kazemo guglaj o prison break-u i dobices sve informacije.Ili ajde ovak ako ti je lakse Odes na njihov sajt nadjes forum i lepo nadjes komentare fanova a i samih glumaca i producenata serije.Pa nek sam ja onda lud.
a jel zna neko kako se zove pesma koju peva Sucre u prvoj sezoni kada michael zatrazhi od njega da napravi buku kako bi mogao da razbije betonske blokove iza lavaboa u celiji?
aha, al' shpanska verzija a?![]()
1.septembra.Kad počinje 4. sezona?
Imam prvih 13 epizoda ove treće sezone.
Nešto ne znam ima li ih još u sezoni?
Kad počinje 4. sezona?
Je l' zna neko koja je ono epizoda(i serial) bila sinoc?Mrzi me da cekam svake nedelje,skinucu sa torenta ostale epizode.
4 sezone ce biti zato sto su postavili slike sa snimanja
I malo retardirano da se 3 sezona zavrsi kako michael ode da ubije susan a lincoln se nije smuvao sa sofijom i sukre je u zatvoru.Tako da ce biti nastavka.
Gledala sam 3. serijal,u pocetku mi se cinilo dosadno,ali na kraju je ispalo fantastichno!!!!
Koliko ja znam,Sara je bila trudna u privatnom zivotu,pa nije mogla da snima,ali se vraca....
Sad kako ce da je vrate,kad su joj odfikarili glawu....
Serija je najbolja na svetu......![]()
pa nisu joj otfikarili glavu