- Poruka
- 1.718
Zar je moguce da se nepise nista o Prison Break-u?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

iskoristice momenat kada se i ne vidi zapravo da je njena glava bila u kutiji.
mozda ce malo dramatizovati, pa prodaju foru da je u kutiji bila neka plasticna imitacija itd itd itd
a Sara bila zakljucana negde odvojeno od svih pa je "kompanija" iskoristi za ponovnu ucenu scofielda
[mogli su ida me angazuju za scenario]![]()

Mogli su, ali se ti verovatno ne bi setio/la da ,,ubijes,, Saru radi zastrasivanja, a kako i zasto su je ponovo ubacili, videcemo. Moja pretpostavka je da su je pustili pod nekim uslovom, a kojim - videcemo. Ovo su samo moja nagadjanja. Ima li neko neku pravu informaciju, osim toga da uvode ona tri ,,glavna,, lika???![]()

Boga ti 
pa zar onakav talenat?
tkacio:da je ubijemBoga ti
pa zar onakav talenat?
radio bih ja sa njom druge stvari, ali to vec nije za taj termin emitovanja
radije bih ubio onu likusu koja radi za kompaniju, mnogo je antipaticna. ako vrate Saru necu moci da poverujem da ju je ona ludaca putila zivutkacio:

Sad mi je jasno o cemu ste vi pricali kad ste rekli da serija pada iz sezone u sezonu.
Ne verujem.. gde si to pročitao??Prison Break prema naj novim saznanjima ce imate 6 sezona uz mogucnost da se produzi.
Ovako postoje 2 tumacenja na kraju serije sta ce biti.
1.Michael ce sve resiti,srediti i na kraju poginuti
2.Michael ce probati sve da sredi i u tom seredjivanju ce svi oko njega poginuti i na kraju on ostaje sam.
Informacija da ce se sara pojaviti u 4 sezoni to nije u opste tacno.
Neznam samo ko je to provalio?
Ali postoji mogucnost da se pojavi samo na jedan momenat a ni pri tome necemo otkriti da li je ziva ili nije.Ako se bude pojavljivala pojavice se samo na kraju serije!
To za Saru niko nije "provalio". vec je to zvanicno saopsteno od strane Fox televizije, producenata i same glumice.Prison Break prema naj novim saznanjima ce imate 6 sezona uz mogucnost da se produzi.
Ovako postoje 2 tumacenja na kraju serije sta ce biti.
1.Michael ce sve resiti,srediti i na kraju poginuti
2.Michael ce probati sve da sredi i u tom seredjivanju ce svi oko njega poginuti i na kraju on ostaje sam.
Informacija da ce se sara pojaviti u 4 sezoni to nije u opste tacno.
Neznam samo ko je to provalio?
Ali postoji mogucnost da se pojavi samo na jedan momenat a ni pri tome necemo otkriti da li je ziva ili nije.Ako se bude pojavljivala pojavice se samo na kraju serije!
Cekanje ti je zanimljivo? Svaka cast. Zavidim ti posto mrzim cekanje.Bice veoma zanimljivo cekati 4 sezonu./...