Prison Break

serija se nije mogla zavrsit u 2 sezoni dok je bila najbolja zbog toga sto nije nista bilo jasno jer su vec tada spominjali projekat SONU i jos mnogo toga nije bilo jasno, ali su ovu 3 sezonu mnogo lose uradili. onaj bijeg iz zatvora mislim stvarno lose uradjeno plan mu je bio nizasta. najbolje bi bilo da se to sve razjasni ko sta gdje i kako i da se zavrsi sa 3 sezonom dok je jos vise nisu zeznuli

serija se nije mogla zavrsit u 2 sezoni dok je bila najbolja zbog toga sto nije nista bilo jasno jer su vec tada spominjali projekat SONU i jos mnogo toga nije bilo jasno, ali su ovu 3 sezonu mnogo lose uradili. onaj bijeg iz zatvora mislim stvarno lose uradjeno plan mu je bio nizasta. najbolje bi bilo da se to sve razjasni ko sta gdje i kako i da se zavrsi sa 3 sezonom dok je jos vise nisu zeznuli

Serija je mogla, i trebala biti zavrsena 2. sezonom kako je bilo i planirano.
Onda su se pred sam kraj predomislili, i odlucili produziti na 3. sezonu, dosnimili par scena, ubacili ih u zadnje epizode, ali ih uopste nisu lepo uklopili.Taj prelazak iz 2. u 3. sezonu je toliko los i vestacki da je neverovatno.Do par minuta pred kraj deluje kao da ce se tu zavrsiti...

Kada sam odgledao prvu sezonu bio sam odusevljen,kunuo sam se u ovu seriju,druga sezona mi je bila uredu do 12-13 epizoda,posle toga sam se mnogo iznervirao. Znaci, glupi ameri poceli da masovnije prate ovu seriju i postala je komercijala,scenaristi poceli da pisu gluposti i da je vestacki produzuju.Odgledah i trecu sezonu,ali to vise nije to.

Kako sam se ja iznervirao na 3 sezonu!!!Onaj zatvor Sona cista glupost,kada je onaj ''cutljivi cica'' iz Kompanije pisao o Soni onom Kinezu Kimu mislio sam to je brate neki zajeban zatvor!!!Medjutim oni su pokusavajuci da naprave od toga strasan zatvor napravili veoma smijesan zatvor,kao u fazonu koksija nogica,jedan vodja...Ma sto se tice prve sezone nemam rijeci,druga tu i tamo opet ajd da kazem solidna sezona,a treca sezonu su u*****li prvo sa malo epizoda(zato se trebamo zahvaliti glupim scenaristima kojima su oci gladne para),drugo smijesno mjesto dogadjanja ''Sona'',trece gine Sara sto je apsolutna greska nije da sam neki romantik ali jednostavno to im nije trebalo(tj ona je dobila otkaz!Kao rekli su joj da im vise nije potrebna sto je smijesno jer taj lik je postao vitalni dio serije bar ja tako mislim)Neznam kakva ce biti 4 sezona ali nadam se da ce biti dobra jer moraju malo da osvjetlaju obraz za ovu losu 3 sezonu!!!

Ma ko zna vise, smucilo mi se da razmisljam sta ce biti dalje, kad ima da se ceka jos mnogo mnogo....
Sara je valjda sama otisla.... Ma ko vise da im veruje, svako prica drugacije... Ja citala da je ona rekla da je sama napustila seriju, a posle procitam intervju u kom Link i Michael pricaju kako su joj scenaristi dali otkaz.....Kome covek da veruje.... Bas su me smorili.... Sada mi je super LOST...

Najbolja serija koju sam pratio do sada i čujem da se nastavak prikazivanja u Americi planira negde polovinom juna 2008.godine, tako da će putem sveprisutnog interneta biti dostupne i nama smrtnicima u zemlji Srbiji.

Najbolja serija koju sam pratio do sada i čujem da se nastavak prikazivanja u Americi planira negde polovinom juna 2008.godine, tako da će putem sveprisutnog interneta biti dostupne i nama smrtnicima u zemlji Srbiji.
Nista se ne planira sredinom Juna, tad je tzv. mrtva sezona.Negde od Maja pa do Septembra je letnja pauza i nista ne prikazuju premijerno, vec samo reprize...

PRISON BREAK ,odlicna serija samo toliko reci nista vise

jel to dosad najgledanija serija trenutno na listama serija ili ne???

red bi bio da se serija zavrsi sa 3 sezonom vise bi bilo preterano!!! slazem se da je trebalo da se zavrsi sa 2 sezonom
poz

Serija je ok...
Trazim 14 epizodu trećeg serijala...

I meni je serija sasvim OK,Znam da o ukusima ne vredi raspravljati,ali nije mi jasno zasto se toliko ljudi zali da je treca sezona promasaj?Ja sam odgledala 8 epizoda iz trece sezone,i ne znam sta ce se do kraja desavati,ali ovo sto sam gledala,uspevalo je da mi drzi paznju.Mozda je malo vise predvidiva radnja nego u prve dve sezone,ali i ovako je sasvim dobro.Jedina zamerka na seriju je to sto nisu uspeli da se dogovore sa glumicom koja glumi doktorku o nastavku saradnje,ali boze moj....Nekako sam se navikla i na tu cinjenicu.Tesko,ali prihvatam da nema buducnosti za Saru i Majkla.Sada mi je jedina briga gde ga odvedose iz Sone.Ne mogu da docekam da dobijem preostale epizode...

Upravo sam odgledao 6 epizodu 3 sezone i stvarno se zainteresovao ,serija je stvarno super,samo sto nemam vise pa ako neko moze da mi kaze gde da nabavim ostatak i koliko toga jos uopste ima itd. Unapred hvala i pozzz!

Upravo sam odgledao 6 epizodu 3 sezone i stvarno se zainteresovao ,serija je stvarno super,samo sto nemam vise pa ako neko moze da mi kaze gde da nabavim ostatak i koliko toga jos uopste ima itd. Unapred hvala i pozzz!

Ima 13 epizoda 3. sezone. Znaci fali ti 7 epizoda... Mozes da skines sa neta (ako ti je brz)
imas ovde na forumu linkove za kompletnu seriju da ne moras da trazis...
Pozz n:D
PS: Ljudi, kako zivite bez PRISON BREAK-a??? :confused:
Odoh ja da gledam novu epizodu Losta hehe :cool::cool::cool:

Jer gledao neko ovu seriju i sta mislite o njoj?? meni je to jedna od najboljih koje sam gledao.....
ne emituje se kod nas na TV-u, jedino sa neta moze da se skine....
ako niste gledali do sad, preporucujem da skinete barem prvu epizodu i videce te zasto mislim da je dobra i zesce zarazna serija...
ja sam odgledao 2 serijala sa cd-a a treci serijal mi je ostalo samo 6 epizoda da odgledam.nemozete da zamislite sta im se sve dogadja.da vidite kako su samo napravili strava.naj bolja i akciona serija koju sam ikada gledao.Tacno te zarazi da moras da gledas jos i jos i jos.a snima se i 4-etvrti serijal:lol:

Back