Pripreme za pravni faks

Pravosudni ili poslovni smer?

• pravosudni

• poslovni

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
aleksandrica_k:
Kada kupis prijavu za konkurs, pise broj na njoj i dobijes jos nekoliko papira, a na njima pise gde polazu od kog do kog broja i u koje vreme. Npr. brojevi od 173 do 256 polazu u slusaonici "Zivojin Peric" u 8h 28, a ja sam broj 186 pa tu polazem. Kada kupis prijavu videces.

kako si i sto tako rano kupila prijavu?

p.s. nema sanse da prodaju 4700 prijava

ja polažem 28. u 8h, u amfiteatru Radomir Lukić...
a inače srpski znam dobro, imaću između 25-30, a istorija bukvalno bože pomozi! naučila sam prvu knjigu i malo ću treću (pošto su tako i rekli na pripremi da će biti 14 iz prve i 7 iz treće), ma ja sam se uplašila što se toliko ljudi prijavljuje, a čula sam da bukalno sve koji se prijave prime, tj. i oni koji malo znaju... a nemoguće da će svih 4000 ljudi extra uraditi prijemni! ma ja samo da upadnem na samofinansirajući, posle ću da se prebacim na budžet u drugoj.....

andja_stay_cool:
pa naravno da nece svih 4000 uraditi extra,,ali veca je konkurencija.,i
sto se mene tice...super mi je ovaj termin u 11, nit ustajem u cik zore...a nije ni kasno..necu pre prijemnog imati puno vremena za tremu =)
Ma najjace da ima 4000 ljudi prijavljenih za prijemni. prosle godine je bilo oko 2000- 2500 hiljade.

Inace obratite paznju na zanimljivosti i razne gluposti iz knjige. prosle godine meni na testu je bilo pitanje: Koju pesmu su Bitlsi posvetili fosilnom ostatku? Npr. vecina nije uradila to pitanje.

ludoluda:
Ma najjace da ima 4000 ljudi prijavljenih za prijemni. prosle godine je bilo oko 2000- 2500 hiljade.

Inace obratite paznju na zanimljivosti i razne gluposti iz knjige. prosle godine meni na testu je bilo pitanje: Koju pesmu su Bitlsi posvetili fosilnom ostatku? Npr. vecina nije uradila to pitanje.

xaxa! e nama je voja rekao da obratimo paznju na to... jel se ona zvala lusi, ili tako nešto?! a inače danas u novinama piše da se prvog dana prijavljivanja prijavilo 837 kandidata, 100 manje nego prošle godine.

K4lee:
a inače danas u novinama piše da se prvog dana prijavljivanja prijavilo 837 kandidata, 100 manje nego prošle godine.
Stvarno?! Super, nadajmo se da ce i ostala 2 dana biti manje ljudi - manja konkurencija :)
Ljudi, ja tek danas pocinjem da ucim srpski...cini mi se da je tezi srpski novijih generacija...nadam se da cu nabosti 15ak bodova...kako vi ostali stojite sa pripremama?

jedna devojka što je išla sa mnom na pripreme mi je rekla "malo" u odnosu na prvi dan... e sad ne znam šta ona podrazumeva pod tim malo :) a ja sutra idem oko pola 9, pa ću taman videti koliko se ljudi do sad prijavilo.

Ja sam bio oko 12 ili pola 1, nije bila velika guzva ali je bilo ljudi. Do tada se prijavilo preko 1800. Mislio sam da se nece prijaviti vise od 1600-1700 ali ipak se dosta ljudi prijavilo.
Ja polazem u 17 u slusaonici "Zivojin Peric".

Ima li neko da tada polaze???

p.s. jeste li se vi slikali na faxu za identifikacionu karticu?

Ceo fax izlepljen papirima na kojima pise da je slikanje obavezno ali sam primetio da se mnogi nisu slikali. To je kao za identifikacionu karticu, glupost, bio sam sav slogiran od vrucine i oni nasli da me slikaju :-)
Na sajtu Univerziteta u Beogradu postoji spisak svih fakulteta i pise koliko je gde prijavljeno i koliko primaju. Pise da je na pravu prijavljeno 1830...

Back