Stefan_88_BB
Početnik
- Poruka
- 27
aleksandrice,nije povucen,barem ja tako mislim- a kosta 1000 dinara imas bas puno testova od 30 do 550 strane sve su testovi iz srpskog i istorije..pozzz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verovatno je nemoguce da sve koji polazu skupe u jedan daniwan88:ni ja jos nisam poceo da ucim. ucicu kad budem imao volje i kad stignem. video sam na sajtu fakulteta da ove godine primaju 700 na budzet i 900 samofinansirajucih. pise da je prijemni 28. i 29. juna i ja ne razumem zasto je prijemni 2 dana!?!?!
To je super rezultat bez ucenja. Ja sam uglavnom na taj fazon imao od 10-15. Mora da si dobra ucenica,ili sam ja losaleksandrica_k:Ja nisam ni pocela da ucim, stvarno nemam vremena od ove skole, a jos maturski zavrsavam. Vec polako pocela frka da me hvata da li cu stici. Danas sam krenula da radim testove, imam 20-28 poena bez ucenja...
aleksandrica_k:Polaganje prijemnog ispita je 28. i 29. juna, a prijave za polaganje prijemnog se primaju 20. juna ( slova A - L), 21. juna (LJ - P), 22. juna (R - Š). Skolarina za samofinansirajuce je 60000.
draguljche:znaci jednog dana srpski a drugog istorija ili kako ?
![]()