Primedbe, zamerke, a mogu i pohvale ako ih ima :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Draga Jaco..ne vidim da razgovorom i razmenom misljenja mozemo ista naruziti.
I ne treba to da uradimo..za Romantiku ..sve same pohvale..
ja sma ronaticar u dusi i..za mene je svet ruzicast..:)))

Poslednja namera mi je da ja neshto naruzim ovde, ali sam mislila da temu moze neko i naruziti, pa nismo svi isti i ne dopadaju nam se iste stvari, ne mislim na romanticare, naravno da cemo mi negovati ovu temu, ima onih koji se ubacuju po temama i kvare ih i na njih sam mislila, ali sam rekla mozda u pogreshnoj mnozini svrstavajuci i nas u takve, e ne daj boze...;)

Ljubim te zbog ovog sto si napisala..:cmok2:
Divna si romanticna dusica..

jeste, vidim i ja da je jedno divno i romanticno stvorenje Sibila Rea :heart:, takva joj je i boja ociju prosto covek ne moze da pogresi, a to sto mi je rekla da ako mi se ne dopada na romantici da ne dolazim, pa lepo mi je rekla sto sam trazio to sam i dobio

UAAAAA ovi sto lepe slicice!

predlazem da se na trecu sliku koju postavi kulturno a neki i ne kulturno opomenu da to nije lepo sto rade pa ako nastave e onda da ih mucimo malo

Poslednja izmena:
Original postavio kučka
Ljubim te zbog ovog sto si napisala..
Divna si romanticna dusica..
jeste, vidim i ja da je jedno divno i romanticno stvorenje Sibila Rea :heart:, takva joj je i boja ociju prosto covek ne moze da pogresi, a to sto mi je rekla da ako mi se ne dopada na romantici da ne dolazim, pa lepo mi je rekla sto sam trazio to sam i dobio.

Istina da tema nema veze sa ovim ... ipak bih da se zahvalim na ovim toplim rečima :heart:

Poslednja izmena:
Sada ti je sigurno lakse...:D

jeste, smirio sam se malo :cvet: tek posle moje male kritike sam prvi put otvorio stranicu na kojoj je bilo teksta i samo jedna slicica i mogu da kazem da sam sa zadovoljstvom procitao sve!

oni koji su ranije pisali na ovom podforumu znaju da nije bilo ovako, mislim da je bila 1 ili 2 teme gde je moglo da se "razgovara u slici" na svim ostalim temama se samo pisalo i ako je po neked znalo da bude i vruce diskusije bilo je mnogo interesantnije nego sad

u ovoj situaciji malo diktature od strane moderatora bi dobro doslo :rtfm: cisto samo dok se ne dovede u red :per:

problem je u tome da se ovaj podforum ne moderise (zato je i ovakav kakv jeste) ne interesantan, to sto moderator ne postuje siguran sam da nikome ne smeta ali to sto ne radi posao za koji se prihvatio e to je vec problem, iskreno se nadam da ce administrator da postavi novog moderatora i da ce na kraju da se dovede u red da bi ponovo mogli daz vas citamo sa zadovoljstvom

Nije na odmet i ovde da napisem, zahtevam od moderatota-Buntovnik_Bez_ Razloga, da zatvori temu-Svasta-nesto i da se malo nasmejemo-katanac na tu temu
katanac.jpg

Hvala!!!

Poslednja izmena:
Ponovo trazim od moderatota, Buntovnika_bez_Razloga, da zakljucha moju temu-Svasta-nesto i da se malo nasmejemo,
Napisala sam i pp trazeci da zatvorite temu.
Tema nije zatvorena, obraticu se ponovo sa istim zahtevom!
Hvala, nadam se da necu morati ponovo da pisem
Pozdrav

Trazim da se zatvori moja tema
katanac.jpg

Tema se zove-Svasta nesto i da se malo nasmejemo!!!

Ponovo trazim od moderatota, Buntovnika_bez_Razloga, da zakljucha moju temu-Svasta-nesto i da se malo nasmejemo,
Napisala sam i pp trazeci da zatvorite temu.
Tema nije zatvorena, obraticu se ponovo sa istim zahtevom!
Hvala, nadam se da necu morati ponovo da pisem
Pozdrav

Trazim da se zatvori moja tema
katanac.jpg

Tema se zove-Svasta nesto i da se malo nasmejemo!!!

Zatvorite temu
katanac.jpg

Bunta je najbolji ne pokusavajte da mu podmecete nogu nije fer...:think:

Dusala, da li si svesna kakav si post napisala i kako izvrces stvari?
Jasno mi je da si svesna i da si to ciljano i namerno uradila.
Sta reci , a ne nasmejati se tvom postu.
Kao prvo, ovde nije bilo reci o tome ko je najbolji moderator, znas ti to, ali,TI hoces da podmeces, mnogo je providno.
Zahtevala sam da se zatvori moja tema, javno i ovde i na temi.
Poslala sam i pp moderatoru,Buntovniku sa istim zahtevom.
Cak sam vise puta javno zatrazila da se tema zatvori, i sta se desilo-nista.
Logicno,sledeci moj korak je bio da se obratim nekom drugom nadleznom, sto sam isto javno napisala.
Poslala sam pp, administratoru tab-u503 pp, objasnivsi situaciju i zahtevala da se tema zatvori, sto je i uradjeno u roku od 10-tak minuta.
Medjutim, sad ti nastupas, izvrces, podmeces nesto sto nema veze s mozgom.
Kakvo crno podmetanje nogu Buntovniku, smesno, zasto on nije zatvorio temu, ne znam, sad potpuno nebitno.
Mislim da je u tvojoj glavi vrti podmetanje, i da ti nisi fer sto si napisala ovaj post.
No to je vec tvoj problem i ti znas zasto si to uradila, nisi sama.
Mislim i ubedjena sam u to, jer da nije tako ne bi i dalje postovala na temi a procitala si da zahtevam da se zatvori, da si zelela ti bi poshtovala moju zelju i ne bi pisala, kao ni, Maha-maja, koja je opet postovala na svoj uobicajen nachin.
Nebitno, vasha volja, ali onda nemoj drugog da optuzujesh, da podmece nogu i da nije fer, izgleda imash dvojne arshine, ali to me ne iznenadjuje.
Nemam nameru vise da odgovaram bilo kome, na ovo sam morala jer si napisala nesto sto je vrlo ruzno i netacno
Izvinjavam se jedino nicku koji je napisao-zasto tema da se zatvori, a ne izgrednici, pretpostavljam da je mislio na onaj nedolican post, i nicka koji je isti postavio.Pisite sta hocete, odgovarati vise necu, sve je kristalno jasno!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back