Bunta je
najbolji ne pokusavajte da mu podmecete nogu nije fer...
Dusala, da li si svesna kakav si post napisala i kako izvrces stvari?
Jasno mi je da si svesna i da si to ciljano i namerno uradila.
Sta reci , a ne nasmejati se tvom postu.
Kao prvo, ovde nije bilo reci o tome ko je najbolji moderator, znas ti to, ali,TI hoces da podmeces, mnogo je providno.
Zahtevala sam da se zatvori moja tema, javno i ovde i na temi.
Poslala sam i pp moderatoru,Buntovniku sa istim zahtevom.
Cak sam vise puta javno zatrazila da se tema zatvori, i sta se desilo-nista.
Logicno,sledeci moj korak je bio da se obratim nekom drugom nadleznom, sto sam isto javno napisala.
Poslala sam pp, administratoru tab-u503 pp, objasnivsi situaciju i zahtevala da se tema zatvori, sto je i uradjeno u roku od 10-tak minuta.
Medjutim, sad ti nastupas, izvrces, podmeces nesto sto nema veze s mozgom.
Kakvo crno podmetanje nogu Buntovniku, smesno, zasto on nije zatvorio temu, ne znam, sad potpuno nebitno.
Mislim da je u tvojoj glavi vrti podmetanje, i da ti nisi fer sto si napisala ovaj post.
No to je vec tvoj problem i ti znas zasto si to uradila, nisi sama.
Mislim i ubedjena sam u to, jer da nije tako ne bi i dalje postovala na temi a procitala si da zahtevam da se zatvori, da si zelela ti bi poshtovala moju zelju i ne bi pisala, kao ni, Maha-maja, koja je opet postovala na svoj uobicajen nachin.
Nebitno, vasha volja, ali onda nemoj drugog da optuzujesh, da podmece nogu i da nije fer, izgleda imash dvojne arshine, ali to me ne iznenadjuje.
Nemam nameru vise da odgovaram bilo kome, na ovo sam morala jer si napisala nesto sto je vrlo ruzno i netacno
Izvinjavam se jedino nicku koji je napisao-zasto tema da se zatvori, a ne izgrednici, pretpostavljam da je mislio na onaj nedolican post, i nicka koji je isti postavio.Pisite sta hocete, odgovarati vise necu, sve je kristalno jasno!!!!