Primedbe, zamerke, a mogu i pohvale ako ih ima :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dusala, da li si svesna kakav si post napisala i kako izvrces stvari?
Jasno mi je da si svesna i da si to ciljano i namerno uradila.
Sta reci , a ne nasmejati se tvom postu.
Kao prvo, ovde nije bilo reci o tome ko je najbolji moderator, znas ti to, ali,TI hoces da podmeces, mnogo je providno.
Zahtevala sam da se zatvori moja tema, javno i ovde i na temi.
Poslala sam i pp moderatoru,Buntovniku sa istim zahtevom.
Cak sam vise puta javno zatrazila da se tema zatvori, i sta se desilo-nista.
Logicno,sledeci moj korak je bio da se obratim nekom drugom nadleznom, sto sam isto javno napisala.
Poslala sam pp, administratoru tab-u503 pp, objasnivsi situaciju i zahtevala da se tema zatvori, sto je i uradjeno u roku od 10-tak minuta.
Medjutim, sad ti nastupas, izvrces, podmeces nesto sto nema veze s mozgom.
Kakvo crno podmetanje nogu Buntovniku, smesno, zasto on nije zatvorio temu, ne znam, sad potpuno nebitno.
Mislim da je u tvojoj glavi vrti podmetanje, i da ti nisi fer sto si napisala ovaj post.
No to je vec tvoj problem i ti znas zasto si to uradila, nisi sama.
Mislim i ubedjena sam u to, jer da nije tako ne bi i dalje postovala na temi a procitala si da zahtevam da se zatvori, da si zelela ti bi poshtovala moju zelju i ne bi pisala, kao ni, Maha-maja, koja je opet postovala na svoj uobicajen nachin.
Nebitno, vasha volja, ali onda nemoj drugog da optuzujesh, da podmece nogu i da nije fer, izgleda imash dvojne arshine, ali to me ne iznenadjuje.
Nemam nameru vise da odgovaram bilo kome, na ovo sam morala jer si napisala nesto sto je vrlo ruzno i netacno
Izvinjavam se jedino nicku koji je napisao-zasto tema da se zatvori, a ne izgrednici, pretpostavljam da je mislio na onaj nedolican post, i nicka koji je isti postavio.Pisite sta hocete, odgovarati vise necu, sve je kristalno jasno!!!!

Draga Opijum, priznajem da sam na Tvojoj temi, ( valjda i nasoj , ipak je ovo Forum) duhovito ( licna procena :cool: ) pokusala da istu odbranim, onako, kako ja pisem od uvek, slikom i recju
Doduse, jesam na vulgarnost odgovorila "brezobrazno",
no zlonamerno nije, najmanje prema Tebi, tema mi je bila bas omiljeta,
smeha nikad dosta, smeh je lekovit... :D
:manikir: na njoj sam postovala , za Tvoje duge odsutnosti, korektno .
Pogledaj unazad ....
btw
Meni je ovaj pdf bas drag kao i vecini clanova koji ga redovno posecuju i ucestvuju,
zbog opustene atmosfere, lepih slika i misli, poezije, muzike , i ljudi slicnog senzibiliteta :heart:
Postujem ovde bas zato, a ,ne npr na politici .
I nikada mi nece biti jasni ljudi koji upadnu bez neke zelje za Romantikom i bune se sto je ovde ...:roll: Romaticno :dontunderstand:
Pozdrav svim dragim Romanticima :heart:

zivo me zanima sto je digla toliku frku da se zatvori tema? a kao drugo moderator ima pravo sto je ignorisao! pa nije ti ovo ocevina pa sad ocu e sad necu vise, ko te tero da otvaras teme? sa kakvim pravom stavljas u privatno vlasnistvo ono sto ti ni u kom pogledu ne pripada, teme su tu da se na njima pise (a ne da se lepe kretenske slike) i pripadaju forumu krstarice i svim clanovima koji su na forumu

Aham, frka se digla i galama, samo chitam i smejem se:zcepanje:
@Milan11, tebe :dontunderstand:Pises da se lepe "kretenske slike", a bunis se sto je doticna tema zatvorena,i bunis se stalno zbog kacenja slika:dontunderstand: ondak bi trebao da si zadovoljan, ionako ti slike smetaju:lol:, raduj se covece, bwe:D
Evo, otvorila dusala novu temu pa cemo da kacimo slike,lepe, najlepshe, ovo je romantika-ne zaboravi, svi smo romantichni:zaljubljena::D:heart:

zivo me zanima sto je digla toliku frku da se zatvori tema? a kao drugo moderator ima pravo sto je ignorisao! pa nije ti ovo ocevina pa sad ocu e sad necu vise, ko te tero da otvaras teme? sa kakvim pravom stavljas u privatno vlasnistvo ono sto ti ni u kom pogledu ne pripada, teme su tu da se na njima pise (a ne da se lepe kretenske slike) i pripadaju forumu krstarice i svim clanovima koji su na forumu

Milance mnogo si lepo reko ovo :super: po nekad sam sebe iznenadim kad vidim da sam pametan:D

kad nema ko da me pohvali ja cu sam sebe, a jel bi mogo neko da mi da ove zelene kockice dole pa da ispadne da sam neka faca, ne moze sam sebi - steta!

Milance mnogo si lepo reko ovo :super: po nekad sam sebe iznenadim kad vidim da sam pametan:D

kad nema ko da me pohvali ja cu sam sebe, a jel bi mogo neko da mi da ove zelene kockice dole pa da ispadne da sam neka faca, ne moze sam sebi - steta!

Milančeee :D tebi bre nikad dosta pohvala ... ajd`se sad preseli sa ove rondajuće teme na muzičku ili već neku koja ti je po volji pa da te nahvalimo do iznemoglosti, i damo ti još mnooogo zelenih kockica... :cmok2:

Ćaooo ljudi...:D

Imam jedno pitanjce...

Zašto se među opcijama u prozoru za brze odgovore NE nalazi i opcija za umetanje spotova sa YouTube-a ? z:shock:

Mislim da bi bi daleko lakše bilo imati TU YouTube ikonicu među ostalim opcijama...
Ovako, moramo da click-nemo na Napredne opcije da bi spot skinuli sa YouTube...

Pozdravljam Vas sve...:heart:

Verovatno postoji razlog što administratori neće da stave opciju za youtube na brzi odgovor. Ili ne može, ne umeju (što je malo verovatno), ili bi zakrčilo krstaricu spotovima sa youtuba, ako ne i sam youtube (što je još neverovatnije)... a baš bi bilo lepo da znamo razlog.
Samo ne znam zašto imamo ovu temu kad nas niko ne šljivi. Valjda da se slatko ispričamo jedni s drugima :lol:

Mislim .. sad sam ozbiljna, da žalbe, molbe, predloge treba slati direktno administratorima preko pp-a. Jedino u tom slučaju ćemo znati na čemu smo. :D Ko zna, možda nas i pogledaju kad budu zatrpani do grla u pp-u.

E sad će da me banuju z:cry: a možda se i provučem ako pročitaju za koju godinu :lol:

Poslednja izmena:
jeste, evo me! pozdrav svim princezama sa romantike
Flor_185290452_028_flores.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back