Primedbe i sugestije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Хајде, ако је могуће, нека ми неко објасни о чему се овде ради, јер ја, што је научно доказано, имам српски IQ.

Поставио сам питања:
Оригинал поставио eremita
Молим уваженог модератора за објашњење:

1. ЗАШТО ЈЕ ОБРИСАНА ТЕМА "КАФАНЧЕ КОД ПЕРУЗИЈА", колико могу да
разумем Правилник - та тема није супротна истом???

2. ЗАШТО ЈЕ СКИНУТА ЛЕПЉИВОСТ ТЕМЕ: "АМБАСАДА" ???

3. УКОЛИКО ВИ ЖЕЛИТЕ ДА РАЗЈУРИТЕ, РАСТЕРАТЕ ИЛИ ОБЕЗВОЉИТЕ
ЈЕДАН БРОЈ УЧЕСНИКА... мислим да је коректније да нам саопштите који
су то учесници који вас "ометају" у спровођењу ваше концепције. Лепо
наведите КО и КАКО и ШТА СМЕ или НЕСМЕ да ПИШЕ, МИСЛИ, ПОСТУЈЕ.

И добио следећи одговор, тј. нисам добио одговор већ изговор.
оригинал поставио: Ирон Лорд

1. Pitajte administratora
2. Pitajte administratora
3. Svako ko zaključi da ono što želi da uradi na ovom forumu, nije u skladu sa Pravilnikom mora to da uradi na nekom drugom mestu.

А затим на моју шалу упућену Лидеру, добио сам одговор од админ. који ме је благо речено ЗАПРЕПАСТИО и које ни под којим условима НЕ МОЖЕ имати узрочно-последичну везу!

Оригинал поставио eremita
Господине Лидер,
мислим да је крајње време да се уортачимо и отворимо форумску СПЕЦИЈАЛНИ СУД и АДВОКАТСКУ КАНЦЕЛАРИЈУ, ево Ви будите шеф, ја сам надалеко познати дрвени адвокат, а марлоона, елвина, веКслу, амбасадора, духа, и остале наше драге пријатеље и саговорнике примићемо као приправнике...а ?

п.с. како да се не једим... сада ћемо морати да пијанчимо на Примедбама... ево ја пиииииијеем да Га забораааааааааввввииииммм ммммм.....

оригинал поставио: Ирон Лорд

# Pozivanje na nasilje
# Ilegalne aktivnosti, uključujući instrukcije ili diskusije o tome
# Klevete ili uznemiravanje
# Ometanje normalnog rada Foruma

A ja moram da poštujem volju administratora.
On nije dužan da vam objašnjava.
Zar vam je zaista teško da se ponašate korektno i da prihvatite da ste članovi sa istim pravima kao i drugi?

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

И сада се поново од учесника ЗАХТЕВА да постављају питања ??? Да ли зато да на њих не би добили одговоре ?

О томе да и сам наслов лепљиве теме има садржану претњу која наговештава ЧИСТКУ у фазону "пролећног сређивања форума" не треба ни коментарисати.

п.с. Ја сам се одувек противио било каквим забранама, админима и сличном врстом контролора, јер то некако схватам као пандурацију, али већина чланова овог форума је дала подршку и изабрала Јоминија својевремено а ја уопште нисам ни гласао али сам прихватио став већине.

Сада сви увиђамо да је Јом доведен у врло незахвалан положај због својих умањених овлашћења - а други админи који бивају позивани у помоћ нити имају времена нити живаца као Јом (који је ту већ дуго и сваки дан) да се заиста упусте у проблем, него протрче кроз форум, прикаче банове некад и без икаквог разлога и оду. На тај начин само стварају још веће проблеме и даље руинирају овај подфорум који је био на добром гласу.

Зато се и ја придружујем онима који виде решење у ВЕЋИМ ОВЛАШЋЕЊИМА ЈОМИНИЈА, тј. треба му омогућити поред постојећих и овлашћење да банује... ако се уопште у бановању налази било какав излаз за бољитак подфорума.

п.с. Лично и даље уопште не разумем шта је хтео админ Ирон Лорд својом
лепљивом темом "Пролећно сређивање форума" :confused: :confused: :confused:

eremita:
Зато се и ја придружујем онима који виде решење у ВЕЋИМ ОВЛАШЋЕЊИМА ЈОМИНИЈА, тј. треба му омогућити поред постојећих и овлашћење да банује... ако се уопште у бановању налази било какав излаз за бољитак подфорума.

п.с. Лично и даље уопште не разумем шта је хтео админ Ирон Лорд својом
лепљивом темом "Пролећно сређивање форума" :confused: :confused: :confused:

Ne znam ni ja i pridruzujem se ideji da Jomini bude admin, tj da moze i da banuje.
Ako neko to treba da radi, moze jedino on, posto poznaje prilike na forumu.

pa jomini je valjda jedini moderatoer na politici koji je uspeo da spoji nespojivo:

1) sve upozna i sa svakim novim covekom dodje u licni kontakt i formira poseban kriterijum
2) ne dozvoli da posebni kriterijumi dominiraju nad pravilnikom ali da uticu u meri u kojoj su sa tim saglasni ostali ucesnici (Bl ili Mihajlo su npr bili tolerisani vise jer sustinski svima je bilo zabavno i niko se nije osetio uvredjenim)
3) i na kraju krajeva, 'ladno je jos uspevao da u svemu tome ima i izrazava i obrazlaze svoj stav po svakom pitanju, ali upravo kao moderator, u formi pozitivne provokacije na bolju diskusiju

takav covek je jednostavno rodjen za administratora. moderatorstvo je apsolvirao sa prosekom 10.0
i sto politika kao jedan od najaktuelnijih podforuma i definitivno najvitalnijih u eksperimentu zvanom krstarica, ne bi imao administratora i moderatora u jednom licu?

Nisam dugo na forumu,ali ovoliko problema nije bilo dokle god se raznorazni novokomponovani moderatori,ultramoderatori i ostali atori nisu pojavili sa gvozdenim štanglama i pravo po korisnicima.
Ajde da se malo igraju strogoće.
I hajde da nas korisnike proglase mentolima,gomilom,klanom i ostalim epitetima.
Ne kažem ja da nije bilo varnica,žuči,po koja uvreda i sl. ali pa mi komuniciramo i na taj način.
Ovo je Srbija.
A da, ...sasvim se slažem da gospodinu Jominiju treba dati ovlašćenja poput ostalih.

lider:
Ko Vam je dao pravo da vi od korisnika bilo šta ZAHTEVATE?
Gde piše da mogu da imam "pravo" da vam postavim samo jedno pitanje?
Nakon ovakvih ultimatuma Srbija bi bombardovana....
Gde ovo piše?
Lep početak nema šta,ako imperativnim rečenicama komunicirate,neko nekome ovde nije potreban.
Ili korisnici Krstarici
ili Krstarica korisnicima.
U sve me možete ubediti osim da je ovo dobronamerno.
Lider
0,1020,607096,00.jpg

"Javi Djuri na aerodrom da nabavi jos sper ploca" 8)

st.maurice
Opet pokušavate da spamujete temu?
Ako imate bilo kakav valjani argument da pobijete citat veoma rado ću vam izaći u susret i pokušati da polemišem sa Vama.
Ovako....teško da zavređujete pažnju na ovom podforumu.
P.S.Pokušajte na humoru.....ne znam ,možda i nešto ispadne smešno.

2) Свако има право на једно конкретно питање.

Ја искористих то право данас...На моје конкретно питање о разлогу мог бановања, нисам добио конкретан одговор. Остаје ми још Лилу...

5) Даља потпитања не долазе у обзир, били задовољни одговором или не.

Интересантно, институција жалбе се укида... о демократичности ни говора, а о пословности персонала Крстарице би тек било симпатично продискутовати.

ne morise...
promashio si sushtinu.
ja se sa mnogima ne slazem ovde
a ni ignore lista nije mala
kad god registrujem iritirajuci stepen retardizma
ili povecani stepen pokvarenosti proradi ono dugme ignore
al to i jeste prednost krstarice, sloboda mishljenja i demokratichnost,
ono shto nema na forumu moje omiljene TV (bar ne u ovoj meri) i shto im zameram

i to tako treba da bude

a IRONov post je vecim delom uvredljiv!

lider:
3) Vaša pitanja ćete mi poslati na PP da ih ne bih jurio po temi "Primedbe i sugestije" koju zatrpavate svime i svačime.
************************************************* ************************************************** ********************************
VAŽNA NAPOMENA: Nakon dobijenih odgovora svako dalje ometanje normalnog rada foruma biće sankcionisano.
************************************************** ************************************************** ********************************
IRON LORD

'Ајде сад да видимо... Ајрон каже да не би јурио наша питања (сугестије и примедбе) на теми "Сугестије и примедбе"... Је ли му то не спада у опис радног места? О чему се ради?

И шта је даље ометање нормалног рада форума ? Па ,то може да се односи на било шта, какво уопштавање...

crow:
ne morise...
promashio si sushtinu.
ja se sa mnogima ne slazem ovde
a ni ignore lista nije mala
kad god registrujem iritirajuci stepen retardizma
ili povecani stepen pokvarenosti proradi ono dugme ignore
al to i jeste prednost krstarice, sloboda mishljenja i demokratichnost,
ono shto nema na forumu moje omiljene TV (bar ne u ovoj meri) i shto im zameram

i to tako treba da bude

a IRONov post je vecim delom uvredljiv!

Crow, да се једном и нас двојица сложимо у нечему...Свака част за ово.

@ Crow
Ja sam pricao o klanu sper ploca koji je krsio pravilnik i zatirao neistomisljenike uvredama.
("javi Djuri da nabavi jos sperploca")

Ako je neko formirao klan za "napusavanje" kojim se hvali Duh, kako "oni" vladaju ovim podforumom, onda je proleceno sredjivanje definitivno neophodno i ja ga podrzavam.

Nije demokratija dozvoliti nekome da troluje i uzurpira forum koji nije njegovo vlansnistvo i da sami odredjuju sta je demokratija, sta je prihvatljivo ponasanje, ili jos crnje misljenje, i jos da se hvale time.

Dakle sasvim sam pogodio sustinu. 8)

st.maurice:
@ Crow
Ja sam pricao o klanu sper ploca koji je krsio pravilnik i zatirao neistomisljenike uvredama.

Ako je neko formirao klan za "napusavanje" kojim se hvali Duh, kako "oni" vladaju ovim podforumom, onda je prloceno sredjivanje definitivno neophodno i ja ga podrzavam.

Nije demokratija dozvoliti nekome da troluje i uzurpira forum koji nije njegovo vlansnistvo i da sami odredjuju sta je demokratija, sta je prihvatljivo ponasanje, ili jos crnje misljenje, i jos da se hvale time.

8) duh ima ignore status skoro isto toliko kao i mihajlo i eremita
a ako te ta izjava za napushavanje nekog ko je na nivou duha uznemirava... mislim...
njemu je slichna andrea, po intelektulnoj velichini 8)
meni su smeshni

al elvin i marlon nisu nivo eremite i duha.
a za trolovanje se slazem
i ja sam im to zamerao uvek

al ne mozesh zabraniti ljudima da se organizuju
ne brani niko ni nama LDPovcima i DSovcima da se organizujemo

trolovanje se lechi brisanjem postova koji nisu vezani za temu
napushavanje se lechi banom od par nedelja

a ironov post i dalje vredja! :twisted:

treba malo veca ovlasceca jominiju
i malo manje gledanje kroz prste
al i bez toga, ovo je najbolji forum u zemlji

st.maurice:
@ Crow

Ako je neko formirao klan za "napusavanje" kojim se hvali Duh, kako "oni" vladaju ovim podforumom, onda je proleceno sredjivanje definitivno neophodno i ja ga podrzavam.

Zaista ne znam u kojoj ste Vi paranoji..."klan" postoji ali samo u vašoj glavi.U realnom i ako hoćete virtuelnom životu ovoga podforuma,postoji grupa ljudi koja život,politiku i realnost doživljava na osnovu svoje svesti i savesti.Samo određen broj ljudi koji ima svoje stavove i viđenja koja nisu uniformisana i što je najbitnije lična su.
Teorija zavere,da je neko "formirao" nešto je opet plod imaginacije...
Mislim da ipak preozbiljno shvatate sve ovo.
O demokratiji i demokratskim procesima zaista bih Vam mogao u najmanju ruku održati par predavanja,a za početak slobodan sam da Vam predložim da u rečniku potražite značenje pomenute reči.

@Petar, Crow, St.Maurice

Можемо ли да се држимо теме, колико разумем овде није тема о некој тајанственој групи са шперплочама илити шта већ, него о обраћању Ајрона свим корисницима на подфоруму политика.

А и ви све преозбиљно схватате, просто вас не капирам...

Poštovani korisnici,

obzirom da se trudim da svoju funkciju obavim krajnje profesionalno i nepristrasno, obraćam vam se svima ovim obaveštenjem i molim da isto pročitate ali i primenite.
Nesporazuma je uvek bilo ali neke stvari možemo da sredimo zajedno odmah ili kroz neko vreme.

1) Zahtevam da svi dobro, ali baš dobro razmislite šta vas najviše muči u vezi ovog dela foruma pa ne možete normalno da ga koristite.

2) Svako ima pravo na jedno konkretno pitanje.

3) Vaša pitanja ćete mi poslati na PP da ih ne bih jurio po temi "Primedbe i sugestije" koju zatrpavate svime i svačime.

4) Javno ću ih objaviti ovde uz vaš nick, dana 12.04.2006. da bi ste svi imali vremena da se javite kada razmislite.
To znači da imate 5 dana ne računajući današnji kada objavljujem ovaj zahtev.

4) Trudićemo se da odgovore dobijete u što kraćem roku i isti će biti objavljeni javno na ovoj temi. Dajemo vam vremena za pitanja ali daćete i vi nama za odgovore.

5) Dalja potpitanja ne dolaze u obzir bili zadovolnji odgovorom ili ne.

************************************************** ************************************************** ********************************
VAŽNA NAPOMENA: Nakon dobijenih odgovora svako dalje ometanje normalnog rada foruma biće sankcionisano.

IRON LORD
Potsecam postovane ucesnike jos jednom na fenomenalni blam uprave Krstarice d.o.o. Bgd koja si ovo dozvoljava.Medjutim verujem da se u vrhu menadzmenta ove kuce ipak nalaze odgovorni ljudi,koji ce ovaj potez i bezobrazluk jednog svog namestenika vrlo brzo eliminisati.Doticnog upozoriti na elementarne kodekse ljudskog ponasanja u JAVNOSTI,
a nadam se da ce mu za pocetak pronaci neko drugo namestenje primereno njegovom
sposobnoscu za komunikaciju sa ljudima.Uostalom ako doticni mladic poseduje sposobnosti za obavljanje zapocetog posla,postoje kursevi koji u sebi sadrze i lekcije lepog vaspitanog ponasanja u obracanju javnosti.

Arhangel NS:
@Petar, Crow, St.Maurice

Можемо ли да се држимо теме, колико разумем овде није тема о некој тајанственој групи са шперплочама илити шта већ, него о обраћању Ајрона свим корисницима на подфоруму политика.

А и ви све преозбиљно схватате, просто вас не капирам...

Zahvaljujem se kolega,u pravu ste.
Dakle diktatura ili ne?

lider:
Zaista ne znam u kojoj ste Vi paranoji..."klan" postoji ali samo u vašoj glavi.U realnom i ako hoćete virtuelnom životu ovoga podforuma,postoji grupa ljudi koja život,politiku i realnost doživljava na osnovu svoje svesti i savesti.Samo određen broj ljudi koji ima svoje stavove i viđenja koja nisu uniformisana i što je najbitnije lična su.
Teorija zavere,da je neko "formirao" nešto je opet plod imaginacije...
Mislim da ipak preozbiljno shvatate sve ovo.
O demokratiji i demokratskim procesima zaista bih Vam mogao u najmanju ruku održati par predavanja,a za početak slobodan sam da Vam predložim da u rečniku potražite značenje pomenute reči.

sad ispade da moris u pravu za klan 8)

al nije
morise, to samo par likova bi hteli da budu marlon i veksla kad porastu,
pa ih kopiraju ;)

lider:
Zahvaljujem se kolega,u pravu ste.
Dakle diktatura ili ne?
izvini lider shto reply preko tvog posta al:

morise, pretpostavljam da vidish zbog chega je i arandjel na ignore 8)

a da si samo chito postovanje na onoj temi o emigraciji :twisted: :twisted:
al opet... i pored toga je krstarica bolja od ostalih.
meni debilno da svaki post ide na cenzuru pa ako se nekom svidi, da se postuje kroz par sati.

a shta li je ovde off teme :roll: arandjel verovatno zna...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back