- Poruka
- 20.959
Čemu dakle ova PLJUVAČKA tema?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kohen:Malo mi je simtomaticno, da se mahom "Familija" , da ne kazem grupa ,buni protiv nocih , strozijh pravila..U principu, onaj ko gubi neke povlastice , taj se i buni....Posto se drugi ne bune , logicno je da "Familija" jedina nesto gubi u ocoj prichi.
Cinjenica je , da se ovaj forum koristio kao privatna prchija istih, koji su se od svih koji se ne uklapaju u njihov nacin razmisljanja , i vizuelno ogradili specificnim avatarima
Kohan:Svako, ko god je ikada usao u verbalni duel , sa bilo kojim clanom grupe, bez obzira na temu, i bez obzira na argumente, mogao je da racuna da ce biti napadnut, i ponizavan na svaki nacin, i to, bez izuzetka, od kompletne ekipe.....to su cinjenice!!!!!
Dakle, mogao si ili da beskonacno odgovaras na serije verbalnih napada, ili da dignes ruke , ili da te , na kraju, iznerviranog , banujue Jomini, koji je u principu ok moderator, ali je i sam podlegao pritisku , koji i sada , grupa demonstrira...prema novom moderatoru..
Neki, koji su zeljni pripadanja nekoj , bilo kakvoj zajednici, makar i unificiranoj, su dobili avatare kao ostatak ekipe, i time automatski bivali postedjeni daljeg sukobljavanja, a ako bi s nekim sukobili argumente, mogi su da racunaju na rincipijelnu i neprincipijelnu pomoc ostalih...
Dakle, tako ja vidim problem, kojeg u stvari i nema.....ako pravila budu ista za sve, sto ne sumnjam,
cemu nervoza????
Kohan:P.S.
Nadam se da mi necete zameriti na iskrenosti. Nista licno, samo moje vidjenje. Nadam se da nikoga nisam uvredio, sto mi i nije bila namera
P.P.S.
Mozda bi ipak bilo malo dosadno , na Krstarici, bez ekipe. Zato, moj glas je da se svi odbanuju, i da krenemo sa svadjom iznova, ko ljudi!!!
Kad si mator. Deda....marloon:Jomini, nista ne vidim, Jabuchilov lekar mi napravio naocare u Moskvi sa specijalnim staklima, al' se zaebao u receptu...napisao+ umesto -, pa sad bauljam u mraku...
Staračka dalekovidost je normalna pojava kod osoba sa 45+ godina.... Brzo reklamacija za cvike... :shock:Naš'o si u kojoj crkvi da se moliš...marloon:Nego jel ima neki direktan telefon sa Božom ili mob da mu se javim, ovo pitam najozbiljnije...il da ti dam moj pa da me pozove da popričamo o ovome ovde.

marloon:Nego jel ima neki direktan telefon sa Božom ili mob da mu se javim, ovo pitam najozbiljnije...il da ti dam moj pa da me pozove da popričamo o ovome ovde.
Iron Lord:Da sam recimo samo odgovarao grupi sa kineskim simbolima rekli bi da samo njih spopadam a baš je ta grupa bila najaktivnija.
U čemu?
Da od prijateljske ideje ka dogovoru pravi farsu vršeći jezičke manipulacije slobodnim tumačenjima.
Veoma nisko.
Mišljenja su vam ista pa sam zato izdvojio najinteresantnija.
Vid ovoga...Ti piješ mito u 3 ujutroeremita:Па зар ниси Ти Божа ??? хихихиииииии..............
migud:Dajte se uozbiljiti. Da ste odgovarali onima koji su bili najaktivniji, radili biste ono sto Vam je opus posla. A spopadanje ste Vi pomenuli. Lose prognozirate. I delujete destruktivno: ne dolivajte ulje na vatru, the grupa je ocito samo u glavama pojedinaca, a lose se stvari i rode i izrode pa, ne smeta malo optimizma, i preporode u glavi. :wink: Ocekujete li postovanje Vas, kao jedinke? Onda postujte jedinke. A "grupa", koliko je clanova foruma na "politici" povezano jednom idejom, idejom koju niste nasli za shodno da promotrite nego naprasno osudjujete, idejom koja propagira zabavu ovde, uz malo ironije, sarkazma, paranoje... pa su se drznuli da ideju publikuju i kroz ovu "avatar" formu te tako vedar duh i sarm pojedinaca projektuju na "politiku" i ucine jedan njen segment atraktivnim za sve nas. Doduse, po potrebi i da podupru cinjenicu koja se cesto smece s uma: ovde smo svi prvo ljudi, a onda Srbi. Impresivan broj, zar ne? E, ja bih bila impresionirana Vama ako biste demantovali moj stav da ste upravo uvredili coveka ( jesmo li copor? ) Vasim potcenjivackim, gore navedenim postom. Kako? Pa to valjda znate Vi... i ja. Videcemo za druge.
Pozdrav.
jomini:Migud, daj sredi neko zajedničko letovanje u Majamiju. Koje garantno pismo, ne može da škodi...
Eto... Bar sam probao............migud:A kome?I, kad? Sad mi dolazi sestra, ode njoj garancija.
![]()
marloon:E ne može jom... samo banovani idu u julu, veki i ja...eve vam ga na modovi![]()
![]()
Neću, pa makar doveka bio ovde!!!!migud:Sta da se radi, jom... Opsuj me, mozda popijes ban. Al', gledaj da bude socno, detaljno... i tak'.
![]()
![]()

Koji, koji??? I šta je sad ovo, minimalno 30 karaktera u poruci? Beše pet?!?!?!?!marloon:ima varijanta.. aj sad nece se ljutiti migud... ima cruising od istoga na zapad i nazad troja kola i jedan onaj dzip kako se zove... sestra i dve drugarice...mogo bi da prodjes samo ti,al 'ebiga ima uslov...![]()