Petar_FPN:u chemu je sad problem?svi su mahom odbanovani...
Neobavesten, ko Kostunjavi. Gledaj:
http://forum.krstarica.com/threads/95650
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Petar_FPN:u chemu je sad problem?svi su mahom odbanovani...
Оригинал поставио eremita
Молим уваженог модератора за објашњење:
1. ЗАШТО ЈЕ ОБРИСАНА ТЕМА "КАФАНЧЕ КОД ПЕРУЗИЈА", колико могу да
разумем Правилник - та тема није супротна истом???
2. ЗАШТО ЈЕ СКИНУТА ЛЕПЉИВОСТ ТЕМЕ: "АМБАСАДА" ???
3. УКОЛИКО ВИ ЖЕЛИТЕ ДА РАЗЈУРИТЕ, РАСТЕРАТЕ ИЛИ ОБЕЗВОЉИТЕ
ЈЕДАН БРОЈ УЧЕСНИКА... мислим да је коректније да нам саопштите који
су то учесници који вас "ометају" у спровођењу ваше концепције. Лепо
наведите КО и КАКО и ШТА СМЕ или НЕСМЕ да ПИШЕ, МИСЛИ, ПОСТУЈЕ.
оригинал поставио: Ирон Лорд
1. Pitajte administratora
2. Pitajte administratora
3. Svako ko zaključi da ono što želi da uradi na ovom forumu, nije u skladu sa Pravilnikom mora to da uradi na nekom drugom mestu.
Оригинал поставио eremita
Господине Лидер,
мислим да је крајње време да се уортачимо и отворимо форумску СПЕЦИЈАЛНИ СУД и АДВОКАТСКУ КАНЦЕЛАРИЈУ, ево Ви будите шеф, ја сам надалеко познати дрвени адвокат, а марлоона, елвина, веКслу, амбасадора, духа, и остале наше драге пријатеље и саговорнике примићемо као приправнике...а ?
п.с. како да се не једим... сада ћемо морати да пијанчимо на Примедбама... ево ја пиииииијеем да Га забораааааааааввввииииммм ммммм.....
оригинал поставио: Ирон Лорд
# Pozivanje na nasilje
# Ilegalne aktivnosti, uključujući instrukcije ili diskusije o tome
# Klevete ili uznemiravanje
# Ometanje normalnog rada Foruma
A ja moram da poštujem volju administratora.
On nije dužan da vam objašnjava.
Zar vam je zaista teško da se ponašate korektno i da prihvatite da ste članovi sa istim pravima kao i drugi?
eremita:Зато се и ја придружујем онима који виде решење у ВЕЋИМ ОВЛАШЋЕЊИМА ЈОМИНИЈА, тј. треба му омогућити поред постојећих и овлашћење да банује... ако се уопште у бановању налази било какав излаз за бољитак подфорума.
п.с. Лично и даље уопште не разумем шта је хтео админ Ирон Лорд својом
лепљивом темом "Пролећно сређивање форума"![]()
![]()
![]()
Сиктер бре,ти да носиш симболе јепанске сектеМихајло:ХОЋУ И ЈА ТАКАВ ЗНАаааааааааКаааааааааааааа
lider:Ko Vam je dao pravo da vi od korisnika bilo šta ZAHTEVATE?
Gde piše da mogu da imam "pravo" da vam postavim samo jedno pitanje?
Nakon ovakvih ultimatuma Srbija bi bombardovana....
Gde ovo piše?
Lep početak nema šta,ako imperativnim rečenicama komunicirate,neko nekome ovde nije potreban.
Ili korisnici Krstarici
ili Krstarica korisnicima.
U sve me možete ubediti osim da je ovo dobronamerno.
Lider
lider:3) Vaša pitanja ćete mi poslati na PP da ih ne bih jurio po temi "Primedbe i sugestije" koju zatrpavate svime i svačime.
************************************************* ************************************************** ********************************
VAŽNA NAPOMENA: Nakon dobijenih odgovora svako dalje ometanje normalnog rada foruma biće sankcionisano.
************************************************** ************************************************** ********************************
IRON LORD
crow:ne morise...
promashio si sushtinu.
ja se sa mnogima ne slazem ovde
a ni ignore lista nije mala
kad god registrujem iritirajuci stepen retardizma
ili povecani stepen pokvarenosti proradi ono dugme ignore
al to i jeste prednost krstarice, sloboda mishljenja i demokratichnost,
ono shto nema na forumu moje omiljene TV (bar ne u ovoj meri) i shto im zameram
i to tako treba da bude
a IRONov post je vecim delom uvredljiv!
8) duh ima ignore status skoro isto toliko kao i mihajlo i eremitast.maurice:@ Crow
Ja sam pricao o klanu sper ploca koji je krsio pravilnik i zatirao neistomisljenike uvredama.
("javi Djuri da nabavi jos sperploca")
Ako je neko formirao klan za "napusavanje" kojim se hvali Duh, kako "oni" vladaju ovim podforumom, onda je prloceno sredjivanje definitivno neophodno i ja ga podrzavam.
Nije demokratija dozvoliti nekome da troluje i uzurpira forum koji nije njegovo vlansnistvo i da sami odredjuju sta je demokratija, sta je prihvatljivo ponasanje, ili jos crnje misljenje, i jos da se hvale time.
Dakle sasvim sam pogodio sustinu. 8)

st.maurice:@ Crow
Ja sam pricao o klanu sper ploca koji je krsio pravilnik i zatirao neistomisljenike uvredama.
("javi Djuri da nabavi jos sperploca")
Ako je neko formirao klan za "napusavanje" kojim se hvali Duh, kako "oni" vladaju ovim podforumom, onda je proleceno sredjivanje definitivno neophodno i ja ga podrzavam.
Nije demokratija dozvoliti nekome da troluje i uzurpira forum koji nije njegovo vlansnistvo i da sami odredjuju sta je demokratija, sta je prihvatljivo ponasanje, ili jos crnje misljenje, i jos da se hvale time.
Dakle sasvim sam pogodio sustinu. 8)
Arhangel NS:@Petar, Crow, St.Maurice
Можемо ли да се држимо теме, колико разумем овде није тема о некој тајанственој групи са шперплочама илити шта већ, него о обраћању Ајрона свим корисницима на подфоруму политика.
А и ви све преозбиљно схватате, просто вас не капирам...
lider:Zaista ne znam u kojoj ste Vi paranoji..."klan" postoji ali samo u vašoj glavi.U realnom i ako hoćete virtuelnom životu ovoga podforuma,postoji grupa ljudi koja život,politiku i realnost doživljava na osnovu svoje svesti i savesti.Samo određen broj ljudi koji ima svoje stavove i viđenja koja nisu uniformisana i što je najbitnije lična su.
Teorija zavere,da je neko "formirao" nešto je opet plod imaginacije...
Mislim da ipak preozbiljno shvatate sve ovo.
O demokratiji i demokratskim procesima zaista bih Vam mogao u najmanju ruku održati par predavanja,a za početak slobodan sam da Vam predložim da u rečniku potražite značenje pomenute reči.
izvini lider shto reply preko tvog posta al:lider:Zahvaljujem se kolega,u pravu ste.
Dakle diktatura ili ne?