Primedbe i sugestije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Молим уваженог модератора за објашњење:

1. ЗАШТО ЈЕ ОБРИСАНА ТЕМА "КАФАНЧЕ КОД ПЕРУЗИЈА", колико могу да
разумем Правилник - та тема није супротна истом???

2. ЗАШТО ЈЕ СКИНУТА ЛЕПЉИВОСТ ТЕМЕ: "АМБАСАДА" ???

3. УКОЛИКО ВИ ЖЕЛИТЕ ДА РАЗЈУРИТЕ, РАСТЕРАТЕ ИЛИ ОБЕЗВОЉИТЕ
ЈЕДАН БРОЈ УЧЕСНИКА... мислим да је коректније да нам саопштите који
су то учесници који вас "ометају" у спровођењу ваше концепције. Лепо
наведите КО и КАКО и ШТА СМЕ или НЕСМЕ да ПИШЕ, МИСЛИ, ПОСТУЈЕ.

Sad me podsetiste Gradonačelniče ovo je ta valjda....

SUDBINE

Bio jednom jedan knez
- nosio je brkovez.

Bio jednom jedan car
- nosio je samovar.

Bio jednom jedan grof
- nosio je grao štof.

Bio jednom jedan ser
- imao je propeler.

Nestao je onaj knez
- al' još služi brkovez.

Nestao je onaj car
- još se puši samovar.

Nestao je onaj grof
- al' još služi grao štof.

Nestao je onaj ser
- još se vrti propeler!

Dušan Radović

lider:
Nemijte se jediti poštovani eremita....
Gledao sam vremensku prognozu...rekoše kiša nam dolazi sa severa Vojvodine.
Nažalost biće poplava,a poplave svašta izbace na površinu.

Господине Лидер,
мислим да је крајње време да се уортачимо и отворимо форумску СПЕЦИЈАЛНИ СУД и АДВОКАТСКУ КАНЦЕЛАРИЈУ, ево Ви будите шеф, ја сам надалеко познати дрвени адвокат, а марлоона, елвина, веКслу, амбасадора, духа, и остале наше драге пријатеље и саговорнике примићемо као приправнике...а ? :lol: :lol: :lol:

п.с. како да се не једим... сада ћемо морати да пијанчимо на Примедбама... ево ја пиииииијеем да Га забораааааааааввввиииимммммммм.....

Марлоне Уважени опростите, молим Вас, велика ми је збрка у глави од титула, па почињем да штуцам и са никовима... те војвода, те лорд... овде неки нису упознати колико овде већ има промовисаних лордова... још из времена када је стални посетилац овог форума Уважени цомодоре...

marloon:
Billy ovako cemo .. posto Duke .. pardon moderator, godine 'ebiga.......:D nece da odgovori, cekamo jominija sa jednim pitanjcem. Da li IP billy kida, Kohena i Major Toma nosi istu IP adresu... samo to, ne treba vise. Ako je fer reci ce... ja znam odgovor neka jomini kaze. Ipak je on Mod br. 1 ovde.

Sto se mene tice, mozete da radite sta hocete, da se igrate ambasade.Hektor Poaroa,kauboja i indijanaca, dasaka i kineske plastike.........have fun :D :D :D

Samo, nije li to preturanje po podacima korisnika, upravo suprotno pravilniku foruma???

Ne znam sta bi ja trebao da radim???Da strepim od inkvizicije??? :D :D :D :D :D

Evo , tresem se sav, u strahu od osvete klana :lol: :lol: :lol: :lol:

Nemoj da vam posaljem Bakareca, :-D :-D

bakarec26kx.jpg

Priznajte, da vam samo ovakav fali u ekipi :lol: :lol: ( ja vas bar, ovako zamisljam) :wink:

Ma Gospodine billy mi bi bili, najsretniji da jomini demantuje naše sumnje, a vi znate zbog čega se to pitanje postavlja... ne zbog vas licno vec zbog kolicine besa i uvreda koje ste pokazali prema svima nama zbog cega je bilo to sto je bilo.

Jer kako reče Veliki Machiavelli

"Onaj koji nepravedno vredja, taj pruza drugima priliku da ga opravdano vredjaju."

Major_TOM:
Sto se mene tice, mozete da radite sta hocete, da se igrate ambasade.Hektor Poaroa,kauboja i indijanaca, dasaka i kineske plastike.........have fun :D :D :D [/QUOTE/]

razumecete dzeri da kod podvijanja repa dzukac vise skrece paznju na
ugrozeni kozni teritorij koji drazenog asocira na onaj
najprostiji nagon pa bih vam skrenuo
paznju da se ne upustate
u mackohvat jer izmedju vas i oponenata
stoji bas taj pomenuti a nadasve dragocen komadic organa
a koji pravovaljanom upotrebom da okuraziti slabog i nadjacati mocnijeg
a opet sve u zavisnosti od lokacije pomenutog a dragocenog organa cija se kako vidite dimenzija proporcionalno razvija sa ovim postom a suprotno krajnjem dometu razumevanja

Gospodo draga, ova tema se zove Primedbe i sugestije a ne naucna fantastika. Ukoliko vam se ovaj podforum ne dopada ovakav kakav je, slobodni ste potraziti drugi. Svaki post koji napisete a nema veze sa temom bice obrisan a user banovan!

Pozdrav, Lilu.

primereno karakteristici primedbe uzimam za zlo svaku dalju prepisku banodrzaca
koji svoje sperplocasto iskustvo pokusavanju odagnati drasticno razlicitim
a mentalno cini mi se istovetnim modelom tako sto ce
svoje procesore modelirati po principu vec
odbacenih dascica

eremita:
Молим уваженог модератора за објашњење:

1. ЗАШТО ЈЕ ОБРИСАНА ТЕМА "КАФАНЧЕ КОД ПЕРУЗИЈА", колико могу да
разумем Правилник - та тема није супротна истом???

2. ЗАШТО ЈЕ СКИНУТА ЛЕПЉИВОСТ ТЕМЕ: "АМБАСАДА" ???

3. УКОЛИКО ВИ ЖЕЛИТЕ ДА РАЗЈУРИТЕ, РАСТЕРАТЕ ИЛИ ОБЕЗВОЉИТЕ
ЈЕДАН БРОЈ УЧЕСНИКА... мислим да је коректније да нам саопштите који
су то учесници који вас "ометају" у спровођењу ваше концепције. Лепо
наведите КО и КАКО и ШТА СМЕ или НЕСМЕ да ПИШЕ, МИСЛИ, ПОСТУЈЕ.
''Kafana'' nije obrisana, samo više nije lepljiva. Ne znam zašto. Eno je na drugoj strani.
Ambasada? Ni to ne znam zašto nije više lepljiva, jer mislim da je zdravo imati takvo mesto na svakom podforumu.
I treće, ne želim ja nikog da rasterujem, veruj mi. U interesu Krstarice je da ima što više korisnika. Uostalom, na svakoj strani Krstarice piše da je najposećeniji sajt u Srbiji. Ne znam u čemu je stvar. Mogu da obećam da ću se raspitati.
Samo, treba da se shvati više stvari ovde. Jedna je da se poslednjih nekoliko događaja (i slični njima) ne dešavaju samo na Politici. Na Automobilizmu je veći cirkus...

Lilu:
Gospodo draga, ova tema se zove Primedbe i sugestije a ne naucna fantastika. Ukoliko vam se ovaj podforum ne dopada ovakav kakav je, slobodni ste potraziti drugi. Svaki post koji napisete a nema veze sa temom bice obrisan a user banovan!

Pozdrav, Lilu.

Poštovana gopođice,trenutno mi se ne dopada forum ovakav kakav je.
Neću da tražim drugi,pravo izbora je moje.Nemojte mi sugerisati šta treba da radim,punoletan sam.
Konektovaću se i diskonektovati uvek,kada ja to budem hteo.
Smatram da je Vaš nastup krajnje ne primeren...gušite slobodu govora.
Predlažem da menadžment Krstarice razmisli o kriterijumima izbora moderatora.
Ovaj odgovor,sa Vašim postom proslediću Vašim nadređenima.
A Vi ...ako ovo smatrate da nije predmet ove teme slobodno sankcionišite.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back