- Poruka
- 589
Naklon Gradonačelniče.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lider:Nemijte se jediti poštovani eremita....
Gledao sam vremensku prognozu...rekoše kiša nam dolazi sa severa Vojvodine.
Nažalost biće poplava,a poplave svašta izbace na površinu.

marloon:Billy ovako cemo .. posto Duke .. pardon moderator, godine 'ebiga.......nece da odgovori, cekamo jominija sa jednim pitanjcem. Da li IP billy kida, Kohena i Major Toma nosi istu IP adresu... samo to, ne treba vise. Ako je fer reci ce... ja znam odgovor neka jomini kaze. Ipak je on Mod br. 1 ovde.
( ja vas bar, ovako zamisljam) :wink:Major_TOM:Sto se mene tice, mozete da radite sta hocete, da se igrate ambasade.Hektor Poaroa,kauboja i indijanaca, dasaka i kineske plastike.........have fun![]()
![]()
[/QUOTE/]
razumecete dzeri da kod podvijanja repa dzukac vise skrece paznju na
ugrozeni kozni teritorij koji drazenog asocira na onaj
najprostiji nagon pa bih vam skrenuo
paznju da se ne upustate
u mackohvat jer izmedju vas i oponenata
stoji bas taj pomenuti a nadasve dragocen komadic organa
a koji pravovaljanom upotrebom da okuraziti slabog i nadjacati mocnijeg
a opet sve u zavisnosti od lokacije pomenutog a dragocenog organa cija se kako vidite dimenzija proporcionalno razvija sa ovim postom a suprotno krajnjem dometu razumevanja
''Kafana'' nije obrisana, samo više nije lepljiva. Ne znam zašto. Eno je na drugoj strani.eremita:Молим уваженог модератора за објашњење:
1. ЗАШТО ЈЕ ОБРИСАНА ТЕМА "КАФАНЧЕ КОД ПЕРУЗИЈА", колико могу да
разумем Правилник - та тема није супротна истом???
2. ЗАШТО ЈЕ СКИНУТА ЛЕПЉИВОСТ ТЕМЕ: "АМБАСАДА" ???
3. УКОЛИКО ВИ ЖЕЛИТЕ ДА РАЗЈУРИТЕ, РАСТЕРАТЕ ИЛИ ОБЕЗВОЉИТЕ
ЈЕДАН БРОЈ УЧЕСНИКА... мислим да је коректније да нам саопштите који
су то учесници који вас "ометају" у спровођењу ваше концепције. Лепо
наведите КО и КАКО и ШТА СМЕ или НЕСМЕ да ПИШЕ, МИСЛИ, ПОСТУЈЕ.
Videćemo.marloon:Jomini... Vrati Ambasadu i ne zezajte ljude.. 60.000 gledanja... jedan od najgledanijih topica... koji Vam je.
Lilu:Gospodo draga, ova tema se zove Primedbe i sugestije a ne naucna fantastika. Ukoliko vam se ovaj podforum ne dopada ovakav kakav je, slobodni ste potraziti drugi. Svaki post koji napisete a nema veze sa temom bice obrisan a user banovan!
Pozdrav, Lilu.

Lilu:Kad je toliko posecena, bice uvek na vrhu! Dosta vise o lepljivim temma.