Primedbe i sugestije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
eIvin:
Vala,ako sam ti ja najproblematičniji ovde onda bih te zamolio da me banuješ...
A,do tada nemam nameru da trpim iživljavanje nekih,koje imamo priliku da vidimo...
Počev od pljuvanja po banovanima koji ne mogu da odgovore,pa do vređanja svih ovde,ako to tebi ne smeta to je već problem...
Posebno simpatično je bilo iznošenje ličnih podataka o L1,stvarno,jako lepo...

Нисам ти ја крив Елвине што ваше удружење није регистровано као ЈАВНА група, већ ту сте као неко полутајно друштво. То не иде. На свим форумима који су у иностранству, све групе су регистроване и њихов рад је јаван.
Баш се питам, ко вас штити од горе?

Значи признајеш да сам у праву у вези Л.1 и лидера?

lider:
S obzirom na to da je Krstarica u privatnom vlasništvu,nije nikakav prolem počistiti objektivne i realne i formalizovati politički jednobojan podforum.
Samo i tu postoji jedan mali problem.
Tito i Sloba su umrli...

Предузеће је регистровано у Београду, али сервери нису у Србији, па ти погађај под законе које државе подпада форум.

DukeofSerbia:
Елвине, саопшти која је то групација.
Ne znam zašto citiraš Lidera, a obraćaš se meni...
DukeofSerbia:
Нисам ти ја крив Елвине што ваше удружење није регистровано као ЈАВНА група, већ ту сте као неко полутајно друштво. То не иде. На свим форумима који су у иностранству, све групе су регистроване и њихов рад је јаван.
Баш се питам, ко вас штити од горе?
Koje udruženje? Budi precizniji, pojma nemam o čemu pričaš.
DukeofSerbia:
Значи признајеш да сам у праву у вези Л.1 и лидера?
Ja nigde u postu nisam pomenuo Lidera, a ti si čini mi se upravo priznao da si iznosio privatne podatke o L1, što svi ovde već znaju, zamolio bih ultramoderatorku da reaguje.

DukeofSerbia:
Видим да се аватари на шперплочама шире као куга...

Марлон се вратио под ником marloon.

Jabuchillo има изгледа два налога (Шон).

А ко је онда Elrond?

Marlon se nije vratio, marlon je oduvek tu i biće uvek tu ma šta ti bulaznio. A jel znas Dr. Watsone da je nepristojno čitati pp od registrovanog korisnika migud :D Ako to nije za ban ja onda ne znam šta jeste. Šerlok je samo jedan zapamti, čekao sam te da otvoriš pp i da napraviš ovakvo idiotsko poređenje Rusa i Gospodina Šona. I to dovoljno govori o tvojoj inteligenciji...Kao kad si rekao onda da su Vuk Branković i Vuk Lazarević - brat despota Stefana ista istorijska ličnost. :D:D:D

Handsome Brown:
Pa glavni baja među vilenjacima u Rivendal-u...
Coca-cola vilenjacima...

XXO7311CokeOrnELFPenq.jpg

:lol:

Lilu:
Ova banovanja, koja su se desila pocev od sinoc, su jasan stav da forum Krstarice nece tolerisati ovakva ponasanja. Pravilnik Krstarice je javan i mozete ga procitati u bilo kojem trenutku. Svako ko se ne pridrzava tih pravila, bez obzira da li je uclanjen danas ili pre 3 godine, bice iskljucen sa foruma. Nemojte zloupotrebljavati teme za licne obracune. Nadam se da cete sve ovo shvatiti dobronamerno i da cete se drzati propisanih pravila ubuduce.
A šta ćemo sa gospodom koja obožavaju da čitaju tudje privatne poruke..:D Jel' i oni podpadaju pod Pravilnik?

Banshee:
ne mogu da verujem.:shock:
opet ste poceli sa banovima.:roll:
ovo mesto vise ni na sta ne lici.:neutral:
A zato se ti tako slabo pojavljujes. :(

A vala za Rufima i meni nije jasno......kako je moguce da ta budala(aj samo jos mi kazite da je ovo vredjanje :? )nije banovana? :? Ako nekog treba proterati zauvek sa ovog foruma onda je to on....kao i sve mu klonove,pa kad dodje ponovo,ponovo nove klonove od doticnog takodje za sva vremena,a ovde se banuju spram Rufima sasvim normalni likovi. :?

frozen1982.:
A zato se ti tako slabo pojavljujes. :(

A vala za Rufima i meni nije jasno......kako je moguce da ta budala(aj samo jos mi kazite da je ovo vredjanje :? )nije banovana? :? Ako nekog treba proterati zauvek sa ovog foruma onda je to on....kao i sve mu klonove,pa kad dodje ponovo,ponovo nove klonove od doticnog takodje za sva vremena,a ovde se banuju spram Rufima sasvim normalni likovi. :?

da zato se tako slabo pojavljujem....upropastise politiku i vise nemam gde da postujem :roll:

a sto se rufima tice,ako nadjes neki uvredljivi post,prosledi ga lilu,obecala je da ce resiti problem-zvani-rufim ako joj se pruzi dovoljno materijala.
ja trenutno nemam vremena da se time bavim,ali znam da ih ima i da je samo mene izvredjao na pola tema na kojima smo se sustreli...

E ako se tako kockas nikad nes da dobijes... ja brate pogodio prosle nedelje 6 2+ pa ti vidi na 200 kinti 28 soma.... Ja predvidjam 2.5 na ban i 2.5 na zivot :D Al zavisi dal pada kisa i dali je domacin dobro ugostio sudiju kao ono Barsa i Čelzi kad su igrali. Bumo videli....:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back