Primedbe i sugestije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jomini:
Pa vidiš da je i ovo neki top. Ali moram neki precizan, ovaj ponekad rasipa i zakači gde ne treba.
Nego drug moj, kojeg ''manitog Crnogorca''?

Pa, cini mi se da je onaj sto me oslovi kao "mrcinu bosansku" neka crnogorska neosplacina, ha? Il' se varam, moguce da nisam upratila...

Ma, nista u nicemu:) , zahvaljujem...drugar.:-D

P.s. Sad da smo na ZK pozvali bi me na odgovornost...uvlakaca. He-he...:D

@ Мигуд

Ви сте госпођице сушта супротност од оне нервозне даме која би само да се свађа. У вашем друштву мора да је пријатно и могу вам рећи да завидим шерифу што вас познаје.

mail3:
@ Мигуд

Ви сте госпођице сушта супротност од оне нервозне даме која би само да се свађа. У вашем друштву мора да је пријатно и могу вам рећи да завидим шерифу што вас познаје.
Migud i ja, ''k'o dva prsta jedne ruke''... Što bi rekla jedna ''neprijateljska'' grupa, je l'?

mail3:
@ Мигуд

Oh, lepe reci...a ja ne znam da crvenim. Hvala ( to me naucise:D )!
Nego, i Vi me poznajete, ne manje od Druga, razlika je samo staz.:)

@ Мигуд

Ове милозвучне речи испуњавају моје срце топлином госпођице. Посвећујем вам Концерт за виолину и обоу у Ц молу од великог Ј.С. Баха.

@ еремита

Господине када Мајор може да штити женску нејач од насртаја секташких безбожника са надгробним споменицима, ваљда имам право да разменим са дамом која је то у правом смислу те речи бар неколико реченица, или не смем?

mail3:
@ еремита

Господине када Мајор може да штити женску нејач од насртаја секташких безбожника са надгробним споменицима, ваљда имам право да разменим са дамом која је то у правом смислу те речи бар неколико реченица, или не смем?

Брате, нисам знао да смо секташи... Ring a bell? :wink:

@ Архангел НС

Господине нисам ни ја, чак ни у најлуђим сновима. Али онај Том или тако некако рече ноћас. Да ли мислите да треба да тражимо бановање, јер ипак је то велика увреда.

mail3:
@ Архангел НС

Господине нисам ни ја, чак ни у најлуђим сновима. Али онај Том или тако некако рече ноћас. Да ли мислите да треба да тражимо бановање, јер ипак је то велика увреда.

Бо'ме, озбиљна увреда...Млого сам изненадјен и увредјен, бре, а баш је делов'о 'нако, фиииин...Нема нам оног "нишанџије" да га упуца, опет му увалише тјорци...Битно да опали кад не треба, шта ти је "мече"... :lol:

п.с. Аух, а шта ако ме погрешно разумео, мислиће да је мече исто што и јазавац, па ће ме банује, бре.. Леееллеее... :shock:

migud:
E, to je druga prica... Tu se zna ko je coban a ko ovca...;-)

Sumnjam, ali samo, sumnjam... :roll:

a44d79ad0d478c5682d616ac4581f494.jpg

Господине јомини,

Па побогу шта се ово дешава са овим форумом? Какве су то нецивилизацијске оптужбе за људе одавде за које имам само речи хвале. Коме побогу може да смета оно што стоји као мој профил. Он је мој и могу да радим са њим шта желим. Или почиње цензиурисање и профила и аватара као и онога што се јавно говори. А онај што спомену тајно друштво, тај је зрео за испитивање са гуменим чекићем и нема три чисте у глави. Какво црно тајно друштво на јавном форуму. Секте? И где је и шта је са Господином Марлоном, видим вечерас се прети Госпођици етотако? Јел’ сте ви начисто полудели из чистог мира, или ово неко намерно ради?

eIvin:
Ko je tebi rekao da sam ja nacionalista?
Zar ti nisam ja na ignore?
Ajde,odluči se više,ispadaš smešan...
Zašto se uopšte stalno ubacuješ u diskusiju koja te se ne tiče?

Baš lepo što se to odnosi na sve,videćemo da li će stvarno biti tako...
Pozdrav,elvin.

Ti si postedjen par dana da se uveris koliko je "selektivno" banovanje.

Срамно... ви Госпођице опомињете младог господина Елвина, а онај Мајор баца ватру , да не кажем одакле и назива људе секташима, а аватаре надгробним споменицима. Госпођици етотако се прети трајним баном јер износи своје реакције, а ону госпођицу анакин која нагрди колективно све који јој се не свиђају ни да опоменете на пристојност. Да ми је неко рекао да је овако некултурно и нецивилизовано понашање могуће не бих веровао. Да ли сте видели оно грозоту од фото монтаже што је неко поставио, тамо где сте ваљда ви модератор? И ви некоме очитавате културу понашања. Само могу рећи срамота.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back