Primedbe i sugestije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poštovani SVI,
registrovao sam se na ovom forumu krajem prošle godineRegistrovao sam se nakon par dana čitanja odgovora na postavljene teme.Elokventni i smisaoni postovi većine korisnika su me "naterali" da se i ja priključim,da po nešto prokomentarišem i strknem potpuniju sliku o različitim društvenim kretanjima ...
Duboko sam poštovao argumentovanu polemiku političkih ne istomišljenika iskreno se radujući činjenici da se pre svega može polemisati sa ljudima koji ne misle isto kao i ja.
Sa mnogim "političkim protivnicima" sam ostvario i dobar,gotovo prijateljski odnos.
U jednom slučaju,isprovociran postavljenim fotografijama sam odreagovao onako ljudski iz srca...nažalost ne glavom i autoru uputio popriličan broj ličnih uvreda.
Zbog toga sam bio banovan-ZASLUŽENO.
Međutim,u poslednjih nekoliko dana pemanentno se na nekolicinu ljudi vrši pritisak i izloženi su neprestanim napadima.Ne treba predpostavljam da vas podsećam o kome se tu radi....
Ljudi sa šper pločama,nadgrobnim spomenicima,sektaši,ne prijateljska grupa i sl.
I moj avatar je takav.
Ako vi smatrate da nas takva vrsta etiketiranja ne vređa,grdno se varate.
Napadate nas,bezrazložno i konstantno.
A ako me neko napada,verovatno mislite da po "pravilniku" Krstarice moram da ćutim i trpim.E ne moram i neću.
Ali kada se pažljivije i sistematski analizira kompletna situacija nepobitno se dolazi do logičkog zaključka da nekome, više od nas smeta JOMINI.
Njegovi umereni i nadasve realni stavovi ambicioznim pojedincima željnim brzog "napredovanja"predstavljaju ozbiljnu prepreku u ostvarenju cilja koji se zove
UNIFORMISANA KRSTARICA.
S obzirom na to da je Krstarica u privatnom vlasništvu,nije nikakav prolem počistiti objektivne i realne i formalizovati politički jednobojan podforum.
Samo i tu postoji jedan mali problem.
Tito i Sloba su umrli...

Sasvim je moguce da nista i nismo naucili. Sasvim je moguce da je stvar prosto prosirena recenica sa standardnom postavom.

Pet minuta slave za prosecnog coveka. Eto sta je to. Mogu da se osvete boljima od sebe za to sto im nikada nece oprostiti sto su bolji, veci i jaci. U mom slucaju je bio klasican odraz nemoci. Stvar je sasvim licna. Moj jedini greh je to sto sam se drznula da sumnjam u autoritet forumskog moderatora. A oduvek sam mislila to o njima samo nije bilo povoda da se tako otvoreno izrazim ranije.

Internet forum nije poligon na kom cete efikasno moci da se resite svojih zivotnih frustracija. Opsednutost kontrolom, formalizovanje nacina obracanja moderatoru na forumu je privid koji dobijate o sopstvenoj "velicini". Kako vi mozete formom da zamenite sustinu ja zaista ne znam, niti me se to licno tice.

Mogla sam da igram po vasim pravilima, da vam se udvaram, ali vi meni ne trebate. I ako ste vec hteli da me banujete za sva vremena, ovim vas podsecam da ni to niste uradili kako treba.

Posto ja nikog nisam na politickoj osnovi uvredila, niti vredjala bez da sam prethodno bila uvredjena razlozi za banovanje su ocigledno prikriveni. Inace, da bude zabelezeno i ovako, nikad i nigde u zivotu nije na moj racun bilo izreceno toliko ruznih stvari kao na ovom forumu kumulativno. Ljudi bez ikakvih inhibicija daju sebi oduska i ja to naravno kao razumna osoba nisam shvatala licno. Reagovala sam licno kada ste se usudili da banujete osobu koju licno veoma postujem i koja mi je draga. To sto sam potrosila neko vreme i energiju na kritikovanje vaseg rada je bilo iskljucivo zbog lojalnosti prema coveku kog smatram svojim prijateljem. Verovatno vi ne znate sta znaci biti prijatelj.

Juce sam odgovorila na uvredu koju sam dobila od izvesnog jominija koju je onako muski srucio kada me je vec banovao, pa ja nisam mogla adekvatno da reagujem. Izuzetno indikativan potez jednog "dzentlmena".

Da zavrsim sa ovim, vise nemam nameru da na bilo koji nacin ucestvujem u ovom vasem cirkusu. Sablaznila me je obesnost vaseg manira.

puno pozdrava za sve, osim moderatora :)

PS
Gazdaricu kao krstaricinog moderatora iskljucujem iz ovih kritika

Iz nekog razloga misliš da znaš šta pričaš, ali to su obične besmislice.
Dokaz: tvoj prvi post pre oko dve nedelje, BEZ ikakve prethodne konverzacije je bio taj u kome si me nazvala kretenom. Ponavljam - prvi i bez ikakvog kontakta do tada. Ako pokažeš da je bilo drugačije, istog momenta se odjavljujem i ne nastavljam bilo kakvu vezu sa Krstaricom. Može? Dakle pokaži se.
S obzirom da je sve bilo ovako kako sam izneo (svako može proveriti, nekih 30-ak strana nazad, a i svakog pozivam da pokaže da je bilo ikako drugačije, dakle prstom u tebe ili mene - džentlmenski), neko je iz nepoznatih razloga pitao zašto sam te banovao, na šta sam odgovorio da si divljakuša.
S obzirom da se sve izdešavalo onako kako sam naveo (JOŠ JEDNOM POZIVAM DA MAKAR JEDAN OD UČESNIKA FORUMA DA INDICIJU DA SAM TE POMINJAO PRE NEGO ŠTO SI ME NAZVALA ONAKO KAKO SI ME NAZVALA ILI DA SI BILA PREDMET BILO KAKVOG MOG KOMENTARA), tvoje ponašanje se moglo i može okarakterisati tako.
Još da pomenem da je ona tvoja prva prozivka (gde me nazivaš kretenom, je l'), posledica tvog NEOSNOVANOG I PRETHODNO NEPROVERENOG STANJA STVARI U VEZI MARLONA I NJEGOVOG BANOVANJA SA ČIM JA NISAM IMAO VEZE.
I da i malo razmišljaš, shvatila bi da ako stvarno misliš da sam te ovaj put ja banovao, da li STVARNO misliš da bih ovaj put preskočio ostala tvoja tri nadimka???
Ali stvarno?!?!?!

Evo dopune: http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=2104496&highlight=marlona#post2104496
Ovde se desilo to navedeno. Prethodno sam u više navrata objasnio i mnogi su shvatili o čemu pričam, da nemam veze sa tim talasom banovanja za koji me optužujete i onda nastupiš ovako. Nisi ni ispratila, nisi ni pitala, već ovako. Imaš neko objašnjenje kojim bi opravdala svoj postupak? Samo jedno realno objašnjenje i viša ne dolazim na krstaricu! A ti ponudi isto kada se pozivaš na ''džentlmenstvo''.

Kada sam dosla onda pre dve nedelje na forum, posle neke pauze od foruma, nisam imala pojma sta se desilo i iznenadila sam se sa banovima.
Sasvim logicno je da se pretpostavi da si ti banovao, ako se desilo na ovom podforumu. Ako ti vec nisi direktno banovao marlona isto je tako logicno da si ti imao neke veze sa tim. Ako to nije slucaj i ako ti zaista nemas bas nikakve veze sa tim banom, onda ti se izvinjavam za "kretena" i samo za to posto si se posle pokazao bas onakav kakvim sam te opisala.

етотако:
Kada sam dosla onda pre dve nedelje na forum, posle neke pauze od foruma, nisam imala pojma sta se desilo i iznenadila sam se sa banovima.
Sasvim logicno je da se pretpostavi da si ti banovao, ako se desilo na ovom podforumu. Ako ti vec nisi direktno banovao marlona isto je tako logicno da si ti imao neke veze sa tim. Ako to nije slucaj i ako ti zaista nemas bas nikakve veze sa tim banom, onda ti se izvinjavam za "kretena" i samo za to posto si se posle pokazao bas onakav kakvim sam te opisala.
Došla si i iznenadila si se... Pa zar nije logično da me onda pitaš lepo šta se desilo? Ionako sam odgovarao na hiljadu poruka iako nisam dužan nikome da objašnjavam... Pa onda ako ti se ne svidi odgovor ili se ne slažeš, onda mi prigovoriš, ali opet BEZ uvreda. Znači logično jeste da se PRETPOSTAVI da sam ja to uradio, ali nije logično da se to uzme zdravo za gotovo! A posle je bila reakcija na tvoj besmisleni post oko koga se sve ovo vrti. I nisam se ja nikako pokazao, već ti. Sam početak svega dovoljno govori.

Da sam mislila da treba nekog da pitam, pitala bih marlona, a ne tebe.
I da, pokazala sam se prema tebi, ali ti si se jos gore pokazao prema meni i nista to vise ne moze promeniti.
Ti ces uvek biti onaj pacenik koji je nekog banovao jer mu je rekao da je kreten :D

Не знам зашто је бановано неколико корисника, али знам шта је "Мајор_ТОМ" писао па НИЈЕ БАНОВАН.

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=2166352&postcount=103
Ti, decko, izgleda imas dugacku listu emocionalnih i verovatno psihickih problema..
Idi, sutra kod cika doktora da ti pojaca ili promeni terapiju, mnogo si kurchevit, smiri se malo..

Била је још најмање једна увреда на тој теми, па није банован, а тема је закључана.
Питам се само да ли би таква реакција била да је тема била критика ДСС или СРС, а да су неки реаговали као Мајор_ТОМ

Такође, и на овој теми је исти троловао и вређао па НИЈЕ БАНОВАН.
А речено је да ће бити бановани СВИ који вређају.

Zanimljiva bizarnost se nocas desila. Moj dobar prijatel Gosn Šon iz Londona i ja smo sedeli u jedinom otvorenom kafeu u gradu jutros negde oko 5. Razgovor se vodio o svemu i svacemu te je na kraju doslo na red i ovo pogano mesto ovde. Posto se Gosn Šon ne odvaja od svog PowerBooka-a kada je cuo šta se dešava, rešio da se onako srpski obrati nekima. I u tom trenutku videsmo Palog Andjela Lili koja piše poruku na Ambasadi Arandjelu koju je kasnije brže bolje obrisala. Poruka je otprilike na najkulturnije pitanje Arandjela, kojih se reci treba kloniti da bi se izbegao ban.... doticna rece: "Stvar je onoga sto izlazi iz kuce Arandjele, kao sto je vaspitanje..." :D:D:D E tu smireni Gosn Šon ne mogaše da izdrzi i napisa ono sta je napisao, na sta Lilu dobi PMS i poče da lupa banove po svima. Kad ju je proslo ludilo, setila se da ne ide da opominje Arandjela pa da ga banuje, te onda kao najgori krivac koji sa predumisljajem u mraku radi neko krivicno delo, obrisa brze bolje tu poruku. :D:D:D

Koliko je to smesno, klinacki i nezrelo govori samo po sebi. Znaci hir i nista vise, osobe koja bi da je u nekoj normalnoj firmi za tako nesto, kao sto lepo rece etotako, dobila ban forever. I još isto kao preporuku za dalje napredovanje.

Rece etotako šerifu da je napravio proliv od foruma... Nije on, iako i on snosi mali deo krivice. To su spodobe koje se diče nečim što kao da imaju a u stvari nikad nisu ni imale. U toj porodici u kojoj su odrasli rastu im kreature koje sa svojim duhovitostima podsecaju pre na zvonara Bogorodicne crkve nego na pripadnike one grupe sto se zovu ljudska bica. To je odraz njihove kulture i vaspitanja koje im je iz doma izaslo.

Sva sreca pa obrisane poruke mogu da vratim, a obrisana je jer je glupo obracati se nekome ko je vec banovan. E bas sam dobila napad na Sonov komentar... svemu sam se nadala na ovom podforumu, ali da ovoliko skacete zbog toga sto ne smete da vredjate, e tome nisam! Otvoricemo mi podforum "Vredjajte se do mile volje" Tamo ce pravilnikom biti dozvoljeno da pljujete po moderatorima i jedni po drugima.

Za prvi talas banovanja sam rekao "seča knezova" a ovo sada liči na,pojedncima,toliko omiljen izraz "genocid".Kao što neko reče ima li uvođenja reda na drugim podforumima ili je tamo dozvoljeno sve i svašta zarad slobode izražavanja.Ako je cilj da na ovom forumu ostanu samo oni iz serije BBC-ija onda ok.Može li ovde biti nepristrasnih mega,giga,tera i običnih moderatora???????Pošto mi se čini da Jomini u ovom trenutku samo statira,zamolio bih gospođu Lilu (kako pozitivan lik u filmu) da kad već bije,nek bije obe strane na Politici jer se ovde sve svodi na crno-belo....

Postovana gospodo,

nisam pristupao dugo Vasem forumu i vidim da je neko sredjivanje u toku.
Vidim da su strasti uzplamtele i da pameti nema!
Ne umete da saslusate jedni druge!
Niko od Vas nema istinu kod sebe niti se trudi da je sazna.
Sve se svodi na crno-belo.
Dopustate sebi i SVETOGRDJA praveci fotomontaze na ikonama.
SRAM VAS BILO! Cega se pameten stidi - lud se ponosi.
Danas se odricete istorije sutra cete svoje majke!

Postujem volju urednika jer sigurno zna vise od mene.

NEK KAMEN BACI KO GRESAN NIJE!

Lilu:
Sva sreca pa obrisane poruke mogu da vratim, a obrisana je jer je glupo obracati se nekome ko je vec banovan. E bas sam dobila napad na Sonov komentar... svemu sam se nadala na ovom podforumu, ali da ovoliko skacete zbog toga sto ne smete da vredjate, e tome nisam! Otvoricemo mi podforum "Vredjajte se do mile volje" Tamo ce pravilnikom biti dozvoljeno da pljujete po moderatorima i jedni po drugima.

Vi ovime upravo što sad pišete potvrđujete napred navedeno što sam rekao. To će vam reći svaki psiholog koji pročita zadnjih nekoliko strana na ovom topiku. Te bajke šta je jutros bilo pričajte nekom drugom. Što se tiče uvreda, ako vam je neko rekao da ste malograđanin i licemer nije uvreda već konstatacija. Ja pridruzujem i moralni patuljak. Uvreda je je ono sto vam pise bivsi clan Tomax na vasem podforumu svakog dana, onaj kontigent splačina koji gutate svaki dan i ne reagujete. Ali i to govori o vama i svetu odnosno polusvetu iz koga potičete. Vas jedino boli kada vam neko otvori oči i pokaže kakvi ste u suštini. Psovke i pljuvačine su ono sa čim zivite i to vas uopste ne pogadja.

Time sto ste odbanovali simpatičnog gospodina iz Londona, nista niste pokazali. Samo ste opet potvrdili pravilo a to je da se sve radi iz hira. Gospodin Šon nosi oduran utisak iz svoje postojbine samo zahvaljujući nekima kao sto ste vi.

Nadam se da će svi ljudi koji imaju imalo dostojanstva izbegavati da postuju na temama na Politici, koje ostavljamo vama i vama slicnima koji imate veze sa politikom kao ja sa heklanjem.

Tacno je da imam veze sa politikom koliko i vi sa heklanjem, ali je ovde najmanje bilo reci o politici. Vredjanje se nastavlja i dalje. Poznajete li vi mene da biste me nazvali moralnim patuljkom? Nemojte mi VI drzati predavanje, koji svoje protivnike nazivate musicama koje jedu konjski izmet. Odlican ste govornik, moram priznati, ali vredjanje onih koji vam se nisu obratili ili uvredili, nije nista drugo nego malogradjanstina i licemerje...

marloon:
Psovke i pljuvačine su ono sa čim zivite i to vas uopste ne pogadja.
Ne dematujete li sami sebe? Pa vi ste taj koji psuje i pljuje... Ma... ovako mozemo unedogled...

Ja vam svima jos jednom kazem, nece se tolerisati vredjanje, a vama ako se ne dopada, nemojte posecivati ovaj forum.

A vidim, marloone, da ste inace vec jednom trajno banovani. Zasto? Takav andjeo poput vas?

Vi uvek zamenjujete teze... kao i svi ovde. Ja Vas nikad nisam nazvao konjskom musicom. Iako sam rekao nekome slicno, bilo je uvek kao reakcija na vredjanje. Ako je iko trpeo uvrede na ovom forumu to sam bio ja od prvog dana. I NIJEDNOM se nisam zalio nikome. Ja vas nisam ispsovao ni ispljuvao. Samo sam analizirao vase postupke. A kako neko nesto radi, tako se i ocenjuje. Srecom, meni forumi nisu jedina preokupacija u zivotu, a vidim da vama jesu kao i ja licno, te sam zato i trajno banovan. Konacno da neko i prevali to preko usta. Ja sam to znao a znam i razlog, a vi ga nikada necete reci javno. Zato sto nemate nijedan argument za to sto tvrdite.

Sad postovana Ultra Moderatorko ja niti sam u godinama da izigravam Andjela, jos manje sam govornik, niti to pokusavam da budem. Drzanjem Belog Andjela sa tekstom kojim se doticni identifikuje, vi ste sve rekli i o vasoj kulturi i vaspitanju i casti ovog Foruma.

Postovana gospodo,

nisam pristupao dugo Vasem forumu i vidim da je neko sredjivanje u toku.
Vidim da su strasti uzplamtele i da pameti nema!
Ne umete da saslusate jedni druge!
Niko od Vas nema istinu kod sebe niti se trudi da je sazna.
Sve se svodi na crno-belo.
Dopustate sebi i SVETOGRDJA praveci fotomontaze na ikonama.
SRAM VAS BILO! Cega se pameten stidi - lud se ponosi.
Danas se odricete istorije sutra cete svoje majke!

Postujem volju urednika jer sigurno zna vise od mene.

Ako je vama igranje sa nacionalnim i verskim vrednostima super zezanje onda verovatno nismo iste veroispovesti a moze biti i nacionalnosti.
Ova fotomontaza vredja moja verska osecanja.
Nadam se da urednik postuje zakon koji ovo jasno definise.
Igrajte se sa vasim vrednostima, verujem da ih imate.

NEK KAMEN BACI KO GRESAN NIJE!

Arhangel NS:
Mislim da je vreme da se organizujemo... :roll:

open.legged.idiots.jpg

Ova banovanja, koja su se desila pocev od sinoc, su jasan stav da forum Krstarice nece tolerisati ovakva ponasanja. Pravilnik Krstarice je javan i mozete ga procitati u bilo kojem trenutku. Svako ko se ne pridrzava tih pravila, bez obzira da li je uclanjen danas ili pre 3 godine, bice iskljucen sa foruma. Nemojte zloupotrebljavati teme za licne obracune. Nadam se da cete sve ovo shvatiti dobronamerno i da cete se drzati propisanih pravila ubuduce.

Lilu:

Pravo resenje Gospodjice ( ili Gospodjo ) Lilu. Time biste, sve, civilizovane, kulturne i elokventne ucesnike, umnogome rasteretili raznoraznih trolera i provokatora, kojima je jedini cilj ucesca na ovom podforumu, izivljavanje svakodnevnih frustracija, i sprecili zanimljive i pametne diskutante, da isprovocirani uploaod-om najmorbidnijih slika, za trenutak izgube takt, i spuste se na kulturni i svaki drugi nivo, eonima udaljen od njih, pa upotrebe i poneku psovku, i nezasluzenu budu banovani, pod obrazlozenjem, koje, budi neprijatne asocijacije na najpoznatije orvelovo delo.
Podrzavam vas u potpunosti, u poslednje dve recenice vaseg posta. Ionako sam u dilemi da li da napustim ovaj podforum, i po starom obicaju, ubacim ponekad, poneku poemu.
Vi, dakako ne biste zeleli da me ogranicite u mojem forumskom odabiru?
Srdacan pozdrav

Koliko primecujem a zao mi je sto vidim da su vam clanovi foruma BANOVALIpolitiku.
Pridruzujem se njima jer ste damo selektivni.
To sam primetila jos kad sam se prikljucivala vasem forumu.
Reagovala sam odmah
Znaci POLITIKA JE BANOVANA :lol: :lol: :lol: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back