Primedbe i sugestije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jomini:
Ne moraš nikoga ti da moliš za mene. možeš da se izvineš za svoje nepristojno ponašanje ovde na forumu i onda ćeš moći da učestvuješ. Ovo smatraj opomenom pred banovanje.

Демоном опседнути јадниче,

Мада нисам егзорциста, тиме се баве једино још богохули ватикански злотвори, знам да оно што видиш у огледалу ниси ти већ наказна демонска сподоба. Пљуни на то што видиш и урликом рањене звери рикни колико највише можеш:

***** ИЗДАЈНИЧКО !

Више него убеђен сам да ће ти то помоћи, ако ништа друго бар ћеш самога себе назвати онако како и доликује.

Созерцавајуће, умилно и понизно молим Господа да ти помогне и спаси од тоталног уништења погану, демоном опседнуту, душу твоју !

С вером и надом у твоје излечење понизни раб Господњи,

проф. др Крстан Ђ. Ковјенић

P. S.

Малоумна кукавицо,

Хајде скини маску са демонског лица, представи се својим "крштеним" именом, буди човек па ми на адресу krstan.kovjenic@siol.net напиши где и кад могу да Те нађем како бих лично, онако СРПСКИ ДОСТОЈАНСТВЕНО, дошао да Ти се ИЗВИНЕМ !

jomini:
Ok, nego vide li kako psuje ovaj Krstan? Jedni kunu, drugi me psuju... Ne plaše se... Hrabri su...

"Светац" МИНИ-ЏО,

А шта би кад се пробуди ? Да ли промени СЕКТУ којој до тада припада, или НВО ? Реци Ти нама, буди искрен ако је бар мрвица човека у Теби још остала, којој НВО припадаш - ЦРНИМ УДОВИЦАМА, РАЗУЛАРЕНИМ ВЕШТИЦАМА или неким другим ЦРНИМ ПТИЦАМА ЗЛОСЛУТНИЦАМА ? Како Те газда Сорош и остали ватиканско-усташко-арбанашки антисрпски настројени балегари плаћају ? Да ли Те плаћају за ЛИЗИН, ПУШИНГ или нешто треће, још поганије, кукавичкије и одвратније од тога ? Тек када одговориш на сва та постављена питања, тек онда ћу размислити да ли уопште индувидуе тог типа сматрати људима.

Чекам на одговор !

Крстан Ђ. Ковјенић

Banshee:
uuuuuuu :D
al ce da rade banovi :D

Да, нажалост да, на овом прусташком, антисрпском и богохулом форуму нема места за оне који свој Народ, своју Веру и свету отаџбину у срцима носе. После нашег бановања наставиће се ГЕЈ-ПАРАДА, ИЗДАЈНИШТВО и ВЕЛИЧАЊЕ КУКАВИЧЛУКА. НАЈВЕЋА ПОГАН КОЈА СЕ ИСКОПИЛИЛА НА СВЕТОЈ СРПСКОЈ ЗЕМЉИ једино на тај начин, НЕЋЕ ЈОШ ДУГО, ЈЕР СВЕ ИМА СВОЈ КРАЈ, може да дође до "изражаја". Када демон "модератор" изјави да Истина није врлина коју треба преферирати онда свако нормалан зна да му овде није место...

http://scholar.google.com/advanced_...raduates+of+the+Sorbonne+university&hl=en&lr=
Gospodine elvin i gospođice Banshee, ako ukucate ime gosodina Krstana (sa imenom i prezimenom, možda i punim potpunim imenom sa "Đ"), "Scholar Search" će vam reći da nema rezultata. Zašto? Zato što gospodin Krstan nije niti diplomirao na bilo kom fakultetu, niti je objavio ijedan naučni rad. Jer da je učestvovao i na nekom takmičenju rezultata bi bilo koliko volite.

Krstan:
Демоном опседнути јадниче,

Мада нисам егзорциста, тиме се баве једино још богохули ватикански злотвори, знам да оно што видиш у огледалу ниси ти већ наказна демонска сподоба. Пљуни на то што видиш и урликом рањене звери рикни колико највише можеш:

***** ИЗДАЈНИЧКО !

Више него убеђен сам да ће ти то помоћи, ако ништа друго бар ћеш самога себе назвати онако како и доликује.

Созерцавајуће, умилно и понизно молим Господа да ти помогне и спаси од тоталног уништења погану, демоном опседнуту, душу твоју !

С вером и надом у твоје излечење понизни раб Господњи,

проф. др Крстан Ђ. Ковјенић

P. S.

Малоумна кукавицо,

Хајде скини маску са демонског лица, представи се својим "крштеним" именом, буди човек па ми на адресу krstan.kovjenic@siol.net напиши где и кад могу да Те нађем како бих лично, онако СРПСКИ ДОСТОЈАНСТВЕНО, дошао да Ти се ИЗВИНЕМ !

Ти си стварно једна безобразна и неваспитана стока, једна обична агресивна џукела... како Те није срамота да нападаш јоминија - колико си пута већ до сада заслужио да будеш банован а он те пушта и пушта - и н крају Ти још лајеш на њега... Ти си прва особа од када сам на форуму за коју се залажем да због увреда других учесника и модератора будеш БАНОВАН.......мррррррррш !!!!!!!!!!!!! :evil:

Ponavljam se ali nije na odmet,možda profesor neće otvoriti predposlednju stranu...
Profesore Kovjenić,hajde ostavite link do nekog Vašeg naučnog rada...
Ne mislim na ova Vaša pisanija po forumima,baš bih hteo da pročitam jedan Vaš pravi rad...

Jomini zbog cega ovo:
Babo nije zaslužio da se o njemu piše kao o nekom piscu. U stvari, nije zaslužio ništa. Ni temu. Bar ne pozitivnu.
:shock:

Jel autor teme ili neko od ucesnika prekrsio pravilnik, ili se tebi licno ne svidja tema pa si je zakljucao...ili ti je pak zakljucavanje toliko preslo u naviku( priznajem s razlogom)

Na toj temi je imalo stosta da se kaze, ne vidim ni jedan razlog njenog zakljucavanja, pa nam kazi razlog

eIvin:
Ponavljam se ali nije na odmet,možda profesor neće otvoriti predposlednju stranu...
Profesore Kovjenić,hajde ostavite link do nekog Vašeg naučnog rada...
Ne mislim na ova Vaša pisanija po forumima,baš bih hteo da pročitam jedan Vaš pravi rad...
i ja jos jednom apelujem na cenjenog gospodina da nam pruzi uvid u njegove radove :D
vise sam nego zainteresovana.

James 007:
http://scholar.google.com/advanced_...raduates+of+the+Sorbonne+university&hl=en&lr=
Ukucajte ime gospodina Krstana (ime, srednje ime i prezime) i dobićete rezultate. Osim ako najveća datoteka na svetu ima grešku kada se spomene ime gospodina Krstana, rezultati pokazuju da ne postoji niti naučnik sa tim imenom, niti rad potpisan tim imenom.

Poštovani i uvaženi gospodine,

Vama i Vama sličnim "intelektualcima" tipa "ja znam, ali neću da kažem" bih odmah propisao
Repetatur semel (bis). Naravno, ja sam humani hrišćanin, Srbin, i ne mogu bogohulno da likujem zbog Vašeg zdravstvenog stanja, ne želim jednostavno da izgovorim»CARDI ESSE« (dopada mi se), ali i sami ste krivi za takvo stanje. Onaj ko se upinje da prevaziđe svoju intelektualnu omeđenost uvek je u opasnosti da izazove, ponekad i veoma kobnu, reakciju organizma. U tom slučaju "pukne" ono što je najslabije. Šta je u konkretnom slučaju kod Vas puknulo svako može da se uveri. Shvatite, za Boga živoga, da je za mačka previše »volunjska glava« i da su prave tantalove muke ako neznanjem pokušavate da osporavate znanje. Efekat, uvek isti u takvim situacijama, je da onaj što zna uvek ima razloga za smeh kad čuje nebuloze koje Vi stalno izgovarate. Ako je prekrivač prekratak uvek ti ozebu noge ili glava. Šta će te Vi dozvoliti da Vam ozebe je samo vaš problem, a ne problem vašeg prekrivača. Predlažem Vam katarzu, sozercanje i obraćanje Gospodu, naglašavajući iz razuma, srca i duše: TU ULTIMA SPES MEA ES ( Ti si poslednja, zadnja, nada moja !).

Naravno, nikada nisam tvrdio i nikada neću, dok budem imao razboritost, snagu i zdravu svest, tvrditi da sam jedini Bogom dan intelektualac, ili »pontifex maximus« - nepogrešiv, bezgrešan ( puritanac Vašeg kova bi sigurno ovo preveo kao »vrhovni sveštenik«, »škof« ili »papa«, dobro poznajem intelektualce takvog tipa, GOOGLE umnike i razumnike, koji uvek razmišljaju tuđom glavom), na za Vas sam sasvim sigurno:
»Unicus magister, summus grammaticus optimus poetae !«( Jedinstveni učitelj, najveći gramatičar i najbolji pesnik!). Pokušajte mi činjenjem, činjenicama i ličnom elokventnošću pokazati i dokazati da nisam u pravu.

S poštovanjem,

Krstan Dj. Kovjenić

;

Ma sta se bre sekirate, ne znate vi Krstana, borca protiv svih mogucih demona i zlih sila. To je njegov metod. Prvo pocne sa nekim govorima, pa ako ga neko demantuje, on postira neko sastavljeno pismo neke Romane (je l' postirao negde, nisam video jos) a posle otpocinje svoj boj protiv vampira. Ne znam sta covek zamislja?!

Za Krstana: u slucaju da zelis da se upoznas sa Jominijem, najbolje je da postavis temu na ovom linku: http://forum.krstarica.com/forumdisplay.php?f=117 i covek ce ti se rado odazvati, ovako zvuci da si zabalaveo.

Уважени професморе Крижај,

Људи Вас лепо питају за Ваше радове, а ви постујете некакав памфлет са насумично одабраним латинским изразима којима се сврха у тексту чак и не назире. Дакле, наведите бар једно Ваше научно дело (пре него што Вам забране даље учешће на форуму). Ако већ имате храбрости да се потпишете, зашто се (гле контадикције!) стидите свог научног рада?

У нади да ћете ишчезнути са овог, али и са других форума,

Obi swe SkenYobi
Мастер Попи-вопи реда џедаја

P.S. Pontifex Maximus је римски првосвештеник, никако "непогрешив", што би Ви, као филолог требало да знате, и нема никакве везе са Папом. Али како сте латински очигледно учили само у средњој школи шездесет и неке, опраштам Вам што сте заборавили.

Krstan:
Vama i Vama sličnim "intelektualcima" tipa "ja znam, ali neću da kažem" bih odmah propisao Repetatur semel (bis). Naravno, ja sam humani hrišćanin, Srbin, i ne mogu bogohulno da likujem zbog Vašeg zdravstvenog stanja, ne želim jednostavno da izgovorim»CARDI ESSE« (dopada mi se), ali i sami ste krivi za takvo stanje.
Vidim kakav ste humani hrišćanin: Omalovažavate me jer sam video da Vašim radovima i obrazovanju nema traga.

Krstan:
Shvatite, za Boga živoga, da je za mačka previše »volunjska glava« i da su prave tantalove muke ako neznanjem pokušavate da osporavate znanje.
Koliko ja vidim, Vašem znaju nema traga. Postavite link do nekog Vašeg naučnog rada pa ću onda da osporavam znanjem takođe.

Krstan:
Naravno, nikada nisam tvrdio i nikada neću, dok budem imao razboritost, snagu i zdravu svest, tvrditi da sam jedini Bogom dan intelektualac
Po Vašoj definiciji, Vi ste jedini intelektualac na ovom svetu.

Krstan:
ili »pontifex maximus« - nepogrešiv, bezgrešan
Jeste, jeste. Ne poričite to. Mogu sada u ovom trenutku da nađem najmanje 10 citata u kojima ste na to najmanje nagoveštavali.

Krstan:
Pokušajte mi činjenjem, činjenicama i ličnom elokventnošću pokazati i dokazati da nisam u pravu.
Šta Vam je? Ja sam samo rekao da Vašem obrazovanju i naučnim radovima nema traga. Pokažite te mi neki naučni rad, pa ću onda i da postavljam "činjenice".

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back