Primedbe i sugestije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Treba li normalan i kulturan posetilac da drhti od straha kada procita post, nekog ko pripada "kulturnijim" politickim partijama ili ne?

Konkretno je na ovom linku: http://forum.krstarica.com/threads/90501&page=3&pp=15

===========================================================
Tacan tekst:

28.02.2006., 12:25 #32
frozen1982.
Registrovan korisnik

Učlanjen:: 24.12.2005.

Podrazumevano Re: gospodin Tomislav Nikolic na UTISKU
---------------------------------------------------------------------
Nego sta nego su Radikali fasisti!Yebacemo jeza sad na ovim sledecim izborima kad oni pobede.
---------------------------------------------------------------------
frozen1982. nije na vezi Prijavite poruku Odgovorite sa citatom
===========================================================
Hoce li nas narodni kulturni reformator, Jomini, preduzeti neophodne korake i zabraniti vise neopravdano etiketiranje veceg dela Srbije od manjeg (u svemu a ponajvise mozgu, jer je poznato da papagaji imaju mali mozak), dela Srbije?

Hoce li ovakve teske reci kojih se ceo svet zgrazava vec jednom biti uvrstene u listu zabranjenih, kao i one saljive koje su narodne umotvorine ili ne?

Pitam naseg kulturnog reformatora i vaspitaca?

To je vas licni problem, ti to sa njim resi. Ovo je etiketiranje preko milion ljudi, onaj deo koji je najvise stradao od fasizma 100 za 1-og.

Taj deo koji se borio protiv okupatora '41-e, bori se i sada, takodje, protiv okupatora koji je na zalost u to vreme nama bio "prijatelj" i ima samo drugacije ime.

Volis li mozda da gledas "Otpisane"? E, oni su radikali, borci protiv fasizma. Oni drugi su sluge okupatora, u to vreme.

Ma razumeo sam ja tebe, nista strasno, medjutim ima nekih stvari koje nekoga pogadjaju.

Na primer, nas vaspitac u ovom nasem obdanistu je zabranio da se izgovara rec Dosmanlije, sto je verovatno nesto mnogo uvredljivo a ne ljute se ni ovi iz DS-a, ali ovde je to uvreda. Zabranio covek da se kaze i Vatikan (u nekom uvredljivom smislu, kaze - pa niko nije rekao sratikan, kako onda moze Vatikan da bude uvredljivi smisao? Izgleda da je i Italija mnogo vulgaran izraz?

Hocu u stvari da pitam: koja je bre to budala postavila njega za moderatora?

Jominiju svaka cast, nemam ja nista protiv njega, nego samo se pitam i interesujem za ovu budalu sto ga postavila. Je l' taj normalan ili je popio malo vise? Jominiju svaka cast, nego ovaj...

Banshee:
osim ako sta....nisam komunista i ubica?:roll:

4_12_12.gif

Ne znam, ne znam...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back