James 007
Primećen član
- Poruka
- 612
Ionako u Vašim prilozima samo lupetate gluposti. Ko ste Vi da određujete šta je istina a šta nije? Da niste gospodin Isus Hrist, gospodine Krstane?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jomini:Ne moraš nikoga ti da moliš za mene. možeš da se izvineš za svoje nepristojno ponašanje ovde na forumu i onda ćeš moći da učestvuješ. Ovo smatraj opomenom pred banovanje.
jomini:Ok, nego vide li kako psuje ovaj Krstan? Jedni kunu, drugi me psuju... Ne plaše se... Hrabri su...
Banshee:uuuuuuu
al ce da rade banovi![]()
Banshee:uuuuuuu
al ce da rade banovi![]()
Krstan:Демоном опседнути јадниче,
Мада нисам егзорциста, тиме се баве једино још богохули ватикански злотвори, знам да оно што видиш у огледалу ниси ти већ наказна демонска сподоба. Пљуни на то што видиш и урликом рањене звери рикни колико највише можеш:
***** ИЗДАЈНИЧКО !
Више него убеђен сам да ће ти то помоћи, ако ништа друго бар ћеш самога себе назвати онако како и доликује.
Созерцавајуће, умилно и понизно молим Господа да ти помогне и спаси од тоталног уништења погану, демоном опседнуту, душу твоју !
С вером и надом у твоје излечење понизни раб Господњи,
проф. др Крстан Ђ. Ковјенић
P. S.
Малоумна кукавицо,
Хајде скини маску са демонског лица, представи се својим "крштеним" именом, буди човек па ми на адресу krstan.kovjenic@siol.net напиши где и кад могу да Те нађем како бих лично, онако СРПСКИ ДОСТОЈАНСТВЕНО, дошао да Ти се ИЗВИНЕМ !

:shock:Babo nije zaslužio da se o njemu piše kao o nekom piscu. U stvari, nije zaslužio ništa. Ni temu. Bar ne pozitivnu.
i ja jos jednom apelujem na cenjenog gospodina da nam pruzi uvid u njegove radoveeIvin:Ponavljam se ali nije na odmet,možda profesor neće otvoriti predposlednju stranu...
Profesore Kovjenić,hajde ostavite link do nekog Vašeg naučnog rada...
Ne mislim na ova Vaša pisanija po forumima,baš bih hteo da pročitam jedan Vaš pravi rad...
James 007:http://scholar.google.com/advanced_...raduates+of+the+Sorbonne+university&hl=en&lr=
Ukucajte ime gospodina Krstana (ime, srednje ime i prezime) i dobićete rezultate. Osim ako najveća datoteka na svetu ima grešku kada se spomene ime gospodina Krstana, rezultati pokazuju da ne postoji niti naučnik sa tim imenom, niti rad potpisan tim imenom.
Највише својих стручних радова сам публиковао на КЕРИИ ( Keria се пише на следећи начин:kappa, eta, rho, jota, alfa) Studia Latina et Graeca...
Vidim kakav ste humani hrišćanin: Omalovažavate me jer sam video da Vašim radovima i obrazovanju nema traga.Krstan:Vama i Vama sličnim "intelektualcima" tipa "ja znam, ali neću da kažem" bih odmah propisao Repetatur semel (bis). Naravno, ja sam humani hrišćanin, Srbin, i ne mogu bogohulno da likujem zbog Vašeg zdravstvenog stanja, ne želim jednostavno da izgovorim»CARDI ESSE« (dopada mi se), ali i sami ste krivi za takvo stanje.
Koliko ja vidim, Vašem znaju nema traga. Postavite link do nekog Vašeg naučnog rada pa ću onda da osporavam znanjem takođe.Krstan:Shvatite, za Boga živoga, da je za mačka previše »volunjska glava« i da su prave tantalove muke ako neznanjem pokušavate da osporavate znanje.
Po Vašoj definiciji, Vi ste jedini intelektualac na ovom svetu.Krstan:Naravno, nikada nisam tvrdio i nikada neću, dok budem imao razboritost, snagu i zdravu svest, tvrditi da sam jedini Bogom dan intelektualac
Jeste, jeste. Ne poričite to. Mogu sada u ovom trenutku da nađem najmanje 10 citata u kojima ste na to najmanje nagoveštavali.Krstan:ili »pontifex maximus« - nepogrešiv, bezgrešan
Šta Vam je? Ja sam samo rekao da Vašem obrazovanju i naučnim radovima nema traga. Pokažite te mi neki naučni rad, pa ću onda i da postavljam "činjenice".Krstan:Pokušajte mi činjenjem, činjenicama i ličnom elokventnošću pokazati i dokazati da nisam u pravu.