Primedbe i sugestije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
O Romana, pa 'de si? Bas sam se zacudio sto te nema. Kako vec poodavno znam Prof. drk. mrk. krk. Krstana Dj. Kovjenica a on je veliki dobrotvor, mislio sam da, ako je moguce, da iskoristimo to sto ga oboje obozavamo, tj, hteo bih da iskoristim njegovo ime u najdobrotvornije svrhe, pa tako da se negde upoznamo. Nadam se da ce nas mili Profesor da malo podmaze i da stvari idu glatko, jer... znas kako je, internet je to, ne znamo se... nadam se da ce njegova rec biti carobna, tako da ne idemo okolisno, cile mile... i tako to.

Nadam se da je i tvoja zelja prevelika, koliko i moja? Ostaje samo da ti odlucis.

СВИМ ДАМАМА КОЈЕ ДОЛАЗЕ НА ПОДФОРУМ ПОЛИТИКА У ИМЕ АМБАСАДЕ ЧЕСТИТАМ ПРАЗНИК ДАН ЖЕНА... АКО ГА СЛАВЕ :lol:

28oi.jpg

Марлоне, кад се тај термин спомене у латинској варијанти онда има смисла, али мораш признати да хрватски језикчки систем не подржава ту мушку опцију.

Ма боље и то него да фатам на бицикл, ко после рата... ако си га имао био си баја. Па сад не би имала пуно динара јер динар и није нека валута. Да си рекла Американ Екпрес Чек... е могла би на Глифаду.... ма могла би где год желиш. Да неће Крле да буде љубоморан, а?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back