Primedbe i sugestije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Нема тог који може да плати сладоледа колико ти можеш да поједеш, немаш зубе па нема шта ни да ти трне. Знам по себи. Утроба ионако пропала тако да нема шта да се прехлади. Па нисам луд да сипам у бунар без дна, гори си и од Рукаводилице.

Болдрик је капацитет, тешко да је то прикладно поређење.

Некако ме подсећа на Уроша Шуваковића.

jomini:
Romana (a i ostali) je profesorov alter ego, vidim ja...

Jesi siguran šerife?:lol:
Možda je to samo jedna od strana njegove ličnosti,ipak takav intelekt,
kakav poseduje cenjeni profesor,nosi sa sobom i neke nuspojave,
verovatno je Romana jedna od njih.Priznajem da bih više cenio profesora da je podučavao Koštanu,Romana mi zvuči nekako,nekako,narko-adžuvanski(bez uvrede profesore)...

jomini:
Romana (a i ostali) je profesorov alter ego, vidim ja...

То што Ти видиш је само мржња, кукавичлук и злонамерност. Људи доказују, а полуписмени нагађају ! Верујем да Те је и рођена мајка звала: "ЧУДО МОЈЕ !"

Krstan:
Полуписмени багеристо,

Нису правила оно што малоумни сматрају да јесу, већ оне норме о којима се умни договоре !
Opet uvrede. Ja malouman? Pa ko ovde ne može da shvati da tema ne može opstati ako ima parole i ostalo iz ''Obaveštenja''? Lepo da izostaviš sve to i nastavljamo sa pričom. Ovako...

Pa Krstane...jel si tamo iskribomanisao... lizing i pušing...jel' tako... e sad VeKsla, taj je zaeban do koske, odavde je sa foruma on je autor al' pošto mi dužan neku lovu, preneo pravo na mene a ja sad dal' da tužim tebe? Registrovao čovek u Autorskoj agenciji... Pušing i Živan... pa ti reši... ili rediguj post ili stavi u zagradu (aut. marlon) možeš i veKsla ako oćeš.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back