gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
Да повучемо лепо воду...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
el ti smeta lepljiva,a?drvasic:Kako sam shvatio ovde je tema "primedbe i sugestije" .
Moja sugestija je da se lepljive skinu sa foruma jer su glupe i dosadne, a takođe i zaključane , kad su već zaključane.
kad ste "glupi i dosadni" ...ko i teme marlon:Јел сте се ви видели коначно...
eIvin:Ja ne znam o čemu vi to...![]()

Kako je ona pametna pa se uključila. Da imaš išta u glavi ne bi se ni javljala.Banshee:el ti smeta lepljiva,a?
neka neka...i treba
smeta svima koji nikako ne uspevaju da se ukljuce u njih....kad ste "glupi i dosadni" ...ko i teme
![]()

tako i ti,cutis,ne otvaras temu i svi srecni,a ja najvise?jomini:Krstane, ja sam svetac kakvi bolidi kuckaju po tastaturama...
Lepo, srpski, uvredljivo... Kako hoćeš...Krstan:"Светац" МИНИ-ЏО,
А шта би кад се пробуди ? Да ли промени СЕКТУ којој до тада припада, или НВО ? Реци Ти нама, буди искрен ако је бар мрвица човека у Теби још остала, којој НВО припадаш - ЦРНИМ УДОВИЦАМА, РАЗУЛАРЕНИМ ВЕШТИЦАМА или неким другим ЦРНИМ ПТИЦАМА ЗЛОСЛУТНИЦАМА ? Како Те газда Сорош и остали ватиканско-усташко-арбанашки антисрпски настројени балегари плаћају ? Да ли Те плаћају за ЛИЗИН, ПУШИНГ или нешто треће, још поганије, кукавичкије и одвратније од тога ? Тек када одговориш на сва та постављена питања, тек онда ћу размислити да ли уопште индувидуе тог типа сматрати људима.
Чекам на одговор !
Крстан Ђ. Ковјенић
Banshee:ni ja![]()
:shock: :?
Banshee:ni ja![]()
:shock: :?

Nisam ukapirao baš ono...marlon:A tek Crossman....

Znaju brate... al' ne znaju šta ih čeka iza krivine.... svi su isti, posle bude jaooo, pa nismo mi to mislili....jomini:Ok, nego vide li kako psuje ovaj Krstan? Jedni kunu, drugi me psuju... Ne plaše se... Hrabri su...
jomini:Lepo, srpski, uvredljivo... Kako hoćeš...
James 007:O, verujte mi. Ja na priče o obrazovanju nikada više u životu više neću nasedati. Ovo je poslednji put da sam imalo poverovao u to. Hvala Vam na podršci.