Прилазак (не)заинтересованој девојци?

Možda si samo na pogrešnom mjestu - evo jednog "stručnjaka":

зато што Загребчани, а и оно Хрвата што упознах, НЕМАЈУ СМИСАО ЗА ХУМОР

Срби су наспрам њих оличење слободе:zcepanje:

П.С. то је лично искуство, а релативно дуго сам томе присуствовала...
жао ми је, али, и људи одавде који ту живе годинама исто кажу

Poslednja izmena:
зато што Загребчани, а и оно Хрвата што упознах, НЕМАЈУ СМИСАО ЗА ХУМОР

Срби су наспрам њих оличење слободе:zcepanje:

П.С. то је лично искуство, а и чула сам од интересантних људи одавде што тамо живе годинама да је то тако хахаха
Ajd, neka si...

Ma sve ok. Mi smo svi ionako Srbi, pa se to u biti ne odnosi na nas...
Па добро, али колико год рекла ја истину - грубо сам написала и генерализовала :)

Гледала сам мало и на јутјубу као неке којима је и посао да забаве...и ужас живи...
Имају једног ОК комичара, али је и он Србин - Горан Винчић.

не знам у чему је ствар, али и мени се више допада хумор, тако да наравно да и њихове жене то цијене...
чуј "кркани из Београда" :Д То ме је и тригеровало да напишем шта је посриједи

не знам у чему је ствар, али и мени се више допада хумор, тако да наравно да и њихове жене то цијене...
чуј "кркани из Београда" :Д То ме је и тригеровало да напишем шта је посриједи
Ne trebaš tog "stručnjaka" ozbiljno doživljavati, on je umislio da je nekakav guru zavodništva, ali nema pojma... svi ga prate jer je smiješan sa svojim izjavama, a ne zato što bi rekao koju pametnu... to ti na kraju dođe kao nekakva čudna komedija...

ух, сви су другачији.

ево моја маленкост:
- у изласку никога не гледам. Плешем одлично и ужииииивам у томе и онда нећу да ми прилазе. Нисам никад вјеровала у проналазак чоека у изласку - па сам у фазону "пушћајте ме да уживам у музици и плесу"

- овако сам тотално приступачна, насмијана, шалим се ---ту дјелујем као особа која је заинтересована, а само сам веселе нарави и ту је најбоље да приђеш, па видиш шта ће да буде хахахаха

А селфије не фоткам. Јединоооо кад ми треба допамина од лајкова, сконта се нешто :Д
А то да бацам мамац - хеј, па шта ће ми неко коме треба да бацам мамац? Ваљда је већ ту!
Али ако бих била слободна, онда бих бацала мамац на свију - и допамин гратис :Д

baciš mamac za grgeča kad ono navata se som :mrgreen:

Колико се пута деси да неко приђе некој девојци или јој на било који начин стави до знања да би желео нешто више са њом, а да девојка претходно не да баш никакав знак ? И јел уопште има поенте прилазити некој девојци која делује незаинтересовано за вас ? Ја сам ту увек ишао неком логиком да ако на било који начин видим да делује незаинтересовано за мене да онда ту ништа и не појкушавам
И мали додатак на тему - јел истина да девојке најчешће каче свој селфи на стори због тога да баце мамац на некога за кога би желеле да им се јави ?
Samo prilazi ,nebitno da li ce da te odbije ili ne. Nije bitno koliko ce ih da te odbije, bitno je da jedna hoce.

Back