pa kako složim se

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako hoćeš lajkove samo postaviš ovde na forumu fotku i nakon nekoliko sekundi samo pljušte lajkovi od nekoliko dežurnih manijaka, koji kao da nikad žensko nisu videli.А селфије не фоткам. Јединоооо кад ми треба допамина од лајкова, сконта се нешто :Д
pa kako složim se![]()
хвала манијацима јер испуне моју манијакалну жељу хахахахаAko hoćeš lajkove samo postaviš ovde na forumu fotku i nakon nekoliko sekundi samo pljušte lajkovi od nekoliko dežurnih manijaka, koji kao da nikad žensko nisu videli.![]()
A ne, ja nisam, ja sam jedan fin dečko.хвала манијацима јер испуне моју манијакалну жељу хахахаха
сви смо манијаци![]()
све је то умјетност,ne nego žene hoće da se izražavaju
![]()
treba izdržati slobodu izražavanja![]()
Pa brt svaka je nezainteresovana. Prodji Beogradom, sve su namrstene, pogled u nebo i tako idu. Ne secam se kad sam poslednji put video neku ljubaznu i nasmejanu devojku.Колико се пута деси да неко приђе некој девојци или јој на било који начин стави до знања да би желео нешто више са њом, а да девојка претходно не да баш никакав знак ? И јел уопште има поенте прилазити некој девојци која делује незаинтересовано за вас ? Ја сам ту увек ишао неком логиком да ако на било који начин видим да делује незаинтересовано за мене да онда ту ништа и не појкушавам
И мали додатак на тему - јел истина да девојке најчешће каче свој селфи на стори због тога да баце мамац на некога за кога би желеле да им се јави ?
Aha, nista od piva, nego me vredja to. Znas ono ko covek kad prica sa dvorfom iz gospodara prstenova i kao haha hoho kako ste simpaticni uz pivo a kad dodje hot parti kod elfova onda te ne poznaje. Kao, zao nam je, ne primamo dvorfse. E malo sutra prc.ispališ je ko vatromet![]()
Dobro ajde, pobedila si.хм,хм,
не контам сасвим шта је лоше у френдзоновању кад је у питању дјевојка која то уобичајено ради?
Контам да је увреда кад то уради нека код које се има шанса 50-50 да неће....али она што то ради 100% ???
То значи да је до ње, не?