pa kako složim se
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako hoćeš lajkove samo postaviš ovde na forumu fotku i nakon nekoliko sekundi samo pljušte lajkovi od nekoliko dežurnih manijaka, koji kao da nikad žensko nisu videli.А селфије не фоткам. Јединоооо кад ми треба допамина од лајкова, сконта се нешто :Д
pa kako složim se
хвала манијацима јер испуне моју манијакалну жељу хахахахаAko hoćeš lajkove samo postaviš ovde na forumu fotku i nakon nekoliko sekundi samo pljušte lajkovi od nekoliko dežurnih manijaka, koji kao da nikad žensko nisu videli.
A ne, ja nisam, ja sam jedan fin dečko.хвала манијацима јер испуне моју манијакалну жељу хахахаха
сви смо манијаци
све је то умјетност,ne nego žene hoće da se izražavaju
treba izdržati slobodu izražavanja
Pa brt svaka je nezainteresovana. Prodji Beogradom, sve su namrstene, pogled u nebo i tako idu. Ne secam se kad sam poslednji put video neku ljubaznu i nasmejanu devojku.Колико се пута деси да неко приђе некој девојци или јој на било који начин стави до знања да би желео нешто више са њом, а да девојка претходно не да баш никакав знак ? И јел уопште има поенте прилазити некој девојци која делује незаинтересовано за вас ? Ја сам ту увек ишао неком логиком да ако на било који начин видим да делује незаинтересовано за мене да онда ту ништа и не појкушавам
И мали додатак на тему - јел истина да девојке најчешће каче свој селфи на стори због тога да баце мамац на некога за кога би желеле да им се јави ?
Aha, nista od piva, nego me vredja to. Znas ono ko covek kad prica sa dvorfom iz gospodara prstenova i kao haha hoho kako ste simpaticni uz pivo a kad dodje hot parti kod elfova onda te ne poznaje. Kao, zao nam je, ne primamo dvorfse. E malo sutra prc.ispališ je ko vatromet
Dobro ajde, pobedila si.хм,хм,
не контам сасвим шта је лоше у френдзоновању кад је у питању дјевојка која то уобичајено ради?
Контам да је увреда кад то уради нека код које се има шанса 50-50 да неће....али она што то ради 100% ???
То значи да је до ње, не?