Prijemni

u jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebem ti prijemni i sve shto ima veze s njim!oni moji mi nedaju da izlazim dok neprodje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!shta me j.eb.u koji q.Rac kad znaju da cu upisati gimnaziju-vukovac sam,vec imam 20 bodova vishka,jish ako ubodem neshto,a bar iz srpskog 'ocu bice veselje..............sad pizdim ovde......a kako i ne bi kad su mi zveknuli sankcije.....................jooooooooooooooooooooooj

Super!
I ja sam uvek bila odlična, samo sam zbirku iz srpskog prešla jednom i to dan tj. noć pred prijemni :mrgreen: Eto, imam 19,5 poJena iz srpskog i 15,5 iz matematike (koju mrzim), ukupno 92 poena i upisaću gimnaziju.

taj prijemni je sranje,nit on pokazuje koliko zaista znas tj ne znas niti ishta drugo,tu swi jedni od drugog prepisuju,moj drug sa 2. iz srp. i mat. imao 30 i neki poen na prijemnom,mi se swi domundjawali,to uopshte ne prikazuje realno znanje(bar nekih) inace imala sam 39 poena 20 matis i 19 srpski,ukupno 99 i upisujem gimnaziju,najwerowatnije prirodni smer

o kakvom prijemnom vi pricate.....
'vamo kod mene se za srednju skolu boduje samo uspijeh iz 6. 7. i 8. razreda...
i ako imas kakvu diplomu sa takmicenja, ili diplomu ''Luča'' (prosjek 5.00 u svih 8 razreda osnovne skole) dobijas nesto bodova preko..
ja sam imala 87 bodova, najvise moguce..

pa tako se kod was radi a kod nas se radi prijemni,iz skole mozes da nosis maksimum 60 poena ako si od 5. do 8. imao prosek 5.00 i ako imas oswojeno jedno od prwa 3 mesta na nekom takmicenju opstinskog ili wiseg niwoa,i onda ako imas diplomu i bio si skroz odlican dobijas wukowu diplomu,onda imas jos i da oswojis 40 poena na prijemnom i maxsimum je 100 a mozes i da imas i wise ako u 8. razredu oswojis jedno d prwa 3. mesta na republickom takmicenju , a za owo sada nisam sigurna ali mislim da ako oswojis 1. mesto na republickom takmicenju iz srpskog/matematike ne moras da radis prijemni iz tog predmete

Eeee, to je bilo pre pet godina... sad svi rade prijemni :)

Mislim, u suštini, ako si osvojio neko mesto na republičkom onda ti nije problem da uradiš prijemni, al bilo bi lepo da to i dalje postoji, to oslobađanje... stres manje. Ja se sećam da mi je taj prijemni za srednju bio baš stres, a realno nije postojao razlog. :neutral:

prijemni---uopste nije pokazatelj prawog znanja...neki koji nista neznaju,nisuni otworili zbirq,moguswe da prepishu,a neki koji su swe extra naucili,od treme ne urade dobro....***....mada,i ti ponawljaci koji se isprepisuju,i upisu neku dobrusrednju,posle ponawljaju u wecini slucajewa...

ja sam bila vukovac, prjemni uopste nism spremala i sve ukupno skrpila sam 96 poena. ali dyaba me sve to kad jos uvek pojma nemam sta da upisem. dvoumim se iymedju ekonomske i gimnazije. plasim se sta ako posle gimn ne zavrsim nista, ekonomska je bar strucna skola. i sta ako u gimn ne budem cak ni vrlo dobra, tamo nekako ima najvise da se uci. u velikom sam tripu, samo tome razmisljam, mogli bi malo da mi date neki svaet... a i nemam ideju sta bih mogla posle srednje, da bi to moglo da me vodi...

pa ako planiras da ides negde posle srednje onda mislim da bi ti bilo dobro da upises gimnaziju prava...na kraju mozes da budes advokat ili nesto sl. misim kad si vec toliko pametna sto sad da upisujes nesto sto moze svaka budala ako mozes nesto stvarno dobro....

Super!
I ja sam uvek bila odlična, samo sam zbirku iz srpskog prešla jednom i to dan tj. noć pred prijemni :mrgreen: Eto, imam 19,5 poJena iz srpskog i 15,5 iz matematike (koju mrzim), ukupno 92 poena i upisaću gimnaziju.

Ljudi koji pricaju da su ucili "noc pred prijemni" uglavnom spremaju prijemni po nekoliko meseci po ceo dan tako da me nisi ubedila da si nesto mnogo pametna...:hahaha:

Ljudi koji pricaju da su ucili "noc pred prijemni" uglavnom spremaju prijemni po nekoliko meseci po ceo dan tako da me nisi ubedila da si nesto mnogo pametna...:hahaha:

to je uvek tako..ili kao "samo sam procitala srpski",a u stvari svaki dan bar 3 oblasti prelazi......ne kapiram zasto lazu oko spremanja prijemnog?pa niko ih nece prebiti ako kazu istinu!

Eeee, to je bilo pre pet godina... sad svi rade prijemni :)

Mislim, u suštini, ako si osvojio neko mesto na republičkom onda ti nije problem da uradiš prijemni, al bilo bi lepo da to i dalje postoji, to oslobađanje... stres manje. Ja se sećam da mi je taj prijemni za srednju bio baš stres, a realno nije postojao razlog. :neutral:

nama su rekli da toga ima i sada

:lol: Nije mi ni bio cilj da ikoga ubeđujem "da sam nešto mnogo pametna". Nego, iz srpskog sam išla na takmičenja pa sam samo ponovila, nema svrhe da štrebam nešto što već znam, zar ne?
to je uvek tako..ili kao "samo sam procitala srpski",a u stvari svaki dan bar 3 oblasti prelazi......ne kapiram zasto lazu oko spremanja prijemnog?pa niko ih nece prebiti ako kazu istinu!
:worth: :hahaha: Hahaha, za srpski sam već rekla, a matiš sam na prijemnom pola prepisala. Ne lažem, šta imam od toga? :roll: Uostalom, baš me briga ako mi ne veruješ.

ja ne kapiram zasto stalno gledam ovde kako neko raspreda o necemu sto ga ne zanima....sta ti imas od toga dal je lagala il ne....cutis cooliras gledas svoja posla....pa niko ih nece prebiti i da lazu....ovo je forum....

Back