Prijemni ispit za srednje skole 2010-2011 - Generacija 1995!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedina si... xD Ma i moji su neki mogli da prepisuju, ali ce i sa tim prepisivanjem imati isto bodova ko i ja... :lol:

Kod nas su dali da se vadi zbirka sa rešenjima,da sedimo dvoje u jednoj klupi,nastavnica crtala nama pola zadataka,vadili telefone,derali se,meni su pola papira pokupili drugi da prepisuju,malo je falilo da ih izgubim :zcepanje:...opšte rasulo

Matematika - katastrofa.
A najjace mi je to sto kad novinari intervjuisu djake, tj. kada ih pitaju da li je test bio tezak, oni svi kao pokvarene ploce "Nijeeee bio, bilo je bas lako''...Hm, jel je to cela generacija tako pametna ili ih je neko naucio sta da kazu?

da, neki klinac je izjavio da je vezbao 4-5 dana pred prijemni i kao fol sve je uradio...20 poena...ma vazi:roll::roll: pazi da nije...da ga pitam nesto ne bi progovorio...

ljudi, nemojte da se brukate, zadaci na prijemnom su svake godine skoro isti :mrgreen::mrgreen::mrgreen::rtfm:

racunam oko 17, a minimum 15.(naravno, moguce je i 20 :per:) ja sam bas zadovoljan s obzirom na zadatke i da nismo prepisivali. Ustw, zadaci nisu bili teski, ali za 2 sata, bas je tesko. Dok se uradi, pa provere postupci, pa podeblja hemijskom.... Sta mislis koliko ces ti da imas?
Slažem se sa tim za vreme,bilo je malo vremena...Šta znam,valjda će biti od 15 do 17(zavisi kako se boduje)...Poslednji zadatak mi je pravio probleme...:( Jedva čekam sutra da vidim rezultate!!!:D Sutra čim ustanem,idem u školu...!Rekli su da će rezultati biti okačeni u 7:05 h...

Nisu bili ni slicni kao prosle godine!!! Ali bilo je mnogo lako!!! Imacu 20 :) !!! Ja sam sve za 45 min uradila, ali sam posle pomagala drugima! Kod nas su ovi dezurni uzimali moj test i prepisivali drugim djacima!!! ccc!!

sorry, ali ti nesto bas i ne verujem. nemoguce da si za 45min uradila sve. verovatno te nije briga za moje misljenje, ali jednostavno nije moguce.

Slažem se sa tim za vreme,bilo je malo vremena...Šta znam,valjda će biti od 15 do 17(zavisi kako se boduje)...Poslednji zadatak mi je pravio probleme...:( Jedva čekam sutra da vidim rezultate!!!:D Sutra čim ustanem,idem u školu...!Rekli su da će rezultati biti okačeni u 7:05 h...

I ja isto, ali su kod nas rekli da ce razultati iz srpskog (preliminarni) biti okaceni na netu veceras..... ne znam da li je to tacno.....:roll::roll::roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back