Priprema za prijemni za FDU

Marko 1233

Početnik
Poruka
10
Zdravo svima👋
Zanima me ako ima nekog ko je upisao ili je pohadjao FDU u Beogradu, da mi kaže kako ste se spremili za prijemni ispit? Zanima me smer produkcije. Koliko ste dugo spremali, odakle ste učili? Kakvo je bilo vaše iskustvo? I pored prijemnog kakav je fakultet ovako? Jel stvarno mozete da kažete da ste naučili nešto ili?
Pošto iskustva koja sam čitao za neke druge fakultete i nisu baš pozitivna, naravno sve zavisi od fakulteta do fakulteta ali kako je za FDU? I jel imate neki dodatan savet?
Hvala unapred svima na odgovoru🍀

Zdravo svima👋
Zanima me ako ima nekog ko je upisao ili je pohadjao FDU u Beogradu, da mi kaže kako ste se spremili za prijemni ispit? Zanima me smer produkcije. Koliko ste dugo spremali, odakle ste učili? Kakvo je bilo vaše iskustvo? I pored prijemnog kakav je fakultet ovako? Jel stvarno mozete da kažete da ste naučili nešto ili?
Pošto iskustva koja sam čitao za neke druge fakultete i nisu baš pozitivna, naravno sve zavisi od fakulteta do fakulteta ali kako je za FDU? I jel imate neki dodatan savet?
Za to ti treba pedigre i ništa drugo pod suncem.

Zdravo svima👋
Smer produkcije kao i svi teoretski smerovi na FDU služi da oni pune budžet, jer umetnički smerovi imaju mali broj upisanih uglavnom dece sadašnjih "dramskih umetnika".

Kada završiš to nećeš raditi ništa što ima veze sa filmom i dramskim umetnostima uopšte.

Inače oni će verovatno ostati među poslednjima u blokadama tako da neće biti upisa do sledeće godine.

Back