Abell
Iskusan
- Poruka
- 5.757
Lose sam uradila kao sto sam i pretpostavljala...
Naravno nismo mogli da prepisujemo, a srpski jesmo (umesto da je obrnuto xD)... Kljuc necu da gledam... Imacu oko 10 bodova... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedina si... xD Ma i moji su neki mogli da prepisuju, ali ce i sa tim prepisivanjem imati isto bodova ko i ja...![]()
Jel neko ovde uopšte uspeo da prepiše ili sam ja jedina???
Izasli rezultati!
Kako ste uradili? Za mene su zadaci bili teski...a nismo prepisivali (tj, nismo mogli.)! Ima li neko kljuc?
Matematika - katastrofa.
A najjace mi je to sto kad novinari intervjuisu djake, tj. kada ih pitaju da li je test bio tezak, oni svi kao pokvarene ploce "Nijeeee bio, bilo je bas lako''...Hm, jel je to cela generacija tako pametna ili ih je neko naucio sta da kazu?
Slažem se sa tim za vreme,bilo je malo vremena...Šta znam,valjda će biti od 15 do 17(zavisi kako se boduje)...Poslednji zadatak mi je pravio probleme...racunam oko 17, a minimum 15.(naravno, moguce je i 20) ja sam bas zadovoljan s obzirom na zadatke i da nismo prepisivali. Ustw, zadaci nisu bili teski, ali za 2 sata, bas je tesko. Dok se uradi, pa provere postupci, pa podeblja hemijskom.... Sta mislis koliko ces ti da imas?
Nisu bili ni slicni kao prosle godine!!! Ali bilo je mnogo lako!!! Imacu 20!!! Ja sam sve za 45 min uradila, ali sam posle pomagala drugima! Kod nas su ovi dezurni uzimali moj test i prepisivali drugim djacima!!! ccc!!
Slažem se sa tim za vreme,bilo je malo vremena...Šta znam,valjda će biti od 15 do 17(zavisi kako se boduje)...Poslednji zadatak mi je pravio probleme...Jedva čekam sutra da vidim rezultate!!!
Sutra čim ustanem,idem u školu...!Rekli su da će rezultati biti okačeni u 7:05 h...
sorry, ali ti nesto bas i ne verujem. nemoguce da si za 45min uradila sve. verovatno te nije briga za moje misljenje, ali jednostavno nije moguce.
Ja sam ostala do samog kraja...Ostala bih još da je moglo...![]()
Mozda,,,,ako je pisala direktno hemijskom.......Ja sam sve uradila za sat i po//////