Kod nas moze i uz prisustvo razrednog staresine, ne treba roditelj.
kod nas samo punoletna osoba!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нама су рекли да се мењају,тачније да на дан када је српски тј.данас дежурају насавници који предају техничке науке,а на дан када је математика онда дежурају наставници који предају српски.
Ја само не знам како ће онај ко прегледа листић да зна мој код без да зна моје име,јер су кодови уписани само на једном месту,а то је папирић на коме пише име предмета,име,име родитеља,презиме итд...
Тако да код има једино сврху у смислу да ће неко лакше наћи себе ако на сајту упис.мп.гов.
Зна ли ко да ли се прелиминарни резултати каче на нет?
da li treba da se nose lenjiri i sestar?
Odakle si iz Stiga? Pozarevac ili neko selo?
u pravopisu,a znam da trebaa...Koji zarez ?![]()
E stvarno si CIA![]()
ljudi napisao sam za one padeze "cilja" a u kljucu pise "za cilj" kod onih znacenja,jelse priznaje?
A zasto za cilj????? Zar nije trebalo da se napise PRAVCA?????....Ako mislimo na isti zadatak......![]()
u kljucu pise cilja/pravca?
Jel mogu samo nastavnici iz srednje da pregledaju testove?
Jel neko zna posto sam bio ucenik generacije da li se nesto dobija za to?
neka nagrada kao knjiga ili nesto...
I ja sam isto......Knjigu koliko znam treba da dobijes od skole, a isto i neke srebrne kovanice sa likovima srpskih znamenitih licnosti koje daje ministarstvo svim djacima generacije....Ali u nasoj opstini od toga jos nista, mada sam videla na netu da su negde vec dobili.......Valjdacemo i mi.....
ja sam dobio knjigu za vukovu diplomu, a za djaka gen. nista, ni kod nas nisu nista dali od tih novcica, od dakle si ti? Cuo sam da su negde za djaka generacije opstine davale laptopove!!