Prijemni ispit za srednje skole 2010-2011 - Generacija 1995!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Нама су рекли да се мењају,тачније да на дан када је српски тј.данас дежурају насавници који предају техничке науке,а на дан када је математика онда дежурају наставници који предају српски.

Ја само не знам како ће онај ко прегледа листић да зна мој код без да зна моје име,јер су кодови уписани само на једном месту,а то је папирић на коме пише име предмета,име,име родитеља,презиме итд...
Тако да код има једино сврху у смислу да ће неко лакше наћи себе на сајту упис.мп.гов.

Зна ли ко да ли се прелиминарни резултати каче на нет?

Нама су рекли да се мењају,тачније да на дан када је српски тј.данас дежурају насавници који предају техничке науке,а на дан када је математика онда дежурају наставници који предају српски.

Ја само не знам како ће онај ко прегледа листић да зна мој код без да зна моје име,јер су кодови уписани само на једном месту,а то је папирић на коме пише име предмета,име,име родитеља,презиме итд...
Тако да код има једино сврху у смислу да ће неко лакше наћи себе ако на сајту упис.мп.гов.

Зна ли ко да ли се прелиминарни резултати каче на нет?

neki kazu posle 23!

I ja sam isto......Knjigu koliko znam treba da dobijes od skole, a isto i neke srebrne kovanice sa likovima srpskih znamenitih licnosti koje daje ministarstvo svim djacima generacije....Ali u nasoj opstini od toga jos nista, mada sam videla na netu da su negde vec dobili.......Valjda :think:cemo i mi.....

ja sam dobio knjigu za vukovu diplomu, a za djaka gen. nista, ni kod nas nisu nista dali od tih novcica, od dakle si ti? Cuo sam da su negde za djaka generacije opstine davale laptopove!!

ja sam dobio knjigu za vukovu diplomu, a za djaka gen. nista, ni kod nas nisu nista dali od tih novcica, od dakle si ti? Cuo sam da su negde za djaka generacije opstine davale laptopove!!

Ja sam dobila za Vukovu, ali valjda se to vazi i za djaka generacije i jos jednu zbog takmicenja iz geografije........A za ove srebrnjake bi trebalo da je sigurno........
Cula sam za te dodatne NAGRADE......Ali nije posteno da samo neki dobijaju, a drugi ne....Svi smo valjda podjednaki........:rtfm::rtfm::rtfm:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back