Prijemni ispit za srednje skole 2010-2011 - Generacija 1995!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uh, nisam shvatio post>? (ne stw, pojasni mi.)[/QUOTE

Mislim na to da sam imala sansu na republickom iz geosa, ali vremena stvarno nije bilo.....Takodje kazem da je test bio poprilicno lak, pa sam mogla biti prva.......Ali ok.....Cestitam na pobedi.........:super::super::super:

aha....ok.... Bila si u Smederevu?? Meni je bas krivo sto sam pogresio gde je Vrbnica....msm najlakse je bilo to, a ja stavio 5 mm severnije...

aha....ok.... Bila si u Smederevu?? Meni je bas krivo sto sam pogresio gde je Vrbnica....msm najlakse je bilo to, a ja stavio 5 mm severnije...

Da......Samo mislim da organizacija nije bila bas najbolja.........
Ja mislim da sam mogla milion puta bolje da uradim, ali kako sam se spremala samo 2,3 dana, dobro je i ovo........

Ja bez prepisivanja, uradio sam sve ali sam pogresio kod nejednacine... imacu 18 ili 19, samo da mi ne skinu nista za postupak,da pitam hoce priznati ako sam stavio
P jednako (9 + 9/4Pi)cm2
ili mora 9(1 + 1/4)cm2

priznace ti tako!!!!
20 iz srpskog,cekamo matu
ma ljudi bre nisu bili teski zadaci ono opusten rad i to je to...ne znam sta je toliki problem da ti promene 2 broja,ako znas postupak!!!!!

Bože,oko čega se vi svađate...naravno da je moguće uraditi za 45 min!
Jedan moj drug(vukovac of course) radio direktno hemijskom i sve završio za sat...(jedini on nije prepisivao xD)
I ja sam sve radila direktno hemijskom...samo što sam ja prepisivala :mrgreen:
E sad,taj je tek posle skontao da se zeznuo kod 2 zadatka i da je malo žurio,ali,sasvim mu je dosta 18-ak poena ...

Iz cega si bio prvi na republickom :D
Iz geografije. :)
Nisu valjda već stigli rezultati?Blago tebi, ti sigurno upadaš u željenu školu...:klap::D
Hvala, hvala! :)
Ako su stigli...gde ima da se vide...?????/
Ja sam video u skoli.... mozda okacili i kod vas...
Bože,oko čega se vi svađate...naravno da je moguće uraditi za 45 min!
Jedan moj drug(vukovac of course) radio direktno hemijskom i sve završio za sat...(jedini on nije prepisivao xD)
I ja sam sve radila direktno hemijskom...samo što sam ja prepisivala :mrgreen:
E sad,taj je tek posle skontao da se zeznuo kod 2 zadatka i da je malo žurio,ali,sasvim mu je dosta 18-ak poena ...
ok, ti mislis tako, ja ne... :D

ok, ti mislis tako, ja ne... :D

Ne vredi se raspravljati...ti misliš jedno,ja drugo...i sve je to ok :)
Ali čak sam i ja(koja nzm najbolje baš matiš :rumenko: ) završavala pismene i kontrolne od 5 zadataka za pola školskog časa...
A ima i onih koji su do 11 predali...(oni će imati po 15-ak poena-->prepisali naravno) ali njima je to dosta...mi smo skromna deca...:lol:

Ne vredi se raspravljati...ti misliš jedno,ja drugo...i sve je to ok :)
Ali čak sam i ja(koja nzm najbolje baš matiš :rumenko: ) završavala pismene i kontrolne od 5 zadataka za pola školskog časa...
A ima i onih koji su do 11 predali...(oni će imati po 15-ak poena-->prepisali naravno) ali njima je to dosta...mi smo skromna deca...:lol:

hah, ma naravno, pismene i ja uradim brzo. Zadaci su isti kao i ovde, ali ne podebljavam hemijskom, i ima ih samo 4 ili 5.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back