Lusy Lusy
Domaćin
- Poruka
- 4.087
samo nezgodni,koliko ti ono bese kreveta imas?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

to zbog Kiki-ja...a mozda sam ga i uplasila sa ovim krevetom:?tara623:Ode nezgodni...mozda nismo trebale odmah da mu kazemo koliko nas ima...![]()
ma samo se vadi na Kikija...frka mu zbog kreveta...vratice se on kad tad...a onda ulecemo,bez cekanja...Lusy Lusy:to zbog Kiki-ja...a mozda sam ga i uplasila sa ovim krevetom:?
ma morace da nas primi sad kad se ponudio,pa makar imao samo jedan krevet!!!!![]()

odlicno,hehehe sad mu nema beganjatara623:ma samo se vadi na Kikija...frka mu zbog kreveta...vratice se on kad tad...a onda ulecemo,bez cekanja...![]()
Lusy Lusy:samo nezgodni,koliko ti ono bese kreveta imas?![]()

hm mi zenske idemo na trosed i dvosed (taro menjacemo sezgodan&nezgodan:imam trosed,dvosed,fotelju i kutiju od sibica za Kikija...![]()
![]()
Taro kiki ostaje...![]()
![]()
sifra ...SIFRAA...eto nas,spreman ili ne...tara623:Sad Lusy vikni SIFRA(jbg nisam smislila nista)![]()

Lusy,u poverenju,sumnjiv mi je ovaj pijani kiki... :?Lusy Lusy:sifra ...SIFRAA...eto nas,spreman ili ne...
juuu,ja tek sad videla...ccc...moracemo nekako to da resim!ne smemo sad da odustajemo kad smo tako blizu cilja...tara623:Lusy,u poverenju,sumnjiv mi je ovaj pijani kiki... :?

A kad popije bas poblesavi...

bogami kad mu mi zapretimo ima da slusa....ne znas ti nas...ima da bude sav modarzgodan&nezgodan:hehehe...ne znam bas,kiki ume da bude poprilicno tvrdoglav...tesko da ce izaci ako mu ja naredim...![]()
A kad popije bas poblesavi...
![]()
![]()
Lusy Lusy:bogami kad mu mi zapretimo ima da slusa....ne znas ti nas...ima da bude sav modarbolje mu je da slusa

Tara ne podnosi miseve,a ja necu da razocaram mog macora...zamisli da me vidi da sam u slozi sa misemzgodan&nezgodan:ne bi ga valjda izudarala...?!![]()
![]()
![]()
kako ste vi okrutne...pa zar nije bolje kad doddjete,da se rukujute sa Kikijem,upoznate,izljubite ko "ljudi"...da se naviknete jedni na druge,da zivimo svi u miru i slozi...![]()
![]()
Htedoh neshto reci.....Gazdarica:Ih, kasnite... Otkad ja imam snimljen seks sa forumasem...![]()

to je diskutabilno iz tudjeg ugla.Dragantaur:znaci vredis..
Helou, W.A.S.P., ja se izjasnila za trojno testiranje sa tobom i Veselom, a ti tako? Niste se udostojili ni da odgovorite na ponuduW.A.S.P.:ја имам неки благи осећај да ћу ја (као и увек)извисити на овом сајбер парењу ... а иначе сам се 'тестирао' сам једном форумашицом али ми је она строго нагласила да не одајем њен идентитет ...
Искрено немам појма коју би форумашицу натего више сам потпуно изгубио жељу за сексом и немам појма који ***** радим на овом подфоруму ...