prijavljivanje za test LjiS

• Začetnik teme Začetnik teme MYOB
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ко што рекох ... извисио сам ...
p018.gif

zgodan&nezgodan:
ne bi ga valjda izudarala...?! :( :( :(

kako ste vi okrutne...pa zar nije bolje kad doddjete,da se rukujute sa Kikijem,upoznate,izljubite ko "ljudi"...da se naviknete jedni na druge,da zivimo svi u miru i slozi... :p :p
Tara ne podnosi miseve,a ja necu da razocaram mog macora...zamisli da me vidi da sam u slozi sa misem:D..ne ne...kiki ce morati da se navikne na promene;)

Gazdarica:
Ih, kasnite... Otkad ja imam snimljen seks sa forumasem... :lol:
Htedoh neshto reci..... :mrgreen:

Si videla Gazda,hard nas stavio na spisak?..i to jednu do druge... :trep: Ajde sad da budemo malo polaskane... ;) :cool:
LM ja bih mawo testirala jednog...ali to cu njemu na pp da poshaljem,ne ovde vama da dajem materijala da prevrcete.. od razglabanja na ovoj temi nema nishta,dok se sami ne odluchite da krenete u akciju... ;)
Ja odoh... :D

W.A.S.P.:
ја имам неки благи осећај да ћу ја (као и увек)извисити на овом сајбер парењу ... а иначе сам се 'тестирао' сам једном форумашицом али ми је она строго нагласила да не одајем њен идентитет ...
Искрено немам појма коју би форумашицу натего више сам потпуно изгубио жељу за сексом и немам појма који ***** радим на овом подфоруму ...
Helou, W.A.S.P., ja se izjasnila za trojno testiranje sa tobom i Veselom, a ti tako? Niste se udostojili ni da odgovorite na ponudu

1.gif

Back