C
chika_doktor
Gost
SINDI:upita dok holidej, sa ledenim izrazom na licu..i ledeno hladnim plavim ocima![]()
i uhvati se za svoj pistolero

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SINDI:upita dok holidej, sa ledenim izrazom na licu..i ledeno hladnim plavim ocima![]()

Evo....šušušušuu...Shvatila?SINDI:moras da mi sapnes kome da pripomognem8-)
pa tu je bio wasp da me stiti kao moj bodigard,ali ga sad nema...kako cu ja sama jadna da se branimLysergicAcid:e to je prava ljubav ...reci im da te vishe ne salecu.... 8-)
ludopileglodjekosku:E pa navikni se ti na "prvo ti meni pa ja tebi"....šećeru....![]()
Lusy Lusy:pa tu je bio wasp da me stiti kao moj bodigard,ali ga sad nema...kako cu ja sama jadna da se branim![]()
a jel moze jedan ovakav rrrattaatttaattaaDOC HOLLIDAY:dobacim ti ja jedan KOLT
Ja igram latino plesove...sambu.. ..rumbu...salsu....Znaš ono mrdanje kukovima leeeevo...deesno...napred...nazad....Možda te i naučim..jednog dana...ako budeš dobar....Jandrla:A ja kontao ti si poput ove devojke.Puna energije i elana...pFFFFFff !!! 8)
uh bre,lusy sto si surova........Lusy Lusy:a jel moze jedan ovakav rrrattaatttaattaa![]()
![]()
ja to samo sto moram..dok nema waspa...sta cu kad me ostavi sama da se branim...jos se i udajemtara623:uh bre,lusy sto si surova........
Lusy Lusy:a jel moze jedan ovakav rrrattaatttaattaa![]()
![]()
Lusy Lusy:jos se i udajem![]()
Znači Đavo je došao po svoje?!!! Lepo!! Moraću onda da obučem neki crveni veš...ili bolje crni...hmmmm...DOC HOLLIDAY:
e odlicno...sad imam i dozvoluDOC HOLLIDAY:ma samo nek se rešeta
ludopileglodjekosku:Znači Đavo je došao po svoje?!!! Lepo!! Moraću onda da obučem neki crveni veš...ili bolje crni...hmmmm...
surovost,nema sta....DOC HOLLIDAY:ovako surova
![]()
protiv AsidaDOC HOLLIDAY:protiv koga?
ludopileglodjekosku:Ja igram latino plesove...sambu.. ..rumbu...salsu....Znaš ono mrdanje kukovima leeeevo...deesno...napred...nazad....Možda te i naučim..jednog dana...ako budeš dobar....
Lusy Lusy:protiv Asidakaze vodice me na put oko sveta za medeni..polaznica su nam bahamska ostrva
![]()
DOC HOLLIDAY:a ako ja dam bolju ponudu