Prijateljstvo izmedju muskarca i devojke:DA ili NE?

Moguce je imati prijateljicu ali kada tad ce doci trenutak kada ce jedno osjetit mnogo vise od prijateljstva e sada je pitanje kako ce se stvari dalje odvijati. Ja imam prijateljicu i vrlo smo bliski, tako da je definitivno moguce, mada moram da naglasim da je ona malo luda i nekovencionalna tako da je to mozda samo izuzetak koji potvrdjuje pravilo.

Moj dobar drugar jednom rece: svaki drug i drugarica su pomalo zaljubljeni jedno u drugo.
Mislim da se pojavi pomisao na sex,sigurno,ali se odbaci kao mogucnost iz razno-raznih razloga. I ostane samo ljubav-drugarska. Nesto sasvim drugo su momci koji pristaju na ulogu prijatelja da bi imali vise prilika da muvaju doticnu.To isto rade i neke devojke, i to mi je trulo,lazno predstavljanje. Kao pauci koji pletu mrezu i vrebaju plen. Fuj.

giovaniI:
Mislite li da je moguce iskreno prijateljstvo uzmedju muskarca i djevojke,bez ikakvih drugih primjesa??
Pazite situaciju:djevojka ima decka sa kojim se ne slaze najbolje ali su ipak duuugo zajedno-godinama,a od mene trazi da joj budem kako kaze najbolji prijatelj,,,da ne zna sta hoce od meno i sta osjeca u vezi mene,..da cekam.
Rekao sam joj da je to prijareljstvo nemoguce,da mi je stalo do mje,ali da odlazim.To je bio moj izbor.
Da cujem komentare:da li je moguce prijateljstvo izmedju muskarca i djevojke???

Nije moguce.Tu uvek jedno ljubi,a drugo potura obraz.

A zasto ne bi bili u ljubavi - iz razloga sto ne bi mogli toliko dobro da se podnose, ili jedno od njih dvoje ne podnosi ovo drugo u takvoj blizini kakvu podrazumeva ljubav. Veliko prijateljstvo i medju prijateljima jest neka duhovna povezanost, sto znaci i zaljubljenost. Neko je tu pomenuo sex. Sex ima veze sa fizickom privlacnoscu, pa ako se u tom smislu jedno drugom dopadaju, to nije niti prijateljstvo. Zato se gresi onda kad kazu "prijateljski sex". Tog nema. Moze biti drugarski ili sex poznanika, ali sjajno prijateljstvo medj mladicem i devojkom kojima nista ne fali mora biti ljubav koja podrazumeva drugaciju vrstu bliskosti (od prijateljske).

No, mozda je moguce prijateljstvo izmedju genijalne a ruzne osobe, sa nekom koja je manje ili isto tako genijalna (i slicna ovoj u duhovnom smislu), dok bi za sebe prigrabila sta fizicki prihvatljivije.

Eto, tako.

Pazi ja skroz verujem u verodostojnost tvojih prica...but there is a dark side of the world...
gde su devojke samostalne,pametne i lucidne ...tacno znaju sta hoce i koga hoce...i retko kad su obucene i sredjene kao sa duplerice playboya,mada umeju nije da nije...
i retko kad su zainteresovane za tebe...i za isprazne lovatore...
Tako da potpuno razumem zalopojke tvog tipa muskaraca,koji bi isto sto i oni sa punijim dzepom ali im se neda...zato ti kad se zaposlis,bices srecan i zadovoljan :)

zelenooka85:
Pazi ja skroz verujem u verodostojnost tvojih prica...but there is a dark side of the world...
gde su devojke samostalne,pametne i lucidne ...tacno znaju sta hoce i koga hoce...i retko kad su obucene i sredjene kao sa duplerice playboya,mada umeju nije da nije...
i retko kad su zainteresovane za tebe...i za isprazne lovatore...
Tako da potpuno razumem zalopojke tvog tipa muskaraca,koji bi isto sto i oni sa punijim dzepom ali im se neda...zato ti kad se zaposlis,bices srecan i zadovoljan :)
....i odslž. svoje ....i budeš svoj čovek ....to sam ja njemu već rekao ali dzaba ...... 8-) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

zelenooka85:

Nikad nisam upozna neku koja je imala sve ove nabrojane atribute! :p

sinmbad:
....i odslž. svoje ....i budeš svoj čovek ....to sam ja njemu već rekao ali dzaba ...... 8-) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nemoj da bude kao ono u Blakanskom spijunu, jeo sam .. da da bas tim recima hocu da okajem grehe i ponovo budem covek!

Djura ce ti oprostiti sto te je tukao. :lol:

:shock: kako onda prolazite npr. u situacijama kad radite zajedno sa osobom suprotnog pola a u medjuvremenu postanete drugovi - dajete otkaz jer je takvo prijateljstvo nemoguce a ona vam ne da da je kresnete na pisacem stolu?!

bzv - prijateljstvo izmedju osoba suprotnog pola je sasvim normalna stvar ako se desava medju normalnim ljudima!

Back