Prijateljstvo izmedju muskarca i devojke:DA ili NE?

Zavisi od osobe do osobe, s nekim se desi vise ili neko pozeli da se dogodi nesto vise, sa nekim se nikada ne dogodi nista osim prijateljstva.

Ako se desi nesto, to moze da bude nesto najbolje sve dok ne krenete da se prisecate stvari koje vam je druga osoba govorila dok jos nije bilo ni govora o "vama", kakvi tada problemi mogu da nastanu, necu ni da pocinjem...jako boli.
A opet, mozete godinama da budete najbolji prijatelji i da stvari ostanu takve, bez ikakvih drugih osecanja sem iskrenih, drugarskih. Sto je slucaj samnom i mojim najbojim drugom

Pa ti vidi

:_... NE ..._:
Drugarstvo - uvek, prijateljstvo - ne. I šta fali da se kresne drugarica? Ništa... Ali prijateljica--- glupo je, kaj ne? Čak, drugarice koje sam kresnuo pre mnogo vremena i danas smo super, vidimo se, popričamo, nasmejemo, namigmeno na rastanku i cool 8-)
Ali prijateljicu... nema ništa gore nego kad primetiš da si počeo da se ložiš na prijateljicu. Jednom iskusio i dosta...

Cao svima .....evo i ja da se malo ukljucim u "razgovor'"i ponesto napisem!Kao prvo tema je malo zahtevna za razmisljanje ali pokusacu da iznesem svoje stravove.Kao manja sam verovala da je moguce odrzati prijateljstvo izmedju muskarca i zene,ali sada su mi verovanja apsolutno nemoguca.Iz kog razloga verovatno cete se pitati,pa,iz prostog razloga,uvek ce jedna strana vise osecati.......i teziti ka ovoj drugoj!Ljudi smo,imamo moc da osecamo,da volimo i tezimo ka onome sta zelimo,zar ne?!Tako je i u prijateljstvu,kada se dobro upoznamo i osnujemo tako reci drugarski stub pocenjemo da uvidjamo da nam ta osoba bas odgovara,kako je ovakva ili onakva,a ne pitamo se da li ona to isto zeli.............e,onda dolazi do moci sebicnosti, i ukoliko ne bude uzvraceno istom ili recimo slicnom merom dolazi do razora.........................!!!!!!!!

Back