Silent Bob
Iskusan
- Poruka
- 6.849
I ja se pridruzujem pozdravima i cestitkama i poljubcima...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
giovaniI:Mislite li da je moguce iskreno prijateljstvo uzmedju muskarca i djevojke,bez ikakvih drugih primjesa??
Pazite situaciju:djevojka ima decka sa kojim se ne slaze najbolje ali su ipak duuugo zajedno-godinama,a od mene trazi da joj budem kako kaze najbolji prijatelj,,,da ne zna sta hoce od meno i sta osjeca u vezi mene,..da cekam.
Rekao sam joj da je to prijareljstvo nemoguce,da mi je stalo do mje,ali da odlazim.To je bio moj izbor.
Da cujem komentare:da li je moguce prijateljstvo izmedju muskarca i djevojke???
giovaniI:Mislite li da je moguce iskreno prijateljstvo uzmedju muskarca i djevojke,bez ikakvih drugih primjesa??
giovaniI:Pazite situaciju:djevojka ima decka sa kojim se ne slaze najbolje ali su ipak duuugo zajedno-godinama,a od mene trazi da joj budem kako kaze najbolji prijatelj,,,da ne zna sta hoce od meno i sta osjeca u vezi mene,..da cekam.
giovaniI:Rekao sam joj da je to prijareljstvo nemoguce,da mi je stalo do mje,ali da odlazim.To je bio moj izbor.
giovaniI:Da cujem komentare:da li je moguce prijateljstvo izmedju muskarca i djevojke???
Devilishgirl:moze, ali ne moze, jer na kraju glavic prevagne..i shta raditi? objasniti takva i takva stvar i shta se deshava? nishta od pravog, iskrenog prijateljstva..jer se njemu dize..'bote pa shta onda..
sinmbad:AHA Subotica pa tako reci sad mi je puno jasnije![]()
![]()
jubi te tvoj komšija :wink:
Bebita linda:To se gotovo svima desilo...znaci da otkrijes da drug prema tebi oseca nesto vise..ili ti prema njemu.....zato i kazem da ako je i moguce takvo prijateljstvo, moze da funkcionise samo ako nema sexualne privlacnosti, ali je bitno da to bude obostrano..jer ako jedan zeli nesto vise...to vec nije to...to moze biti i mucenje za tu osobu...uglavnom mozes da osetis kada i (da li) taj zeli nesto vise...ali nekada iz nekog razloga desi se da i kriju to neko osecanje vise prema tebi, pa ni neslutis o cemu on masta....ma ne znam...to je citava filozofija oko tih musko-zenskih odnosa![]()
DA.giovaniI:Mislite li da je moguce iskreno prijateljstvo uzmedju muskarca i djevojke,bez ikakvih drugih primjesa??
Pazite situaciju:djevojka ima decka sa kojim se ne slaze najbolje ali su ipak duuugo zajedno-godinama,a od mene trazi da joj budem kako kaze najbolji prijatelj,,,da ne zna sta hoce od meno i sta osjeca u vezi mene,..da cekam.
Rekao sam joj da je to prijareljstvo nemoguce,da mi je stalo do mje,ali da odlazim.To je bio moj izbor.
Da cujem komentare:da li je moguce prijateljstvo izmedju muskarca i djevojke???
8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)DukeofSerbia:Скоро немогуће, мада сам ја имао пријатељице, али моје годиште или старије.
OK.
Класика - он се понаша као кретен, а она не може без њега, а ти јој дођеш психотерапеут. Није теби лако.![]()
Nije daleko od istine.
Поред толико ђевојака да се петљаш са њом. Би реалистик. Свет је пун девојака. Иди напред и не освраћи се за њом.![]()
Tako sam i uradio.![]()
![]()
![]()
![]()
Јако, јако тешко.Из мог искуства, САМО са старијим од себе или моје годиште.
Са млађима је равно научној фантастици. Проблем је што млађе мисле да им се набацујеш, чим кренеш мало да причаш. Страшно! Зато сам од млађих дигао давно руке.![]()
![]()
Mislim da nije tako,jer ljudi se razlikuju pa ne bi svako pristao na tako nesto-da "kruzi",evo ja prvi ili sve ili nista,ali nikada i nikako malo sve malo nista. :-D :-DAmeba:moguce je svakako samo je pitanje vremena kada nece biti samo prijateljstvo vec opet ljubav i tako u krug.
lady x:DA.
U tvom slucaju, iskreno prijateljstvo NE.
Rekla bih da joj se svidjas, a moguce je da si tu kao rezervni igrac jer joj sa deckom naopako ide.
Nikad nikome ne bi bioo rezerva,vjeruj,pa ni njoj a fantasticno je izgledala i bila pk osoba.
Nisi izgleda od onih koji vole i umeju da igraju igre, mada bi nekom bi to bila sjajna prilika da dobije ono sto zeli.
Nije tacno,ali postoji granica izmedju ljubavi i glupiranja,a ja sam je vidio.![]()
''Iskren prijatelj'' je opasan termin cim se iskrenost naglasava, tu nesto nije u redu, u prijateljstvu se iskrenost podrazumeva...
giovaniI:Je li to niko danas nece da pise na ovu temu??
giovaniI:Je li to niko danas nece da pise na ovu temu??
Hvala Samanta, biće mi čast da popijem kavu sa tako lepom komšinicom :wink:Samantha Jouns:E bas mi je drago sto vidim da postoje moje komsije ovde
Ajd na kafu![]()
Panista me nisi ni pitao.Jednostavno sam skontao sta si napisao na ovu temu i 8-) ti znace bas to-da KONTAM sta si htjeo da mi kazes i porucis. :razz:DukeofSerbia:Да си одговорио, можда бих и додао нешто. Мислим сунчане наочаре нијесу одговор.![]()