Bebica Be
Ističe se
- Poruka
- 2.815
Izgleda da nisam dobro upoznala tog smajlija
A članice sa onog foruma više ne ljubiš?
Mislim, ono malo što ih je ostalo.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgleda da nisam dobro upoznala tog smajlija
Mislim, ono malo što ih je ostalo.A mene?

Ma daj breIzgleda da nisam dobro upoznala tog smajlija![]()

Pozvao sam ga upravoNisam uopšte skontala da misle na RS-a, jer apsolutno ne podsjeća na RS-a.
Kad smo kod toga, neka @Pobednik79 pozove mog kuma, ljudskog maksimuma![]()

Ovde se ne zna ko je ko, ne zna se..Ne zna se.![]()
![]()

Umjesto da ti nju/njih pozoveš na kavu kad im već ružmarin kradeš.Niko ne nudi kavu. Idem kod susjeda, a mozda dobijem i kolace![]()

Pa koga onda računaš, crni šinko?

Jos danas, sutra ujutru cu da ustanem na kupanje i onda ce da nas pokupe plaky. Ima da malo vise okapavamo na aedromu cenim.Jel si još tamo?
Jel lepo?
Hvala ti, nadam se da se doći, sunce mojePozvao sam ga upravo![]()

Ja fino kažem da je najprirodnije da nam se tema zove - Oprostite nam našu ružnu prošlost, vidiš kakvi smo djavoliTo je moja ružna prošlost.

ne volis letenje?Jos danas, sutra ujutru cu da ustanem na kupanje i onda ce da nas pokupe plaky. Ima da malo vise okapavamo na aedromu cenim.
Prosle godine je bio idelan tajming, bukv sam rucala ko da mi je poslednje i otkrila da bar zapravo ceo dan radi. Popila dve case vina i prepustila se rukama sudbine.

Pored zla oca i još gore matere, zla maćeha se fino uklapa u konceptTrebalo bi da si ti sad maćeha ?![]()

Kada vas pozivam, često naglasim da se ne obrišete tamo. Dobro je sedeti na dve forumske stolice, za slučaj da se jedna izmakneHvala ti, nadam se da se doći, sunce moje![]()

Dijete će proći gore od PepeljugePored zla oca i još gore matere, zla maćeha se fino uklapa u koncept![]()

odande, zna da ste se dislocirali i da se zabavljate bez sankcija.ako ti kazesDijete će proći gore od Pepeljuge![]()