ReRe7
Zainteresovan član
- Poruka
- 380
Tamo nam je logo bio otirač go away, a ovde - dobrodošli dobrodošli nemojte se izuvati. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali samo oni koje mi pozovemodobrodošli dobrodošli nemojte se izuvati.![]()
Ma obozavam ptico i zavrsim zalepljena za prozor i ukocena. Cerka odustane od mesta do prozora te sunce te ovo ono. Mm je zentlmen. Ja sam kapacitet za buljenje u oblaky i sta god se nudi, Ikar, Dedal, sunce, slepoca, samo davaj da upijem.ne volis letenje?
![]()
Nisam ga se sjetila. UpsŠećer i vodu, pa pisale ste Žard i ti tamo sa ovim na R![]()
Samo nam još on faliNisam uopšte skontala da misle na RS-a, jer apsolutno ne podsjeća na RS-a.
Kad smo kod toga, neka @Pobednik79 pozove mog kuma, ljudskog maksimuma![]()
Ne sjecam se bivsih zenaPa koga onda računaš, crni šinko?![]()
Hvala ti, nadam se da se doći, sunce moje![]()
Ignor samo, ovde se ne vide ignroisanoSve se brinem da ne počnu da nam pristužu pojedini od tamo a koje ne želimo ovdje...![]()
Zanimljivo da si penzionisan zadnjih 12-13 godina, a te silne žene si nakupio upravo u tih 12-13 godinaNe sjecam se bivsih zena
tko ce pamtit' sva imena
kilometre prerezanih vena
Mogu li da se gdje prijavim da budem urednica ? Ali samo našeg kutkaIgnor samo, ovde se ne vide ignroisano
Pa nisam optšio sa tim ženama tako da je matematika ispravnaZanimljivo da si penzionisan zadnjih 12-13 godina, a te silne žene si nakupio upravo u tih 12-13 godina
The math ain't mathing
Izgleda da nisam dobro upoznala tog smajlija
A članice sa onog foruma više ne ljubiš?Mislim, ono malo što ih je ostalo.
![]()
Ja sa tem nem ništa.Odakle onda Herdonej?![]()
Ja sam dosla nepozvana![]()
Čarli, do kad si u Srbiji?Jos samo da dodju i moja preostala 2 andjelka![]()
Čarli, do kad si u Srbiji?
Sta proizvelo vam se mladunce forumski zaceto, cestitam.Ja sa tem nem ništa.
Sterilan sam