Kafić Priče iz prošlog veka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moje prvo čudo tehnike je bilo ovo, mama mi ga oduzela kad je skontala da sjedim predugo na wc šolji i buljim u zid, ona mislila imam epliepsiju neku, kad sam joj objasnila da gledam u pločice i slažem ih u glavi kao tetirs ode u sobu i uzme mi igricu :(

1754119888054.png

Godinama sam kupovao BUG informaticki casopis. Sada ne kupujem nista. Kao mali najvise mi se svidao Mr No on je od svih likova bio najrealniji.
Каква реалност, док смо клинци. :) Можда је само носталгија, али некако ми жао што је прошла та ера штампаних медија.

Каква реалност, док смо клинци. :) Можда је само носталгија, али некако ми жао што је прошла та ера штампаних медија.
E tačno, evo životom se mučim da nađem stare novine da zaštitim parkete, hoću da farbam vrata :)
Ali vala kad se sjetim prije ideš ulicom, neka se radnja renovira a izloge obljepe novinama i nekako najčešće stranicama gdje su čitulje. Kreneš na kafu ugledaš mrtvog dedu kako svojim likom sakriva unutrašnjost prodavnice koja se kreči :)

Da ima nekih sto novina Bravo sada, sirio se.

Joj ja sam posle kupovala Lepotu i zdravlje. Lep papir i zanimljivo u pocetku. Neku god zavirim, ako devedeset posto nisu bile reklame. Uzas. U nekom trenutku Mens helt je bio ekstra zanimljiv. Pola kao Zabavnik. Virila u nekim kaficima sta ima i ukapiram da je sadrzajan bio kad su zenski casopisi pukli. Nisam posle pratila. Jos se secam one trke za kolutom sira to sam npr tad davno u MH procitala.
Баш сам хeo да пишем о Men's health.

Neko decka si sigurno gledala :mrgreen:
Ma jok, čekali mamu u autu ispred apoteke da mi uđe po lijekove, imala visoku temperaturu i nekih 12 godina, zatražim od tate pare da kupim OK, trafika 10 metara dalje, na samoj Baščaršiji :) i kad sam se vraćala u auto lik išao u rikverc i zaljepi me svojim za tatino auto. Odvezla hitna i mene i čovjeka koji me udario, on bio teže povrijeđen, namlatio ga moj tata :D

U moje vreme je bio popularan Huper ne znam da li je bio ali sam ga ja stalno kupovala, u baš mlađahnim danima Mikijev i Politikin zabavnik.

U kući je bio običaj da se uzimaju novine, nedeljom Vreme, NIN, meni Huper, Fazon. Dnevne svaki dan, Politika, Novosti, Glas javnosti. Pročitam moje pa razmenim sa roditeljima, oni uzmu moju štampu ja njihovu. Celu nedelju pre podne provedemo u čitanju ponekad se dignemo da promešamo ručak. Kada napokon završimo čitanje onda ručamo. :mrgreen:
Lep običaj kada razmislim.

Da li ste upoznale Darka Kocjana? Ja sam tad bas zelela.
Slučajnost je da pitaš približno na godišnjicu kada smo se nas dvojica jedino videli, 1.8.2013. To je bilo u emisiji na Radiju 202, kada je nekoliko nas pričalo o svojim političkim idejama i idejama pokreta 99%, bilo je red muzike, red priče. Kad smo pričali van emisije, Kocjan je rekao da je kao mlađi imao slične želje da nešto promeni u društvu. Ali eto, nisam ni ja uspeo. Možda će neke nove generacije nešto suštinski promeniti na bolje :)

U moje vreme je bio popularan Huper ne znam da li je bio ali sam ga ja stalno kupovala, u baš mlađahnim danima Mikijev i Politikin zabavnik.

U kući je bio običaj da se uzimaju novine, nedeljom Vreme, NIN, meni Huper, Fazon. Dnevne svaki dan, Politika, Novosti, Glas javnosti. Pročitam moje pa razmenim sa roditeljima, oni uzmu moju štampu ja njihovu. Celu nedelju pre podne provedemo u čitanju ponekad se dignemo da pomešamo ručak. Kada napokon završimo čitanje onda ručamo. :mrgreen:
Моја сестра куповала Хупер. Ја сам пре био за стрипове. И Забавник.

Pa nisam ja Badri :D @Baudrillard da kradem knjige iz biblioteka, vraćam a vjerovao ili ne i poklanjam im, svaka koju kupim završi u Gradskoj, meni je glupo da mi stoji knjiga koju sam pročitala na polici u stanu, obavezno poklonim da je pročita što više ljudi :)
Браво. Ја опет волим да мислим да сам колекционар, и волим да књигу након читања спустим на полицу, да ту и остане.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back