Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 72.089
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može
Evo Minke!Ajde Minka! Spava mi se!![]()
Ja sam malopre nosila ranac i plus ceger, ukupno ako nije bilo bar moje težine, osećam - ništaE, sad da se i ja požalim - u pon sam prešao između 7 i 10k stepenika - listovi nogu su mi još kao dva betonska ivičnjaka pričvršćena za noge![]()

Nije, baš je simpatičan, samo ga mamurluk hebe.Ne navlačite ga da pijete, brljiv je
Imaš 28kg?Ja sam malopre nosila ranac i plus ceger, ukupno ako nije bilo bar moje težine, osećam - ništa![]()
Pa nećemo prije subote!Ne navlačite ga da pijete, brljiv je
Možda neću ni jetruNije, baš je simpatičan, samo ga mamurluk ****.
Ali od vodke bije imao mamurluk, znači vodka!

Takoe, bravo, napredujemo, znači subota rezervisana! Vodka kupljena!Mada, jetra se regeneriše![]()
Nisam ništa kupio, samo razmišljam u pisanom obliku.Takoe, bravo, napredujemo, znači subota rezervisana! Vodka kupljena!
Ja kupila 3 flaše šampanjca![]()
Šta ti je političar od malih nogu...
Obe smo Jarčevi u podznakuI ja volim stabilnost konstantnost i da znam na čemu sam, dogovor i reč da ima težinu. A ne kako vetar duva.
Hoćemo li od prvog sad da ne jedemo slatko opet ?Hoću i ja, alii nemaam![]()

Naravno da nećete jesti slatko od prvog.Hoćemo li od prvog sad da ne jedemo slatko opet ?![]()

Ne sjećam se, pila sam da bi mi se gataloA stvarno, kako ste prvu kafu pili? Nije vam bila neukusna?![]()