Pobednik79
Aktivan član
- Poruka
- 1.208
4 razreda Baruh, pa 4 razreda Ribar(Kralj Petar).Pobednice, Baruh ili Aga? De si isao?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
4 razreda Baruh, pa 4 razreda Ribar(Kralj Petar).Pobednice, Baruh ili Aga? De si isao?
Segu smo jedva igrali, nismo mogli doci na red od roditeljaКасније се појавила Сега. Е, то је већ нешто.
Hahaa.Jednom me je udarilo auto zbog OK časopisa![]()
Tako je bilo kad su meni i seki kupili onu jeftinu Super Mario konzoluSegu smo jedva igrali, nismo mogli doci na red od roditelja![]()
![]()
Hahahhaaa.Moje prvo čudo tehnike je bilo ovo, mama mi ga oduzela kad je skontala da sjedim predugo na wc šolji i buljim u zid, ona mislila imam epliepsiju neku, kad sam joj objasnila da gledam u pločice i slažem ih u glavi kao tetirs ode u sobu i uzme mi igricu
Pogledajte prilog 1764750
Каква реалност, док смо клинци.Godinama sam kupovao BUG informaticki casopis. Sada ne kupujem nista. Kao mali najvise mi se svidao Mr No on je od svih likova bio najrealniji.
Zbog jezika ili sto?4 razreda Baruh, pa 4 razreda Ribar(Kralj Petar).
Nekog decka si sigurno gledala u casopisuJednom me je udarilo auto zbog OK časopisa![]()
E tačno, evo životom se mučim da nađem stare novine da zaštitim parkete, hoću da farbam vrataКаква реалност, док смо клинци.Можда је само носталгија, али некако ми жао што је прошла та ера штампаних медија.
Баш сам хeo да пишем о Men's health.Da ima nekih sto novina Bravo sada, sirio se.
Joj ja sam posle kupovala Lepotu i zdravlje. Lep papir i zanimljivo u pocetku. Neku god zavirim, ako devedeset posto nisu bile reklame. Uzas. U nekom trenutku Mens helt je bio ekstra zanimljiv. Pola kao Zabavnik. Virila u nekim kaficima sta ima i ukapiram da je sadrzajan bio kad su zenski casopisi pukli. Nisam posle pratila. Jos se secam one trke za kolutom sira to sam npr tad davno u MH procitala.
Pokusao sam citat e-knjige, ali mi ne ide.Каква реалност, док смо клинци.Можда је само носталгија, али некако ми жао што је прошла та ера штампаних медија.
Ma jok, čekali mamu u autu ispred apoteke da mi uđe po lijekove, imala visoku temperaturu i nekih 12 godina, zatražim od tate pare da kupim OK, trafika 10 metara dalje, na samoj BaščaršijiNeko decka si sigurno gledala![]()
Књиге и даље купујем.Pokusao sam citat e-knjige, ali mi ne ide.
Ja posuđujem, učlanjena u sve biblioteke gradaКњиге и даље купујем.
Враћаш ли?Ja posuđujem, učlanjena u sve biblioteke grada![]()
Pa nisam ja BadriВраћаш ли?![]()
Slučajnost je da pitaš približno na godišnjicu kada smo se nas dvojica jedino videli, 1.8.2013. To je bilo u emisiji na Radiju 202, kada je nekoliko nas pričalo o svojim političkim idejama i idejama pokreta 99%, bilo je red muzike, red priče. Kad smo pričali van emisije, Kocjan je rekao da je kao mlađi imao slične želje da nešto promeni u društvu. Ali eto, nisam ni ja uspeo. Možda će neke nove generacije nešto suštinski promeniti na boljeDa li ste upoznale Darka Kocjana? Ja sam tad bas zelela.
Моја сестра куповала Хупер. Ја сам пре био за стрипове. И Забавник.U moje vreme je bio popularan Huper ne znam da li je bio ali sam ga ja stalno kupovala, u baš mlađahnim danima Mikijev i Politikin zabavnik.
U kući je bio običaj da se uzimaju novine, nedeljom Vreme, NIN, meni Huper, Fazon. Dnevne svaki dan, Politika, Novosti, Glas javnosti. Pročitam moje pa razmenim sa roditeljima, oni uzmu moju štampu ja njihovu. Celu nedelju pre podne provedemo u čitanju ponekad se dignemo da pomešamo ručak. Kada napokon završimo čitanje onda ručamo.![]()
Браво. Ја опет волим да мислим да сам колекционар, и волим да књигу након читања спустим на полицу, да ту и остане.Pa nisam ja Badri@Baudrillard da kradem knjige iz biblioteka, vraćam a vjerovao ili ne i poklanjam im, svaka koju kupim završi u Gradskoj, meni je glupo da mi stoji knjiga koju sam pročitala na polici u stanu, obavezno poklonim da je pročita što više ljudi
![]()
Mama me je protiv moje volje prebacilaZbog jezika ili sto?
Uciteljica koja Baruh?